Top 10 kvindelige webdesignereTop 10 kvindelige webdesignere


På en liste over de Top 10 bedste Oprettet websites af Ben Hunt, det fortæller, at de kun navngivne designere er mænd. Er det fordi kvinder ikke designe godt? Her er ti kvinder, der kan dokumentere, at svaret er et rungende "NEJ!"

Ti Kvindelige webdesignere på toppen af ​​deres spil

Problemet med at komme op med en "top ti liste" af kvindelige designere ikke er at finde dem. Problemet er at forsøge at indsnævre dem ned, fordi der er så mange gode.

Her er ti af de bedste kvindelige webdesignere, der forme internettet hver dag:

  1. Molly Holzschlag er en af ​​de mest indflydelsesrige mennesker, mand eller kvinde, i udformningen af ​​internettet, som vi kender det. Starter som en HTML coder og designer i de tidlige dage af internettet, nu er hun i spidsen på Web Standards Project, en velkendt inviteret ekspert på World Wide Web Consortium, og forfatter til den skelsættende CSS arbejde A CSS Zen Garden.
  2. Larissa Meek: En nylig mor til tvillinger, Meek har arbejdet som professionel webdesigner i næsten et årti. Hun blev kåret som en af ​​de øverste webdesignere med .NET magasin og er en hyppig taler ved større konferencer som SXSW. Hendes arbejde som kreativ direktør på AgencyNet er fokuseret på markedsføring og har optrådt på steder for store kunder, herunder Howard Stern og Warner Brothers
  3. Veerle Pieters: Som halvdelen af det kreative hold bag Duohl nv Pieters er kendt for det klare CSS tutorials på hendes personlige blog. Hun kom til webdesign via traditionelle logoer og reklamer i Belgien, hvor hun bor. Hun vælger hendes projekter baseret på, hvor godt hun forbinder med sine kunder, der har medtaget Library of Congress. Pieters har i sin bio, at hendes arbejdsmoral er at "gøre" interweb "et bedre sted".
  4. Gisele Jaquenod er født i Argentina, men bor og arbejder i Norge. Hendes hjemmeside er udsmykket med farverige tegnefilm og håndskrevne skrifttyper, og omfatter gratis blog skabeloner. Hendes uformel, venlig stil supplerer hendes professionelle arbejde vises i Lee Munroe, Smashing Magazine, og mere. Hendes hjemmeside er en model for, hvad en effektiv designer hjemmeside skal se ud.
  5. "Er du klar ... til at arbejde med en af de øverste kvindelige webdesignere i verden?" Denne slogan på Kimberly Coles site er et eksempel på den tillid, hun bringer til sit arbejde som freelance kreativ direktør og designer. Coles har arbejdet med kunder over hele verden, at tage en "holistisk tilgang" til at arbejde med alle aspekter af et websted design. Hun har over 20 års prisvindende arbejde på hendes cv, og er også en produktiv blogger.
  6. Natalia "Taly" Devalle er en argentinsk autodidakt web designer. Da hun fortæller det, de første forsøg med de "blå bogstaver mellem <og>" førte til hendes blog, og som igen førte til freelance-arbejde for virksomheder som netclick.org og Socialsnack.com. I 2010, før hun selv havde vendt 30, sikrede hun en position som en del af User Experience team på Mercadolibre.com, men stadig identificerer som "Girl. Blogger. Webdesigner". på hendes hjemmeside.
  7. Carol Rivello er mere en designer i klassisk forstand, med en grad i Design og en hjemmeside rigt illustreret med hendes egne tegninger. Hun arbejder som freelancer i Brasilien til større kunder som Mitsubishi og Microsoft. Hun har modtaget Peixe Grande prisen for hendes design, og hendes klienter bruge udtryk som "smukke, detaljerede og enkel" til at beskrive hendes arbejde.
  8. Jina Bolton har arbejdet som designer for en af ​​de bedste websites i verden: Apple.com. Hun har også medforfatter til flere bøger om webdesign og er dybt involveret i den digitale kunst uddannelse samfund i San Francisco. Arbejder som User Experience Designer hos Engine Yard, hendes hjemmeside afspejler hendes lidenskaber: Sushi og robotter.
  9. Mens hun er en af ​​de yngste webdesignere på listen, har 24-årige Jenna Smith været laver webdesign siden alder 11, med sin første professionelle arbejde i en alder af 16. Med base i England, Smith arbejder old-school, hånd-kodning XHTML, CSS og PHP til at fylde hendes "passion for front-end web-udvikling og design." I øjeblikket arbejder hun som front-end web-udvikler til Jack Wills samt fastholde sin egen hjemmeside på Growl Design.
  10. Jelena Jovovic ønskede ikke at være en designer. Hun studerede og tjent en juridisk embedseksamen i stedet, men den kreative lokke af design gjorde hende mere glad, og så arbejder hun nu som designer og illustrator. Kommerciel webdesign er hendes brød-og-smør, men hun er en selvudnævnt "gennemsnitlig Photoshop narkoman" som maler digitalt i sin fritid.

En gammel Struggle i en New Media

Som en rapport bestilt af en begivenhed Apart har vist, er der de samme problemer for kvinder på IT-området, som der er i alle andre mandsdominerede industri. Samtidig er det bemærkelsesværdigt nemt at komme op med ti, tyve fem, eller endda halvtreds eksempler på fantastiske kvindelige webdesignere. Det er de kvinder, der er på de forreste linjer i "gør interweb et bedre sted" for alle, uanset køn eller nationalitet.

Relaterede artikler