Typing Spil til børn

Typing Spil til børn


Typing spil for børn er praktiske og sjove aktiviteter, som dine børn kan nyde i årevis. Giv dem et forspring på deres teknologiske færdigheder med teknikker, de kan lære online.

Keyboard Designet til effektivitet

Tastaturet er designet til hastighed, når det kommer til at skrive. Tasterne er ikke fastlagt i en tilfældig rækkefølge. I stedet de tidlige skrivemaskiner, som var rundt i slutningen af ​​1800, blev udformet ved hjælp af et system, der sætter de hyppigst anvendte bogstaver i let at finde pletter. På den måde kan du skrive så hurtigt som muligt med en effektiv layout. Meddelelse som du ser ned på tastaturet og placere dine hænder ordentligt for at skrive, at bogstaverne "Z" og "Q" er langt over til den venstre side og tvinge dig til at løfte fingeren, mens du allerede rører "a" og " s. " Vis dine børn dette som du opfordre dem til at lære at skrive korrekt.

Hvorfor lære at skrive?

At lære at skrive for børn er både en sjov og en praktisk aktivitet. Som teknologien bliver mere avanceret, er børn kommer til at tilbringe mere tid at skrive og bruge computere. De vil sætte pris på at blive hurtigt typers og at kunne kommunikere hurtigt gennem at skrive. Den færdighed hjælper også med at lære andre aktiviteter, såsom stavning, logik, og hjernens udvikling.

Børn, der starter skole snart eller allerede i folkeskolen vil få en masse ud af at lære at skrive tidligt. De fleste børn kan begynde, så snart deres fingre er store nok til at passe ordentligt på et tastatur, omkring alderen 6 eller 7. Mange skoleopgaver, selv for små børn, kræver drejning i maskinskrevne sider, så det er godt at give dine børn en ramme til bygge videre på. Et par minutter om dagen at spille skrive spil til børn kan give børn en evne, de vil sandsynligvis bruge resten af ​​deres liv.

Sjove Typing Spil til børn

Internettet har masser af skrive spil for børn at vælge imellem. Disse spil kan tilfredsstille dit barns ønske om at kommunikere og lære, samt point i et spil. De er også let at spille og kan gøres ved børn i alle aldre. Hvis dit barn kan skrive og har store nok hænder, kan han eller hun lære at skrive.

Liste over online spil

Her er nogle gratis skrive spil udviklet kun for børn at lære:

 • Power Typing har kreative skrive lektioner for standard- og alternative tastaturer
 • Tante Lee skrive spil omfatter skøre abe skrive Aktiviteter for børn kan spille
 • Børn skrivefærdigheder har gratis skrive software, du kan downloade det samme
 • Squiglys Playhouse har stavning, læsning og skrive spil
 • Surfe på nettet med Kids har en liste over mere end ti skrive spil
 • Keyboard spil til børn
 • Typing spil for piger
 • Spell Dictator hjælp børn med at skrive og stavning

Liste over Populære Software Typing Spil

Der er et væld af børn skrive spil software til rådighed til køb. Disse er nogle af de mest populære:

 • SvampeBob Firkant Typing
 • Typing instruktør for Kids
 • Indtastning Hurtig og nem
 • Spelling Accelerator

Test din skrive hastighed

Disse websteder giver dig en skrive test til at hjælpe med at forbedre din hastighed:

 • Kids skrive spil giver dig en hastighed test for at se, hvor hurtigt du kan gå
 • Zui Games kan du teste din skrive hastighed

At lære at Skriv korrekt

At lære at skrive ordentligt kan hjælpe børnene komme videre i skole og få bedre karakterer. Som dine børn lærer at skrive, gøre det til en aktivitet, du kan gøre sammen. Observer og tilskynde dem til at gøre øvelserne og gøre fremskridt. Opsætning belønninger for at skrive hurtigere, stavning korrekt, og skrive præcist. Dette vil hjælpe dit barn udvikle en nydelse af at skrive, der vil tilskynde mere læring.