Top Ten Fitness Gaver til jul på budget

Top Ten Fitness Gaver til jul på budget

Vi ved alle, at fitness er den sidste ting på vores sind omkring feriesæsonen; dog holde på et budget er. Det 抯 derfor, det er fantastisk at pumpe folk op med budgettet gaver fokuseret på sundhed og fitness. Så for at hjælpe dem omkring dig med at holde sund og fit, her er de ti bedste fitness gaveideer på et budget for dine venner og familie.

1. Fitness Socks ($ 3,00 til $ 15,00)

Du kan 抰 gå galt med sokker! Dette er en meget nyttig, men billig gave, du kan nemt købe for din familie og venner. Du kan få højtydende sokker til bestemte aktiviteter samt, herunder Pilatus, Yoga, løb, og selv for diabetikere.

2. Gym håndklæde ($ 5,00 til $ 15,00)

Jeg don 抰 vide om dig, men jeg vil gerne ændre mit gym håndklæde hvert par måneder. Det 抯 hvorfor dette gør sådan en stor og nem gave. Det er noget, alle fitnesscentre anbefale at have, og er meget praktisk, og økonomisk overkommelig.

3. Vand Flaske ($ 5.00- $ 15,00)

Dette er en anden must-have fitness gave. Vand er en så vigtig del af vores helbred, og en vandflaske er bestemt ikke kun praktisk i fitnesscentret eller spille en sport, men også på arbejdspladsen. Du kan aldrig få for mange vandflasker, og med de kreationer, de er kommet ud med nu, ville det gøre en stor og nem gave!

4. vanter eller handsker til eksterne løbere ($ 5,00 til $ 15,00)

Andre gaver, der let kunne gøre store strømpe stuffers er vanter eller handsker. Disse elementer er også nyttige i løbet af dagen, og ikke kun for fitness formål. Men for de mere alvorlige atlet, særlige handsker eller vanter kan købes, der er gearet til løbere.

5. Fitness Sweat Bands ($ 5,00 til $ 15,00)

Også rettet mod løbere, fitness bands er fantastisk til udendørs løbegårde, eller på gym på et løbebånd. En masse mennesker don 抰 klar over, hvor nyttige disse små bands er, men de gør den største forskel, og er nemme gaver at give.

6. En Træningsdagbog ($ 5,00 til $ 15,00)

Enhver og alle, der er alvorligt med deres helbred har brug for et fitness tidsskrift. Uanset om det er til at logge deres kalorieindtag og se deres slankekure vaner, eller holde styr på øvelserne på gym, de gjorde den dag, tidsskrifter er væsentlige elementer.

7. En gave kurv af Sunde snacks ($ 10.00- $ 20,00)

Denne gave du kan få en masse sjov med! Køb en kurv fra en gave butik, eller budget butik, og fyld den op med sunde nærende snacks. Enhver sundhedsbevidste person vil virkelig værdsætte denne gave. Jeg foreslår at sætte i en række elementer til en afbalanceret kost. Prøv deres foretrukne frugter, veggies, deres foretrukne nødder, nogle sukker fri slik, og hvad du ellers kan komme op med!

8. Pilatus / Yoga DVD ($ 15.00- $ 20,00)

Disse er nemme at finde i enhver fitness butik, online eller på ethvert almindelig butik med en film og elektronik sektion? Og der er så mange at vælge imellem. Der er forskellige fitness niveauer samt, så du måske ønsker at finde ud af, hvilket niveau personen er ved, at du køber den til før hånd.

9. En Health kogebog ($ 20.00- $ 40,00)

Du kunne sandsynligvis bruge færre penge på en kogebog, men for at få en god en, du måske ønsker at bruge lidt mere. Sørg for ernæringsmæssige oplysninger inde før bare optagning enhver gammel opskrift bog. Du kan også fokusere på én bestemt ting? Sunde desserter, sunde middage, sunde snacks, etc, hvilket er fantastisk, hvis du ved, hvad den person kan lide, at du køber for.

10. Gavekort (dit valg)

Endelig gave, som alle elsker! Du kan få et gavekort til en række fitness-relaterede steder, herunder: et fitnesscenter, en spa, en sports facilitet, og disse er kun til at starte. Du kan også få et gavekort til en online træningsprogram, et fitnesscenter magasin, et sundheds- og kost program, eller en personlig træner.

Andre Gaveideer uden for budgettet:

11. IPOD

En populær gave, der er uden for budgettet kategorien er en iPod. Folk bruger disse til at træne i fitness-studiet, og de kan hjælpe især når du arbejder ud på din favorit cardio maskine.

12. Bowflex Machine

Også går uden for budgettet er en anden stor gave - Bowflex maskine. Hvis du ønsker at tilbringe en hel del penge på en person, eller endda få en dejlig gave til dig selv på juledag - en Bowflex kan være en stor investering.

Denne liste er blot en start for dem, der søger julegave ideer i fitness verden! Jeg håber, at de kan hjælpe ved at opfylde din julegave ønskeliste, eller af en elsket!

Jaclyn Cousins