Travel Airstream trailere Expert Interview

Travel Airstream trailere Expert Interview
Foto leveret af Vintage-Airstream.com.

Airstream rejse påhængskøretøjer sikkert have en appel alle deres egne! Uanset om du allerede ejer en Airstream, tænker på at købe en, eller bare ønsker at lære mere om disse unikke autocampere, vil du sandsynligvis finde denne eksklusive ekspert interview med Gregory Gibson, ejer af Vintage Airstream, LLC, for at være ganske interessant.

Airstream Travel Trailers Appeal

LoveToKnow (LTK): Hvorfor folk finder Airstream rejse påhængskøretøjer så tiltrækkende?

Gregory Gibson (GG): Jeg tror, ​​at der er forskellige faktorer i spil, herunder unikke og design enkelhed. Alt taget til sit højeste niveau kan betragtes kunst, og Museum of Modern Art (MOMA) har udpeget Airstream som et kunstværk. Indsigtsfulde kunstnere lærer at stor kunst er en proces med afskaffelse. Når du ser på en Airstream, der er ikke noget der, der ikke bør være der. Det er helt harmonisk. Formen er organisk og en af ​​de mest tiltalende og perfekte former, der findes i naturen for øjet.

Airstream er nostaligic betydning, på samme vene som klassiske biler, lastbiler og andre køretøjer, der søges af samlere, er en anden vigtig faktor.

Også, hvad jeg refererer til som "mobile pod" faktor er også en overvejelse. Det er tanken, at Airstream er ligesom en lille hjem eller lejlighed pod på hjul, som du kan tage med overalt.

Køber en Airstream

LTK: Hvad folk har brug for at vide om Airstreams inden de køber en?

GG: Jeg vil foreslå at forske og studere forskellige online ressourcer og have samtaler med nuværende Airstream ejere. Besøg en Airstream-forhandler og se på produktet. Besøg fabrikken i Jackson Center, OH til en rundvisning på produktionsanlæg.

LTK: Hvilke faktorer bør påvirke en persons beslutning om at købe en ny enhed versus en vintage trailer?

GG: personlige præferencer og budget, eller en kombination af begge, er formentlig de største faktorer. Nogle mennesker foretrækker at købe alt nyt. Hvis du har midlerne til at gøre det, stor. Nogle købere kan ikke være i stand til at købe nye, eller er sparsommelighed orienteret. Det er ingen hemmelighed, at Airstream er et premium-produkt, der er unik på markedet og prisen afspejler.

Den gode nyhed er, at en vintage enhed er ikke nødvendigvis en mindre trailer end en ny. Faktisk kan det være at foretrække, uanset økonomiske faktorer. Jeg kan næsten garantere, at når en høj kvalitet restaurering af en gammel 13 panel Airstream (pre 1958) trækker ind i en park fuld af alle nye Airstreams, vil det have alles udelte opmærksomhed. Selv en høj kvalitet restaurering af en ældre enhed kan købes for betydeligt mindre end en helt ny en.

LTK: Hvad er den bedste måde at shoppe for en brugt Airstream?

GG: Talrige markedspladser er værd at se. Nogle af de mest populære er eBay, Craigslist, og de forskellige online-klassificerede websteder. Jeg opfordrer alle, der bruger disse kilder til at udvise forsigtighed og sund fornuft. Jeg anbefaler købere til at se og inspicere en trailer forud for enhver penge udveksling eller forpligtelser.

Sørg for at du kan nå sælger og tale til dem via telefon. eBay oplever svigagtige konto overtagelser, hvor svindlere står der Airstreams for alt for gode-til-være-sandt priser. Gratis annoncer og Craigslist er blevet ret populært, men alle kan bruge en fiktiv navn og post billeder, de har taget fra internettet til scam en køber og forblive anonym.

Vi har udviklet vores egne Vintage Airstream Klassificerede annoncer og drøftet udførligt, hvordan at løse dette problem. Idéen om at tilbyde gratis Classifieds var virkelig attraktive. Men i sidste ende, kunde sikkerhed er vigtigere for os. Den løsning, vi ankom var at tilbyde langt flere funktioner end nogen anden og sætte en nominel pris, der er lige nok til at dække overhead. Svindlere vil ikke trække sig ud af et kreditkort, fordi de risikerer at blive fanget. Det har været en stor succes. Vi får masser af købere og sælgere og daglige tak e-mails med komplimenter. Jeg har modtaget e-mails fra sælgere om, at deres Airstreams sælges på meget første opkald.

Evaluering Airstream Tilstand og værdi

Travel Airstream trailere Expert Interview

LTK: Hvordan kan en køber se, om en tidligere ejet Airstream er i god stand?

GG: Du kan ofte opsnuse en god bid af oplysninger fra ejerne. Hvis de har ejet Airstream i længere tid, holdt det op med regelmæssig vedligeholdelse og service og især hvis de har holdt det dækket i en garage eller stald, så er du sandsynligvis se på en dejlig trailer. Kontrollere alt alligevel, selv om.

Jeg foreslår at bruge en inspektion checkliste. Sørg for at tjekke alle de grundlæggende personligt. Kig efter faste gulve og sørg de store systemer (LP, vand og elektriske systemer), er alle fungerer korrekt. Har sælgeren test og demonstrere alle de store apparater, herunder AC, komfur, køleskab, vandvarmer, og ovn.

Andre ting at tjekke omfatter vandpumpe, inverter / omformer, batteri, dæk, bremser og udvendigt lys. Tjek nedenunder for et kig på maveskindet. Det kommer ikke til at være smuk, men det skal være intakt.

En ting, vi hører ofte vedrører oxidation, mere almindeligt kendt som rust. Dette vedrører primært til rammen og løbetøj. Surface rust forekommer naturligt på ubeskyttet stål / jern forårsaget af udsættelse for fugt og luft. Det kan og findes selv på helt nye biler.

Kontroller trailerens løbeværk, hitch område og bageste kofanger område, navnlig når de tillægger karmkonstruktionen. Overflade rust bør ikke være en anledning til stor alarm. Hvad du ønsker at holde øje med er områder, hvor korrosion har spist igennem skabe huller, ekstremt kraftig tæring eller svær afskalning. Svær aggressiv oxidation optræder hyppigt med udsættelse for saltvand miljøer såsom i kystområder.

LTK: Hvilke faktorer påvirker værdien af vintage Airstreams?

GG: Størrelse, alder og tilstand er tvingende faktorer. Generelt mindre samt ældre enheder mest eftertragtede. Undtagelserne er særlige engangsforanstaltninger trailere og brugerdefinerede enheder fra fabrikken, som er en af ​​de sjove, skæve ting Airstream var berømt for i de første år.

Så vidt betingelse går naturligvis skader udsteder en trailer har forringer dens værdi som gør grad af tilbageholdt originalitet. Der er virkelig ingen endelig tidsplan eller guidebog til at gå af.

Når vores butik køber en Airstream til et projekt, vi er nødt til at faktor i mange variabler, og der er en vis lille del af denne ligning, der blot udgør hvordan ønskeligt enheden er for mig personligt. Jeg er nødt til at være forsigtig, selv om. Vi har alt for mange af dem sidder omkring allerede. Du kan bare ikke elsker dem alle!

Netværk for Airstreamers

LTK: Er der en måde for Airstream ejere at netværke med hinanden online?

GG: I modsætning til mange andre emneområder af interesse, har Airstream verden ikke har en overflod af muligheder. For at løse mærkbar mangel på tilgængelige muligheder, har vi lanceret Vintage Airstream Forums. En af vores grundlæggende principper er, at frem for alt andet vores samfund forbliver venlige og indbydende til alle medlemmer og nybegyndere. Vi opfordrer folk til at tilmelde dig, deltage i og have det sjovt, fordi i sidste ende det er, hvad det hele handler om alligevel.

Om Vintage Airstreams, LLC

LTK: Hvad gør din virksomhed unik?

GG: enhver lille virksomhed er medfødt infunderes med og tager på personlighed ejeren (erne) til en vis grad. Jeg tror ikke, vi er anderledes. Jeg er uddannet og trænet i fine kunst med en MFA. Som maler jeg har udstillet nationalt og har været i nogle temmelig vigtige shows. Jeg tilbragte en årrække at gøre high-end sagsbehandling for lystbåde og biblioteker. Så jeg tror, ​​jeg har en grundig forståelse af æstetik og design.

Efter at have været involveret i Airstreams i over et årti, besluttede jeg at tage på en partner, som er dybest set ansvarlig for alle ting webbaseret. Han er en genial programmør og sandsynligvis lige så excentrisk som jeg er. Vi mesh godt, jeg tror, ​​fordi vi begge holde en grundlæggende Libertarian synspunkt.

De sidste par år har vi forgrenet i at udvikle mere online forskning og informative ressourcer til Airstream aficionados. Vi har arbejdet på nogle store komponenter, herunder en komplet tidslinje / billedlegitimation ressource og applikationer til mobile enheder, der er snart at komme.

Der er typisk seks af os, herunder en fabrik uddannet mester mekaniker, assistenter og kontorpersonale. Der er ingen typisk arbejdsgiver / arbejdstager struktur bortset fra lejlighedsvis vejledning fra mig. Jeg er temmelig heldig at have besætningsmedlemmer, der alle ved, hvad de skal gøre, og er motiverede. Vores atmosfære er meget afslappet, og vi har det sjovt. Jeg lærte for længe siden, at når man behandler folk godt og belønne dem for det, de gør, bliver endnu hårdt arbejde en glæde. Vi er alle mærkeligt, men det fungerer godt for os.LoveToKnow Camping vil gerne takke Gregory Gibson for at tage sig tid til at dele sin indsigt om Airstream rejse påhængskøretøjer med læserne og ønsker ham og hans team fortsatte succes.