TVShows: NBC Tips

Familieret

Family Law er nu i sin anden sæson på CBS. Showet stjerner Kathleen Quinlan som advokat Lynn Holt. Andre medvirkende er bl.a. Tony Danza, Julie Warner, Dixie Carter, og Christopher McDonald. Det airs på mandag aftener på 10 pm.

Noah at vende tilbage som Carter

NOAH Wyle er stikning til sin rolle som Dr. John Carter på den prisvindende NBC-serien, "ER" for sæson ni.

Bush m.fl. stjerne i 'Freedom'

Præsident Bush, 'The Today Show' co-anker Katie Couric og en sværm af Hollywood-stjerner vil deltage i den kommende offentlige tv-serie 'Freedom: A History of Us, "en 16-del serier til luft i januar på grundlag af de kontroversielle lærebøger skrevet af amatør historiker Joy Hakim.

St. Georges

Mel Harris, der tidligere medvirkede i NBC komedie "Noget så rigtigt," vil stjerne som hustru-mom karakter i NBC fantasi eventyr drama pilot "St. Georges." Den lave-budget projekt handler om en urban familie, der flytter til en afrikansk vildtreservat. Den vil blive skudt on location i Sydafrika. Manden-far karakter og tre børn i showet er endnu ikke blevet støbt.

Brokaw til Pass Torch til Williams

Tom Brokaw, en institution i amerikansk broadcast nyheder for næsten to årtier, vil gå på pension som anker for NBC Nightly News. NBC sagde Brokaw vil afslutte sin nyheder støbning karriere efter 2004 præsidentvalget race. Sikke en måde at gå ud!

Conan & Comedy Central

Start 3 SEPTEMBER 2002, vil du være i stand til at fange NBC Late Night med Conan O'Brien på Comedy Central.

Venner Har en back-up

Med endnu en sæson af Friends tilbage, er NBC søger efter et hit udskiftning at fylde deres "skal se" linje op, da Just Shoot Me vil blive flyttet til tirsdage. Denne åbning vil efterlade plads til Good Morning, Miami fra skaberne af Will & Grace. Komedien vil stjerne Mark Feuerstein, Conrad Bloom, som en ung tv-producent, der er med til vende en underdog Miami morgen show.

Sådan får billetter

Saturday Night Live billet anmodninger accepteres i måneden kun August. Publikum medlemmer udvælges gennem en lotteri system flere uger før showet. Du skal være mindst 16 år for at deltage i studiet publikum. Den adresse til at sende din anmodning til, er:

Saturday Night Live
NBC Billetter
30 Rockefeller Plaza
New York, NY 10112

Stand-by billetter er fordelt på 9:00 lørdag morgen, ved siden skrivebord i NBC Studios lobbyen. De opererer efter først til mølle-princippet
basis, og begrænse standby-billet distribution til én pr person. Stand-by billetter garanterer ikke optagelse, og sæder er baseret på tilgængelighed.

Saturday Night Live har en live studie publikum for to forestillinger: generalprøven og live show. Hvis du ønsker at deltage i generalprøven, skal du ankommer med 07:00 (7:30 PM til stand-by). Ankomst tid til live show er 10:15 (22:30 til stand-by).

Sådan får billetter

For at bestille billetter til The Tonight Show med Jay Leno, sende en selvstændig rettet stemplet kuvert, med en kort brev notering den ønskede dato for taping og tre suppleanter datoer, til:

The Tonight Show med Jay Leno
Billetter
3000 W. Alameda Ave.
Burbank, CA 91523

Matthew Perry at være på 'Ally'

Matthew Perry vil slippe med "Ally McBeal" i en decideret uvenlig rolle. Under en todelt speciel, vil Perry spille en kæk, påståelig advokat, der gør Ally liv elendigt. De episoder vil luften back-to-back i en to timers Ally begivenhed på FOX i april.

Olympic Figure Skating Kontrovers

I denne uge annoncerede den olympiske komité, det ville ikke vende den beslutning, som gav guldmedaljer til russiske skatere ELENA BEREZHNAYA og ANTON SIKHARULIDZE efter en fransk dommer sagde, at hun blev presset til at stemme for den russiske duo.

Miss American Pie kommer til NBC

"Miss American Pie" er sat mod den tid og musik i begyndelsen af ​​1960'erne og showet "American Bandstand." Brittany Snow ("Fra Jorden til Månen", "Guiding Light") vil portrættere 15-årige Meg, hvis drøm er at være på "American Bandstand." Denne nye NBC show vil også stjerne Josh Brolin (Hollow Man).

Charles Durning, James Garner og Joe Mantegna til stjerne i pilot for CBS

Charles Durning har tilsluttet Joe Mantegna og James Garner i CBS pilot kaldet First mandag. Det handler om livet for Højesteret Rettens Justices og jura kontorelever.

Winter Olympic Start

De Olympiske Vinterlege var bare et glimt i nogens øjne tilbage i 1900, da den blev indført. Kunstskøjteløb blev endda dømt som en sommer begivenhed i 1908. "International Sports Week 1924" er planlagt og godkendt til Chamonix, Frankrig, på trods af modstand fra OL grundlægger Baron Pierre de Coubertin.

NBC Scoops Away Med Grunberg

NBC har lokket snart-til-være "Felicity" graduate Greg Grunberg for et unavngivet komedie om en fyr, der afsluttes sit job som advokat til at tage undervisning. Kyle Gass vil også være i den nye serie.

Sommer Spy Games

NBC har bragt tilbage Spy TV for en anden sommer. Du kan fange det kl 8 om tirsdagen nu.

Kobling Erstatter Venner

Hvad NBC vil gøre, når venner kommer til en tæt? Må ikke bekymre dig. De har fået back-up! Et hit på BBC, Kobling, kommer i til at fylde stedet. Ironisk nok, showet er omkring seks, thirtysomething venner, der forsøger at få styr på deres relationer.

Will & Grace thru 2005

The Peacock netværk afskalning ud så meget som fire millioner dollar per episode at holde Will & Grace på røret gennem sin syvende sæson, maj 2005.

Miss Miami

Keith David ("The Job"), Tamara Mello ("Popular") og Diana-Maria Riva ("Philly) har sluttet sig til rollebesætningen af ​​NBC drama pilot" Miss Miami. "

Disse Wild, sexet, Sjove Suburbs

NBC har et nyt show kommer til Peacock, Hidden Hills. NBC siger det udforsker "vilde, sexede og sjove side" af forstæderne. Denne komedie Starrs Justin Louis, Paula Marshall, Dondre T. Whitfield og Tamara Taylor.

Class of '06 Kommer til NBC

Onsdag nætter på NBC vil snart velkommen Class of '06 byder sådanne stjerner som Kyle Howard ("Orange County") og Keri Lynn Pratt ("Cruel Intentions 2"). Dette er en komedie om seks kollegium freshman Pals / bofæller. Lyder som en anden Friends.

Venner Final Season!

Kunne det være sandt? Tilsyneladende så. Vores "Venner" er blevet enige om endnu en sæson, hver modtager lidt mere end $ 1 million for hver episode.

ER

ER er i sin syvende sæson på CBS, det stjerner Anthony Edwards, Eriq La, Noah Wyle, Laura Innes, Alex Kingston, Goran Višnjić, Maura Tierney, Paul McCrane, Michael Michele, Erik Palladino, og Ming-Na. Serien har tjent 17 Emmy Awards og 93 nomineringer.