Udendørs Møbler Planer

Udendørs Møbler Planer


Opbygge din egen møbler er en utrolig givende opgave, og kvalitet udendørs møbler planer er nemme at finde online og i bøger på dit lokale bibliotek. Hvis du er interesseret i at skabe din egen møbler, startende med en udendørs stykke er en af ​​de bedste måder til at lette din vej ind skabe smukke træmøbler til dit hjem.

Før der iværksættes en ny opgave, skal du gøre en masse forskning for den type brik, du vil oprette. For eksempel, hvis du ønsker at opbygge en tabel, se op flere forskellige tabel planer og vælge en, der passer til din design sensibilitet, samt dit niveau. Hvis du er nybegynder, starter let og finde en mentor, som kan hjælpe dig gennem de vanskelige dele. Hvis du er mere avanceret, udfordre dig selv med en ny teknik eller stil, som du ikke har arbejdet med før.

Den vigtigste ting at huske er, at bygge møbler formodes at være sjovt og givende, ikke frustrerende og stressende. Sørg for, at du har alle de nødvendige værktøjer og at du er sikker på dine evner. Du ønsker ikke at starte et projekt og ikke være i stand til at fuldføre den. Der er masser af forskellige udendørs møbler planer om at vælge fra, så du vil finde en, der passer perfekt til alle dine kriterier.

Valg Udendørs Møbler Planer

Når du vælger en udendørs møbler plan at arbejde med, det betaler sig at gøre din forskning. Tjek dit lokale bibliotek, hjem forbedring butik, eller boghandel for træbearbejdning bøger, eller gennemse de tilbud online. Der er flere muligheder, der er anført nedenfor. Nogle af planerne er gratis, nogle har et mindre gebyr.

Woodcraftplans.com

Adirondack-stil møbler er meget populært for de udendørs og Woodcraftplans.com er propfyldt fuld af flere forskellige Adirondack planer. For hver af de planer får du:

  • En liste over materialer, du har brug for at opbygge din brik
  • Eksploderede diagrammer
  • Målte tegninger
  • Vejledning til bygning
  • Billeder

For eventuelle buede stykker, du får fuld størrelse mønstre. Vælg mellem stol sæt, loveseats, gyngestole, klassiske Adirondack stole samt en række andre stilarter, såsom engelsk have bænke, bænke, chaiselong stole eller plantageejere med opbevaring.

Furnitureplans.com

Furnitureplans.com tilbyder en bred vifte af ikke-så-typiske udendørs møbler planer, herunder trellis dorne, pavilloner, fugl foderautomater, legehuse, miniature fyrtårne, samt traditionelle møbler, såsom Adirondack stole og fodstøtter og engelsk stil haven bænke. Hver plan du køber kommer med:

  • Præcise dimensioner
  • Koncis og klar tegninger
  • Enkle diagrammer med let at følge trin

Hjemmesiden gør det også nemt at forske og købe den nøjagtige plan, du har brug for dit projekt.

Houseplansandmore.com

Der er mange hjemmesider dedikeret til grundlæggende udendørs møbler, men Houseplansandmore.com tilbyder også planer for swing sæt, hund huse, birdhouses og fødere, hegn og porte, samt PVC udendørs møbler. Mange af disse planer er ekstremt indviklet og er mere velegnet til den avancerede møbler bygherre, så vær sikker på dit niveau, inden de køber noget så komplekst som en have gynge med en baldakin eller en, der ønsker godt.

Woodworkingplans4free.com

Mens mange hjemmesider opkræver for møbler planer, går Woodworkingplans4free.com ikke opkræve en cent. Tjek planer for stykker såsom en parasol sandkasse til børnene, en grill trolly, som er perfekt til den dygtige udendørs grill kok og en have vask, der tilbyder et fremragende sted for gartnere til at vaske deres hænder, skylle potter eller gryde op plantageejere.

Woodstore.net

Woodstore.net er en Træsektoren drøm. Det omfatter planer for simple projekter, såsom plante- og stole, samt mere indviklede planer for bedøvelse baggård arkitektur, garager og dæk. Hvis dine børn er interesseret i at hjælpe dig med at opbygge møbler, starte dem ud med en kids udendørs projekt, som en simpel tabel eller sandkasse. Woodstore.net tilbyder næsten alt for ethvert niveau af dygtighed.

Bøger

Der er bogstaveligt talt snesevis af træbearbejdning bøger derude at vælge imellem. For et lille udsnit af bøger om opbygning af udendørs møbler, tjek Cambiumbooks.com eller Amazon.com for en bred vifte af stilarter og niveauer.

]]