Toddler Bøger fra 1950'erne

Toddler Bøger fra 1950'erne
Læs bøger, 1950'erne småbørn læst.

Læsning toddler bøger fra 1950'erne er en nostalgisk måde at forbinde med børn og børnebørn med din egen favorit bøger fra barndommen.

Vintage Børnebøger

Mens børnenes boghandel eller bibliotek sektion er stadigt voksende med kvalitet litteratur, nogle forældre ønsker at introducere deres børn til gode bøger fra fortiden. En 1950'erne Tumling historie er en fantastisk måde at få børnene interesseret i at læse.

Appel af 1950'erne Stories

Historier fra 1950'erne har en anden mening, se og endda sprog end dem, der er skrevet efter denne æra. De billedbøger er ofte enklere, med billeder, der ser håndtegnet eller endda malet. Historier afspejler uskyld i verden, der ikke altid findes i børnelitteraturen i dag. Bøgerne er fremragende supplement til nutidens populære bøger.

Find 1950'erne Børnebøger

Finde vintage bøger at læse, er nogle gange svært. Mens nogle populære historier fortsat blive offentliggjort selv i dag, ikke alle af dem er stadig tilgængelige.

Et af de bedste steder at starte er med dine egne forældre og bedsteforældre. Spørg, hvis du kan se gennem kasser i deres loftet, i kældre og garager for at se, hvilke bøger de stadig har for børn, der blev offentliggjort i 1950'erne. Biblioteker har også kopier af bøger fra årtier tidligere, men deres tilstand kan ikke være den bedste.

Online boghandlere og auktionsholdere er et andet sted for at finde ældre bøger. Secondhand boghandlere kunne bære et par titler, og søge ud garage salg er en anden god måde at finde nogle fremragende læsning valg.

Populære Tumling Bøger fra 1950'erne

Få børnebogsforfattere kan konkurrere med den berømte Dr. Seuss, og en af hans mest berømte bøger, Katten, blev oprindeligt udgivet i 1950'erne. Sørg denne fabelagtige Rhyming fortælling om en kat og de børn, han besøger, er på dit barns bogreol.

En anden berømt forfatter, Margaret Wise Brown, udgivet flere populære bøger perfekt til småbørn i 1950'erne. Big Red Barn handler om dag i livet af de dyr, der lever på en gård. Bogen med titlen hjem for en Bunny blev også offentliggjort i 1950'erne af Golden Books.

Mange mennesker er fortrolige med Golden Books, som har været udgivelse klassiske historier i over 65 år. Kig efter en af ​​deres velkendte, foretrukne titler, når du ønsker at finde en stor lille barn bog fra 1950'erne.

Mange af de oprindelige bøger udgivet i 1950'erne ikke længere til salg, eller er i dårlig stand. Derfor har udgivere frigivet nye versioner, ofte med opdaterede farve, til salg i dag. Flere store toddler bøger fra 1950'erne kan nævnes:

  • Harry Dirty Dog af Gene Zion: Følg Harry som han forsøger at undgå et bad, men ender så beskidte hans ejere ikke kender ham.
  • 1 giver et af Tasha Tudor: Lær at tælle til 20 i denne endearingly illustreret bog for småbørn og førskolebørn.
  • Lege med mig af Marie Hall Ets: Læs om en ung pige, der ønsker dyr at lege med hende.
  • Lille Bjørn af Else Holmelund Minarik: Denne bog følger historien om Lille Bjørn og er illustreret af Maurice Sendak.
  • Ape i en Cape: et alfabet af ulige Dyr efter Fritz Eichenberg: Silly, korte rim er højdepunktet i dette dyr ABC.
  • Danny og Dinosaur af Syd Hoff: Danny besøger museet og gør en stor ven i en levende dinosaur. De tilbringer dagen sammen have et eventyr.
  • Harold og Purple Crayon af Crockett Johnson: Gå sammen med Harold på et eventyr han trækker med sin lilla farveblyant, da han ikke kan gå på vågeblus.


Historier og toddler bøger fra 1950'erne er en fantastisk måde at opbygge et lille barns bibliotek. Tilføj nogle klassiske historier, som du husker fra din barndom, sammen med bøger, der er populære i dag. Gem gamle udgaver af bøger på et tørt, mørkt sted at passere fra den ene generation til den næste.