Udendørs Cat Kører Interview

Udendørs Cat Kører Interview
Del af den udendørs løbegård

Denne udendørs kat kører interview fokuserer på Susan Gotlieb, kunstner og dyreven, der har skabt en unik to-mile-lange kat køre for hendes egne katte. Hendes arbejde er inspirerende for andre, der gerne vil give deres katte friheden til at gå udendørs uden at bekymre sig om deres katte komme ind kat slagsmål eller andre iboende farer. Susan tilbyder mange ideer til at skabe din egen løbegård i dette interview.

Lidt om Susan Gotlieb og hendes katte

LoveToKnow (LTK): Hej Susan. Tak for at acceptere et interview. Hvor mange katte har du? Fortæl os lidt mere om dem.

Susan Gotlieb (SG): Vi har fire redning katte. Deres navne er Spike, Shadow, Cleopatra - dronningen af ​​Cat House - og Angel.

Spike var vores første adopteret, sammen med sin bror Patch. To år efter fik vi Spike og Patch, jeg gjorde fejlen at lade dem udenfor - de tiggede ustandseligt - og Patch meget hurtigt forsvandt. Vi formoder, han blev taget af en prærieulv, som er meget almindelige omkring vores hjem i Los Angeles. Vi var sønderknust og jeg stadig kicking mig alle disse år senere. Vi til sidst besluttede at få en følgesvend for Spike og kom hjem med tre syge børn har vi forsøgt at sygeplejersken tilbage til sundhed. Tabet af Patch gjort os indse, vi havde brug for en bedre løsning for at udøve vores kæledyr.

Alt Om Two Mile Outdoor Cat Run

LTK: Kan du fortælle vores læsere lidt mere om den udendørs løbegård, du har oprettet til din egen katte, så de kan nyde den store udendørs i sikkerhed? Hvornår har du først komme op med idéen til udendørs løbegård?

SG: Konceptet for katten løb udviklet sig gradvist efter vi mistede Patch, og kørslen blev bygget i sektioner over en periode på flere år. Jeg følte forfærdeligt, at kattene ikke kunne gå udenfor, men jeg kunne ikke bære at miste en anden elskede kæledyr. Katten "Freeway" virkede som et godt kompromis.

LTK: Hvordan har du gå om at bygge sådan en stor virksomhed til din kat? En mile er en temmelig lang længde at sætte op.

SG: Kørslen blev bygget af min husholderske mand, der er en meget fin tømrer, og deres søn. Det startede som en rampe og aborre i en skærm-lukket veranda ud i køkkenet. Det skred frem til en ekstern rampe fra taget af våbenhuset ind i skråningen ved siden af ​​køkkenet. Kattene hurtigt lade mig vide det ikke var nok, så jeg havde en "kravlegård" installeret der er en helt (herunder top) indhegnet område. Det er adgang til fra rampen; kattene kan ikke komme ud og intet andet (undtagen små critters og fugle) kan få i. Vi derefter udvidet køre op ad bakken til hegnet adskille vores ejendom fra vores nabo og langs hegnet til gaden, hvor en lookout område var installeret, så de kan sidde og se trafikken. Vi installerede senere en anden sektion, der fører fra de "kravlegård" af køkkenet, over huset og ind i helt lukket foran gården.

Udendørs Cat Kører Interview
Coatede skærme beskytte kattene.

Vi har en anden kravlegård eller observation dæk, på taget af huset, der giver kattene en fantastisk udsigt over haven. Fra gården, kan de komme tilbage ind i huset gennem pulver værelse vindue. Det sidste afsnit skal installeres ledninger fra vores skab vindue til at forbinde med de vigtigste landingsbanen. Årsagen til dette segment af bane er, at kattene er lukket væk i vores store walk-in closet til tider til det bedre del af en dag og aften, når vi har partier i vores hjem. Med dette nye afsnit af landingsbanen, er de låst i skabet, men de kan nu komme ind i hele løbegård system samt. For at holde dem fra at komme tilbage til den vigtigste del af huset og dermed eventuelt komme ud gennem en åben dør, har vi udviklet en fremgangsmåde til fremstilling landingsbanen et lukket system. Så nu hvor vi har en fest, kattene har adgang til et stort skab og hele løbegård. De tror stadig de skal have lov til at deltage i festen, men de er blevet kendt for at bare gå ud de åbne døre og ind i gården.

LTK: Er kørslen kræver nogen vedligeholdelse?

SG: Kørslen er konstrueret med redwood. Det er dyrere end nogle andre træsorter, som vi kunne have brugt, men det er meget velegnet til udendørs, og det hegn materiale vi brugte er belagt med en meget holdbar plast. Da en del af kørslen er på en meget stejl bjergskråning, hvor der har været nogle erosion, afstivning krævedes omkring seks måneder siden. Der har været et par små andre end vedligeholdelsesprojekter, men jeg mener ikke, det at have været urimelig siden kørslen er mellem otte og ni år gammel.

Hvordan man opbygger din egen Cat Run

LTK: Hvad ville dit råd være at ejere af kæledyr, der ønsker at skabe deres egen udendørs kat kører, men måske i mindre målestok?

SG: Der er cirka 175-fødder af landingsbanen, tre entry / udgange og tre "kravlegård" områder. Kørslen er konstrueret af 2 "X5" redwood planker, 4 "plastbelagt trådhegn materiale og hæfteklammer. Jeg forsøgte 3" hegn, men med den tid, de to sider blev hæftet til træet der var ikke helt nok plads til kattene at stå op uden deres ører rører hegn.

En grund til dette design har arbejdet for os, er, fordi vi er på en bjergskråning. Ingen af ​​banerne skaber en forhindring, fordi de starter på taget og ende på den tilstødende bjergsiden. Jeg har forsøgt at tænke på en måde, at det kunne arbejde for en person på et fladt parti, men jeg er ikke kommet op med en fornuftig løsning.

Så vidt at gøre dette køre i mindre målestok - alt er muligt. Dette projekt startede lille og voksede til en stor en.

Susans Arbejde med lokale Dyrepensioner

Udendørs Cat Kører Interview
Susans katte bare hængende omkring deres kat løb.

LTK: Du også gøre noget arbejde med LA Animal Services til at hjælpe vedtage ud katte, der har brug boliger. Kan du fortælle vores læsere lidt om dette?

SG: Los Angeles Animal Services har arbejdet mod at gøre Los Angeles en no-kill by, og jeg tror, ​​det er en meget prisværdig position. Min mand og jeg ejer The G2 Gallery i Venedig, Californien, og vi går sammen med LA Animal Services for en vedtagelse pet dag den 12. juli, vil 2009. Denne begivenhed skal afholdes i forbindelse med vores galleri hund og kat show kaldet "Paws ". Vi vil bruge denne begivenhed til at fremme Spay / kastrat-programmer og til at uddanne deltagere om behovet for PET familiepleje. Se vores hjemmeside for detaljer, www.theg2gallery.com.

Ud over LA Animal Services støtter vi Kitten Rescue, Alley Cat allierede, Alley Cat Rescue, Hope For Paws og Best Friends Animal Sanctuary i Utah. Vi har venner, der er involveret med dyr redning, og vi giver dem penge. Disse mennesker er så dedikeret til at årsagen til at spare hjemløse dyr og arbejde så hårdt, at vi føler, vi skal hjælpe dem i deres bestræbelser. De næsten aldrig bede om penge, fordi de ved, at vi donerer. Så vi ved, de er i det virkelige behov, når de beder.

LTK: Hvorfor er det så vigtigt, at ejerne spay og kastrat deres katte?

SG: Sterilisering og kastrering er en af de bedste måder at afslutte lidelserne for millioner af uskyldige dyr. Der er allerede millioner flere dyr, end der er boliger til dem at leve, og mange millioner af disse dyr er aflivet hvert år. De hjemløse dyr, der lever på gaden er ofte misbrugt og normalt bor meget korte, svære liv. Det er virkelig en hjerteskærende situation, der kan blive hjulpet gevaldigt, hvis ejere af kæledyr vil spay eller kastrat deres dyr.

LTK: Hvornår har du først få interesseret i at redde katte?

SG: Så længe jeg kan huske, har jeg været bekymret over hjemløse dyr. Min bevidsthed blev øget omkring ti år siden, da vi vedtog vores to første redning kattekillinger og er vokset lige siden. Katte er ikke vores eneste bekymring. Hunde er lige så meget brug for vores omsorg og gavmildhed, som er heste. Der er et enormt behov for folk, der kan vedtage og pleje hjemløse heste. Papegøjen handel har præsenteret os for den ulykkelige situation for hjemløse og misbrugte papegøjer. Vi vil fortsætte med at hjælpe de lokale krisecentre, sammen med bedste venner, så længe vi kan som forhåbentlig vil være en lang tid fremover.

Susans Cat Art

LTK: Fortæl os lidt mere om dit arbejde som kunstner. Har du maler mange portrætter af dyr? Hvor kan vores læsere se nogle prøver af dit arbejde?

SG: Jeg elsker fotografering, jeg har taget hundredvis af billeder af vores katte. Mit arbejde kan ses på The G2 Gallery, som er på Abbot Kinney i Venedig CA. Hjemmesiden er G2Gallery.comLTK vil gerne takke Susan Gotlieb for at dele sin tid i dette interview.