Tips til Grilling Chicken

Tips til Grilling Chicken
Leder du efter tips til grillet kylling?

Hvis du leder efter tips til at grille kylling, skal det, du fyring op grillen til middag. Hvorfor ikke smide nogle kyllingebryster og grøntsager på grillen og få en perfekt kogte røget måltid?

Tips til Grilling Chicken

Grilning kylling er meget let. Faktisk er det en af ​​de letteste ting, du kan kaste på grillen. Der er mange forskellige udskæringer af kylling, du kan smide på grillen. Nogle af de mest populære er:

  • Udbenet skind kyllingebryster
  • Bone-in bryster og lår
  • Trommestikker (en barndom favorit!)
  • Hele fugl

Ja, det er rigtigt - du kan endda grille hele kylling. Opskrifter såsom øl dåse kylling er perfekte til grillen, da fuglen vil forblive nice og bud, selv under direkte varme grillen.

Termometre

Måske en af ​​de bedste tips til at grille kylling er at få en kød termometer. De varierer i pris fra $ 10 hele vejen op til $ 100, selv om en god lav til mellemklassen termometer vil formentlig passer dig bedst. Det centrale er at få en model med en metal sonde, der kan bo i kyllingen, mens det er på grillen. Nogle modeller har endda en ledning, der går fra kylling til et digitalt display, som derefter efterladt uden rist. Dette giver dig mulighed for at kontrollere temperaturen på din kylling uden at åbne låget, hvilket er en stor no-no, når det kommer til at grille.

Med nogle termometre, kan du endda indstille en alarm, der bipper, når kyllingen når den korrekte temperatur. Grunden til dette er så nyttigt, er, at hver gang du åbner din grill, varme undslipper og dette i væsentlig grad øger din madlavning tid. Ofte en fugl, der kun ville tage 30 minutter at lave mad vil tage over en time på grund af konstante poking og puffede fra en uvidende kok.

Hvis du er fortrolig med madlavning kylling på grillen og ved, hvor lang tid at tilberede de enkelte dele, så du sandsynligvis ikke brug for et termometer. Men hvis du ikke er på dette punkt endnu, vil en $ 30 termometer spare dig for en masse hjertesorg, når det kommer til over eller under-kogte middage!

Marinering

Kylling, der er marineret i en smag opløsning vil sandsynligvis komme mere mørt end kylling, der ikke er blevet marinerede. "Saltning" en kylling, eller iblødsætning det i en saltvand løsning, er en fantastisk måde at holde det bud. Hvis du opretter en marinade, der har en god mængde af salt i det og lad det suge ind i kyllingen natten over, vil din kylling har en meget bedre konsistens end hvis du ikke havde aromatiseret det overhovedet.

Tenderizing

Kan du huske, at knobby hammer udseende ting, at dine forældre altid haft omkring køkkenet? Det var en Kødmørning. Ved dunkende kødet med den spidse hammer før marinering og madlavning, det hjælper til at bryde op fibrene i kødet. Dette vil til gengæld hjælper kødet til at være mere smidig og blød, da de lange, stive fibre er blevet bankede til underkastelse.

Ujævn Cooking

Nogle dele af kyllingen har forskellige tykkelser, og det egner sig til ujævn madlavning. Tænk en udbenet kyllingebryst, som har en meget tyk del og en tyndere del langs brystkassen. Det er klart, at disse to dele af brystet tage to forskellige tidspunkter at tilberede, som den tynde del vil koge hurtigere end den tykke del. Hvad kan du gøre ved det? Et godt tip er at klippe dit stykke kylling i to stykker, så du kan fjerne den tyndere del fra varmen, når det er gjort, så den tykkere stykke kød til at blive på grillen lidt længere.

Grilling er sjovt!

Eksperimenter med din grill og se, hvad du kommer op med som den bedste plan for angreb til at grille din kylling. Med lidt erfaring, vil du blive grille op perfekt kylling hver gang, uden noget behov for at søge efter tutorials!