Toddler Adskillelse Angst: Interview med Judith Barr

Toddler Adskillelse Angst: Interview med Judith Barr
Judith Barr diskuterer toddler separationsangst.

Judith Barr har været en dybde psykoterapeut i privat praksis siden 1975, og har opnået en MS i Rådgivning og licensure som en mental sundhed rådgiver i Florida, New York, og Connecticut. Hun har udgivet en lyd-serien, det talte ord på vegne af de Feminine og mere end tre dusin artikler til både professionelle og offentligheden. Hun er også blevet interviewet i en række radio, TV, og trykte medier, herunder den nationalt syndikerede The Joey Reynolds Show, kultur Shocks med Barry Lynn, Dr. Pat Show, en på én med Steve Adubato, og Jill Magazine. I det følgende interview, Judith diskuterer toddler separationsangst.

Fortæl os mere om dig selv.

Jeg tilbyder min helbredelse ekspertise i en vifte af formater, herunder at arbejde med enkeltpersoner, grupper, workshops og konsultationer. Derudover tilbyder jeg uddannelse og kontrol programmer for helbredende kunst fagfolk. Gennem mine mange foredrag, og radio, tv og trykte interviews, jeg inspirere og hjælpe folk til at ændre deres liv indefra-out. Min bog Power Misbrugt, Power Helbredt og mit arbejde med magt flytte mig til at udforske ud over min fantasi. . . hvordan jeg kan være til yderligere service i vores verden.

Hvad er nogle årsager til separationsangst i småbørn?

Adskillelse angst hos småbørn er en meget delikat sag. I det væsentlige, er barnet ikke føler sig sikre nok i ham / hende selv til at gå ud i verden uden mor / far. Dette kan skyldes sådanne årsager som:

 • Måske barnet havde en oplevelse uden mommy / daddy tidligere, der var skræmmende for barnet
 • Måske mor / far var væk eller på hospitalet eller anden grund, og barnet var uden ham / hende for længe for en lille en
 • Måske barnet har haft smertefulde erfaringer med andre end mor og far personer og er bange for at opleve det igen
 • Måske barnet havde en oplevelse med mommy / daddy tidligere, der var skræmmende for barnet og blandede sig med udvikling af et sikkert følelse af selv i verden
 • Måske barnet endnu ikke har internaliseret mor / far i en solid nok måde at føle sig sikker uden hans / hendes levende tilstedeværelse

Hvad kan forældre gøre for at lindre smerten af ​​adskillelse med deres småbørn?

Da separationsangst er sådan en delikat sag, er du nødt til at være en detektiv for at finde ud af kilden til angst og hvordan man reagerer på dit barn. Du skal være en modig detektiv, da kilden til angst kan vedrøre tidligere erfaringer barnet har haft måske endda med dig, dig selv. Du skal være afstemt efter dit barn at finde de rigtige beredskab, timing, tempo og specifikke måder at hjælpe dit barn løse separationsangst.

Nogle specifikke omfatter følgende:

 • Du skal være mere fokuseret på dit barns behov end på "opgave" for at adskille. For eksempel skal du lette i adskillelsen, ikke gøre det brat. Du er nødt til at tale med dit barn om, hvad der vil finde sted, og at lytte til dit barns reaktioner og kigge efter spor i processen. Hvis du ved, du kommer til at forlade dit barn på daycare for første gang (s), fordi du kommer til at starte et job, begynder at tage ham / hende til daycare nogle uger før "live" begivenhed. Ophold med ham / hende de første par gange. Sidde uden for rum næste gang, ude på legepladsen, næste gang, og i bilen næste gang. Mindst en gang før selve dagen, er du nødt til at køre væk. At sikre dit barn ved, hvad der kommer til at ske er afgørende.
 • Du skal være opmærksom på dit barns reaktion, når picking ham / hende op efter separationen, og opfordre barnet til at tale om oplevelsen. Det skal være okay med dig, hvis barnet er vred over adskillelsen, eller har andre følelser så godt. Tilslutning om sandheden om dit barns oplevelse er vigtigst her.
 • Efter at have taget i alle de input du kan om dit barns oplevelse, kan der være behov for at justere processen for den næste dag. Fleksibilitet er meget vigtigt.

Det er ikke den måde, vores verden normalt fungerer. Vores verden er meget opgave orienteret og fokuseret på at gøre, hvad du skal gøre og komme videre med det. Men hvis du virkelig ønsker at hjælpe dit barn gennem adskillelse scenen, det kræver at leve på en anden måde, end hvordan vores verden fungerer. Hvordan separationsangst håndteres kan være en oplevelse / re-erfaring for nedlæggelse eller kan være en healing til tidligere erfaringer med nedlæggelse. (Afståelse kan virke som et stærkt ord her... Det er ikke. Jeg har arbejdet med mange mennesker, der, som voksne, der stadig kæmper med barndomsoplevelser af opgivelse relateret til separation.)

Sæt dig selv i dit barns sted og holde dit hjerte åbent for dit barn. Selv om det drejer sig om en senere alderen barn, filmen Martian Child viser en forælder at hjælpe sit barn gennem en proces med udsøgt følsomhed, medfølelse, forståelse, tilslutning, og handling.

Hvad kan pårørende gøre for at hjælpe børn tilpasse sig tid væk fra deres forældre?

 • De kan støtte og opmuntre forældrene til at reagere på barnet i de måder foreslået ovenfor til at lette barnets smerte og frygt.
 • De kan også oprette forbindelse med og svare barnet på samme måde som dem, jeg har foreslået for forældrene.

Hvordan skal forældre håndterer raserianfald på tidspunktet for separation?

 • Du er nødt til at se en raserianfald som et udtryk for angst og smerte. Alt for ofte forældre antager en raserianfald er noget manipulerende, der skal kontrolleres. Ja, det er rigtigt, at der er tidspunkter, hvor et barn i smerte opdager, at nogle adfærd vil medføre mommy eller daddy til at reagere på en bestemt måde, og derefter gøre denne adfærd igen, men det er ikke det separationsangst handler om.
 • Du er nødt til at gå skridt for skridt med dit barn i passagen gennem separationsangst. Hvis jeg havde et barn, der havde en raserianfald ved separation efter alle de, der er beskrevet ovenfor, ville jeg reagere ved at holde barnet i mine arme, så han / hun kan føle mig forbundet til ham / hende. Jeg vil sige, "Jeg ved det. Jeg ved det. Jeg ved det."
 • Til sidst vil jeg spørge barnet, hvad der ville hjælpe, og måske tilbyde nogle forslag. Måske ville jeg have sparet en halskæde eller armbånd eller stift af en slags til at give ham / hende til at bære at huske vi er forbundet, og jeg vil være tilbage senere.
 • Jeg vil tro, at vi ville arbejde gennem dette, enten i dette øjeblik, eller en time fra nu.

Hvor kan vi læse mere om dig?

Mere information om mit arbejde er tilgængelige på websteder PowerAbusedPowerHealed.com og JudithBarr.com.

Har du et andet råd, du gerne vil tilbyde vores læsere?

Ved at hjælpe mit barn gennem separationsangst, nogen, der ikke accepterede mit engagement i at hjælpe mit barn gennem dette vil være nødvendigt at vide, at jeg ville være en mama løvinde på vegne af mit barns sikkerhed, udvikling og velvære. Jeg vil opfordre dig til at være en mama løvinde eller papa løve i for dit barn.