Udlejning RV Priser

Udlejning RV Priser

Hvis du kan lide tanken om at rejse med RV, men er ikke klar til at købe en autocamper, leje en RV er en god mulighed. Som med de fleste rejserelaterede reservationer, svinger priserne for RV huslejer markant og ofte - meget, som du ville forvente med flybilletter.

Kom en idé af Rental RV Pricing

Unit typen, tilgængelighed, placering og sæson er faktorer, der kan påvirke lejeprisen. Last minute bookinger typisk koster mere end dem, du planlægge på forhånd.

Ifølge Roadtrip Amerika, El Monte RV og Cruise America er de to største RV udlejningsselskaber, så de er gode steder at starte, når du spørger sig selv, hvad det kan koste at leje en RV. Advaret - dette er ikke en billig rejse indstilling.

De her priser er givet til generel information. Udlejningstakster for autocampere skifter ofte. Gå direkte til udlejningsselskaber til aktuelle oplysninger prissætning. Også huske på, at køkken og linned kits ikke er inkluderet i leje prisfastsættelse, og yderligere kilometertal gebyrer og andre omkostninger til udlejeren kan anvende, samt brændstof og campingpladsen omkostninger undervejs.

El Monte RV

El Monte RV har lidt over 35 RV udlejningssteder i USA Du kan kontrollere både tur og envejs RV leje prissætning via deres hjemmeside ved at indtaste placering og datoer til din rejse. Klasse A og C er tilgængelige.

Eksempel 2-vejs Pricing

Som ovenfor er disse priser er baseret på søgninger foretaget den 5. januar 2015 for en ti-nat tur med afhentning den 1. juli og vender tilbage den 11. juli.

  • En klasse C leje afhentet i Los Angeles, Californien spænder fra $ 2300 til $ 3400, afhængigt af størrelse, sovende kapacitet og slideouts. Udlejning enhedsomkostninger mellem 3250 dollar og 5100 dollar afhængig af størrelse og model klasse A (bus-stil). Alle A-enheder har slideouts.
  • I McKinney, Texas (som er placeret i Metro Dallas-Fort Worth), en klasse C leje spænder fra $ 2300 til $ 3400, mens en klasse en enhed husleje for mellem 3030 dollar og 5030 dollar.
  • I Salt Lake City, Utah, en klasse C lejeomkostninger mellem $ 2,400 og $ 3,500 og en klasse A lejeomkostninger mellem 3350 dollar og 4200 $.

Eksempel One-Way Pricing

One-way huslejer er ikke tilgængelige på alle steder - det er begrænset til nogle steder i Arizona, Californien, Colorado, Florida Nevada og New York. For at illustrere envejs leje prissætning, kan du hente en enhed i Las Vegas, Nevada og aflevere den i Los Angeles, Californien. Som 1. januar 2015, hvis du var at reservere denne mulighed med samle op den 1. juli og kørsel den 11. juli, vil omkostningerne variere fra $ 2300 til $ 3,400 for en klasse C enhed og mellem $ 3150 og $ 4100 for en bus.

Cruise America

Cruise America har over 100 RV udlejningssteder i USA og Canada, der tilbyder kompakte (19 fod), standard (23 til 25 fod), mellemliggende (28 fod) og store (30 fod) enheder til leje. Du kan tjekke rundtur leje priser og tilgængelighed via deres hjemmeside ved at give oplysninger om dine behov. Du skal vælge staten og by, hvor du vil afhente enheden og start- og slutdato for din rejse. Alle deres autocampere er klasse C enheder.

Eksempel 2-vejs Pricing

Priserne nedenfor er baseret på søgninger foretaget den 5. januar 2015 for en ti-nat tur med afhentning den 1. juli og vender tilbage den 11. juli.

  • En standard leje afhentet i Austin, Texas koster 1390 dollars. For en større model, prisen er 1490 dollars. Køkken redskaber og sengetøj er ekstra. Kompakte enheder er ikke tilgængelige på dette sted.
  • I Orlando, Florida koster en standard eller kompakt enhed $ 1090 og en stor enhed koster 1190 dollars.
  • I Alaska, hvor den eneste placering er i Anchorage, omkostningerne er betydeligt højere for samme tidsramme og længde. Udlejning standard eller kompakt enhed koster $ 2090 og en stor enhed koster 2190 dollars.

Ansvarsforsikring er inkluderet, og der er ingen ekstra gebyr for køretøj prep.

Ensrettet

Hvis du er interesseret i en envejs RV leje fra Cruise America, skal du ringe til virksomheden på 800-671-8042 for at tjekke ledighed. Forvent envejs huslejer at koste betydeligt mere end dem, hvor du samle op og slippe væk fra det samme sted.

Klar til udlejning

Hvis omkostningerne ved at leje en RV er i dit budget, vil dit næste skridt være at bestemme tilgængelighed. Check med El Monte og Cruise America, samt forskning at afgøre, om der er andre muligheder i dit lokalområde, eller en anden by, hvor du kan begynde din RV eventyr. Se GORVing.com at lede efter muligheder passer dig.