TVShows: AMC Tips

AMC Mad Men

Af Kathleen M

Vinder af Emmy for Outstanding Drama Series fire år i træk, AMC Mad Men er den første udstilling om grundlæggende kabel at nå dette kunststykke.

Set i en 1960 's reklamebureau, showet fokuserer på livet af Don Draper, en succesfuld annonce mand med en problemfyldt privatliv. Hans kolleger agentur kolleger og på baggrund af Amerika i 60'erne er vævet ind i en intelligent og indviklet historie linje, der refererer virkelige forbrugerprodukter, klasse og køn kampe, alt imens udforske de komplicerede liv Draper og dem omkring ham.

Serien blev skabt af Matthew Weiner, en Golden Globe og Emmy-vindende executive producer, der fører tilsyn med forløbet verden af ​​Draper og selskab rejser. Den femte sæson af showet luftes i 2012, efter at forhandlinger mellem Weiner og producenterne forsinket luftning i månedsvis. Et sjette sæson er bekræftet med en syvende forblive en mulighed.

Showet stjerner Jon Hamm, January Jones, John Slattery, Elizabeth Moss, Vincent Kartheiser og Christina Hendricks, blandt mange andre stamgæster. Det historisk airs på søndag nætter 10 PM

AMC'S Breaking Bad

Af Kathleen M

Breaking Bad er en kompleks drama på AMC, som følger den mørke sti en indledningsvis blide kemi lærer tager, når diagnosticeret med terminal kræft. Vel vidende, at han vil efterlade en kone og to børn, Walter White udtænker en plan om at gøre en masse penge hurtigt ved at producere og sælge crystal meth. Han beskæftiger hjælp af en tidligere elev, Jesse Pinkman, mens du gør sit bedste for at holde sin familie - herunder hans DEA agent bror-in-law - i mørke.

Bryan Cranston portrætterer White og den rolle indbragte ham tre på hinanden følgende Emmy Awards for fremragende hovedaktør i en serie, en bedrift opnås ved kun én anden aktør, og ingen andre fra en kabel serie. Aaron Paul er en to-tiden Emmy vinder for Outstanding mandlige birolle i en dramaserie for sit portræt af Pinkman i Breaking Bad. Andre regulars på rollelisten omfatter Anna Gunn, Dean Norris og RJ Mitte. Bob Odenkirk og Giancarlo Esposito er støbt regulars i nogle af årstiderne.

De sidste otte episoder af sæson fem - seriens sidste - er planlagt til at begynde i juli 2013, lufter mandage kl 10

AMC'S Hell on Wheels

Af Kathleen M

AMC oprindelige serie Hell on Wheels udforsker de snørklede - gode og dårlige - af post-Civil War Amerika som den genopbygger sig selv.

Showet fokuserer på en omrejsende by kendt som Hell on Wheels, etableret i 1865, der skabte landets første transkontinentale jernbane. Med rødder i den vestlige genre, dette show ikke blot følger opførelsen af ​​jernbanen, men også den grådighed og lyssky forretninger, der markerer virksomheden. Erfaringerne fra indvandrere og nyligt frigivne slaver også chronicled.

Den støbte ledes af Anson Mount som Cullen Bohannon, en tidligere soldat fra Syd forsøger at forlade sin fortid bag sig. Ekstra cast medlemmer omfatter Common, Colm Meaney - bedst kendt for sine roller i Star Trek: Deep Space Nine og The Next Generation, Dominique McElligott og Christopher Heyerdahl.

Helvede på hjul anden sæson luftes i 2012 og forventes bekræftet tredje sæson til at begynde i slutningen af ​​2013.