Traditionelle behandlinger for rygsmerter ... hvilke der fungerer, og hvilke der ikke gør?

Ortopædisk Care

Et af de første steder mange mennesker gå, når de oplever rygsmerter er den ortopædiske specialist (kirurg) og et besøg normalt sidste 5-10 minutter. De vil typisk se på problemet / symptomatisk område og ofte undlader at se på kroppen som en helhed. Hvis du har været til en ortopædisk specialist for din rygsmerter, gjorde de en fuld organ fysisk evaluering (tager 30 min. Eller mere) ??? Ikke sandsynligt.

Her er nogle af de almindelige behandlinger, der anvendes / ordineret af ortopædiske specialister:

Kortison skud

Kortison er et katabolisk steroid, som er beregnet til at reducere betændelse ved at dræbe vævet i det betændte område ... lad mig spørge dig, er det nogen mening for dig overhovedet?

Ikke alene er disse injektioner ganske smertefuld, men de sjældent resultere i nogen smertelindring og hvis de gør det er kortlivet, normalt 1-2 uger, hvis overhovedet. Plus, det gør intet for at identificere eller afhjælpe årsagen til smerten ... det er kun beregnet til at behandle symptomet. Det er af disse grunde, at vi ikke anbefale dem.

Anti-inflammatoriske lægemidler

Bare navnet burde skræmme dig væk ... ligesom kortison skud, behøver anti-inflammatoriske medicin ikke identificere eller behandle årsagen til dine smerter og for mange mennesker, de leverer lidt smertelindring. Disse medikamenter også levere alvorlige bivirkninger! Den vigtigste grund til at de er ordineret er penge ... og hvis du ikke tror mig, gøre forskningen og du vil se for dig selv. Det stof industrien er enorm, og desværre de har en enorm indflydelse på hele medicinske samfund, herunder læger.

Jeg udfordrer dig til at finde et lægemiddel, der vil løse din ryg problem ... du vil være på udkig for evigt, fordi der er ingen måde en medicin kan løse et fysisk problem så undgå medicin for enhver pris!

Tilbage Surgery

Kirurgi for rygsmerter er meget almindeligt og oftere end ikke, den enkelte har stadig smerter bagefter (eller den vender tilbage inden for uger) og nogle gange endda nye problemer! Meget sjældent er en operation svaret ...

for eksempel mange mennesker har opereret for diskusprolaps diske. Logikken bag operationen er, hvis du fjerner det stykke / delen af ​​disken, der lægger pres på nerven er problemet løst. Desværre de samme kræfter, der tvang den disk stikker eller bule vil sandsynligvis tvinge mere af disken ud, eller en anden disk ud.

Kirurgi bør altid være den sidste udvej ... og selv da ville jeg spørgsmålstegn ved det!

Fysioterapi

Fysioterapi er traditionelt det næste skridt efter at have set en ortopædisk læge. Det er, hvis operation ikke anbefales. Så hvad skal du forvente? Processen starter med en evaluering og her kan være starten på problemet ... her er hvorfor .... lægen har til at skrive en recept med en diagnose på det. Du giver recepten til PT og han eller hun vil udføre en evaluering ... chancerne er PT vil simpelthen bekræfte diagnosen fra lægen, men det håb må være, at de tager det ekstra skridt for at lede efter den egentlige årsag til din smerte. De kan, men chancerne er de har flere andre kunder på kontoret på samme tid og simpelthen ikke har tid.

Så uden en omfattende evaluering for at identificere årsagen til jer smerte, de vil simpelthen behandle dine symptomer. Vi har netop identificeret det andet problem. Sundhedssektoren industrien er forpligtet til at vise forbedring med hver enkelt session, så tryk er at reducere dine symptomer at vise fremgang i orden for dem at få betalt. Den lange og korte af det er, at ja dine smerter kan reduceres, men den egentlige årsag sjældent bliver behandlet, hvilket betyder, at den smerte og din lidelse vil vende tilbage igen og igen.

Så hvad skal du gøre? Når du vælger en Fysioterapi kontor kan du spørge, hvor mange patienter kontoret ser på en dag, og hvor mange PTs de har på personale ... så spørge, hvor mange patienter kan en PT arbejde med i en time. Må ikke blive overrasket over at høre, at en PT kan se op til tre patienter på en time. Det er dig og to andre på samme tid. Tror du, du vil få opmærksomhed og ordentlig behandlinger, du har brug for? Jeg tvivler på det.

Der er en lille joke i Fysioterapi ved behandling af patienter, og det har at gøre med det forløb modaliteter får du. Den joke hedder Shake og bage og det henviser til alle får den samme behandling protokol ... på den måde kan det timet så din PT kan se andre mennesker på samme tid. Hvad går ind i en shake og bage behandling? Det kan starte med en tur på en stationær cykel eller en trav et løbebånd, end du vil få en 3 til 5 minutter Ultralyd over berørte område efterfulgt af elektriske impulser til området med en lille Ice spændt fast til din krop og til sidst din session du vil få en hånd ud med øvelser, du bør gøre derhjemme. Bestemt ikke en opskrift på succes!

Kiropraktik Care

En af de mest almindelige behandlinger for rygsmerter er Kiropraktik Care. Tilgangen består af fysiske manipulationer af knogler og led i et forsøg på at line tingene tilbage op og det anbefales typisk 2-3 gange om ugen.

Problemet med denne fremgangsmåde er, at de samme kræfter (muskler, sener og ledbånd) vil sandsynligvis trække knogler og led tilbage ud af sted igen. Desuden vil de fleste (ikke alle) kiropraktorer tilbringe 15 minutter med dig, hvis din heldig.

Spørg folk, der ser en kiropraktor, hvor længe de har stået ... jeg hører om folk, der har stået i 10-15 år, og stadig ikke har en sund ryg. Se, det er en kendsgerning kiropraktik pleje mangler ...

Medmindre kiropraktor kombinerer de to tilgange, betyder det ikke mening ...

Den eneste måde kiropraktik pleje giver mening er, hvis du henvender dig til de muskel ubalancer, der trækker knogler og led malplaceret at begynde med og det kræver styrke og strækøvelser, der er valgt specifikt at rette dine muskel ubalancer.

Alternative behandlinger til behandling og fjerne rygsmerter

Massageterapi

Massage terapi, hvis det gøres rigtigt kan gøre underværker for mennesker med rygsmerter. Dette er ikke at sige, at det er det bedste valg, og at det vil arbejde for alle ... men de fleste mennesker vil få gode resultater fra det, hvis massage terapeut har en god forståelse af muskel ubalancer og hvordan man arbejder med dem.

BEMÆRK: Ikke alle massører er de samme! Ligesom ethvert erhverv, er der varierende grader af uddannelse og kvalifikationer. Når du vælger en massage terapeut skal du kontrollere at se, om de er licenseret og forsikret i det land, hvor du vil se dem. Du bør også spørge massage terapeut, hvis de har uddannelse i et af følgende områder: Ortopædisk massage, medicinsk massage, St. Johns teknik og / eller har en omfattende viden om muskel ubalancer vedrørende rygsmerter. Med det sagt fordelene er som følger. Den grundlæggende årsag vil blive identificeret, din ubehag vil blive behandlet, og du årsagen vil blive rettet alt i et forsøg på at gøre dig smertefri og give dig de værktøjer, du har brug for at holde dig på den måde. Hvad kan du forvente, når du ser en massage terapeut.

Alle massage sessioner er en på én giver dig mulighed for at tale med terapeuten samt få den opmærksomhed, du har brug for at få resultater. Du kan stille spørgsmål om, hvordan du sammenligner med andre mennesker. Du er velkommen til at spørge terapeuten hvilken tilgang de vil tage, så du ved, hvad der venter. Den massage terapeut har mange forskellige teknikker, de kan bruge, når at håndtere dig rygsmerter, og nogle er bedre end andre. På den ned side til tider en terapeut kan blive distraheret med andre problemområder, er det i din bedste interesse at holde dem fokuseret på dig tilbage og tilhørende problemområder. Ligesom alt andet, du kan få brug for at prøve flere forskellige terapeuter, før at finde en, der virker bedst for dig og med dig.

Post-rehabilitering Fitness Træning

En anden overset form for behandling, der er meget effektiv, er post-rehabilitering fitnesstræning. Dette omfatter målrettet styrke og fleksibilitet arbejde at rette / forbedre individer muskel ubalancer. Denne service kan kun udføres af certificerede post-Rehab fitness-instruktører, og der er begrænsninger for, hvad de kan gøre for dig. For eksempel kan de ikke diagnosticere en tilstand, ordinere noget medicin tage røntgenbilleder, osv ... men hvis de er godt uddannet, de kan lokalisere din muskel ubalancer hurtigt og få dig i gang på et fitness-program, der vil genoprette balancen i din krop og sandsynligvis fjerne dine rygsmerter.

Ofte kan dette kombineres med massage og / eller manuel fysisk terapi for en samlet løsning. Hvis du beslutter at gå denne vej, som jeg anbefaler du gør, skal du sørge for grundigt tjek fitness træner og bede om at se deres certificering, forsikring, referencer etc.

Manual Fysisk (muskel) Terapi

Manuel Fysioterapi er ikke det samme som regelmæssig fysisk terapi ... der er nogle store forskelle, og her er blot nogle få:

1. Manuel terapi består af hænderne på muskelarbejde primært mens traditionel fysioterapi består af varme, is, ultralyd, elektrisk stimulation, etc
2. Manuel terapeut vil typisk udføre en langt mere grundig fysisk evaluering
3. Manuel terapeuter vil normalt være i stand til at tilbringe mere tid med hver patient
4. Manuel terapi er mere holistisk i sin tilgang og fokuserer på kroppen som en hel enhed ... noget mangler fra næsten alle traditionelle behandlinger for rygsmerter.

Så før du siger, "Jeg har allerede prøvet fysisk terapi" ... har du prøve manuel fysioterapi? De er to meget forskellige behandlingsmetoder og jeg varmt anbefale dig at overveje manuel fysioterapi.

Konklusion

Som du kan se de traditionelle behandlinger er den vigtigste ophold af moderne medicin ... ikke nødvendigvis for patienterne gavn, men det er bare, hvordan systemet fungerer bedst for sig selv. Systemet vil ikke ændre sig, indtil systemet står over for en meget stærk konkurrent. Denne kraft kan godt være supplerende eller alternative pleje fra folk som personlige trænere, akupunktører, massør, Manual Fysioterapeuter og lignende.

Så det er det, vi har prøvet at gøre ... force forandring. De traditionelle behandlinger, som folk har modtaget i årtier bare ikke virker, og vi har fundet en kombination tilgang, der ikke kun virker bedst, men det er sikkert, naturlig, og billig. Tjek vores "Lose Back Pain" video nu ... det vil vise dig, hvordan du finde årsagen til dine rygsmerter og Vis dig den nøjagtige kombination af skridt at tage for at fjerne det.

Hvis du har prøvet andre behandlinger med ringe eller ingen lindring / bedring, du skylder dig selv at prøve denne fremgangsmåde ... så tage ansvaret for dit helbred og komme i gang nu arbejder hen imod ikke blot en smerte fri ryg, men en sund og afbalanceret krop! Kun du kan lave din ryg ... alt hvad du behøver er den rigtige tilgang!

Advarsel: Denne artikel er ikke beregnet til at være læge men dens hensigt er at gøre dig til en bedre, smatter og mere informeret klient. Jo mere du kender og forstår om din sygdomstilstand jo bedre er du vil være, når det drejer sig tid til at foretage de vanskelige valg. Samt at kommunikere med læger .... tro mig det vil gøre en verden til forskel.