Tips til at vælge Prom sko

Tips til at vælge Prom sko

Hvad er big deal om Prom sko?

På prom, vil du danse, spise og hænge ud med venner i dit fineste tøj. I tilfælde af sådan en fabelagtig og vigtig begivenhed, skal du de perfekte sko. Du vil have dem til at sige det rigtige og passer perfekt, men være behageligt nok til at vare dig hele natten lang uden vabler eller smerte.

Vil jeg være i stand til at bære disse sko igen?

Hvis du vælger din prom sko med omtanke - JA! Hvis du vælger sølv sandaler, kan du bære dem med sundresses, cocktail kjoler, jeans, nederdele og trendy bukser. Hvis du går meget afdæmpet og par sorte sequined flip-flops med dit lange sorte kjole, vil du helt sikkert få mere brug ud af din prom sko om sommeren.

Hvor meget skal jeg forvente at betale?

Det afhænger af din stil og din økonomi. Du kan nemt gå til Payless og finde en hel del på sko. Vil du have en bredere udvalg? Tjek Zappos. Du kan gå så lavt som $ 10,00 hvis du køber en underspillet par sandaler. Eller, hvis der er en alvorlig fashion diva i dig, kan du bruge $ 400 på et par Manolo Blahniks.

Har jeg brug for sko farvet for at matche min kjole?

Ikke længere scramble piger til at tage deres kjole til butikken for at matche op nuancer. Nu er det mere om komplementerende farver. Dette er så meget mindre stressende! Hvis du ønsker at have dine sko farvet, normalt de vil tage din ordre, hvor de sælger dig farvemodtagelige prom sko. Du kan også tjekke brude sko butikker, da de som regel levere denne service til brudepiger. For eksempel har nogle Payless butikker tilbyder denne service. Du skal dog ikke vente til sidste øjeblik. Nogle gange tager det lang tid at få dine sko returneret til dig.

Utraditionelle Prom sko

Må ikke sidde fast på ideen om en pumpe i en matchende skygge eller et par klare plastik sandaler med en fire-tommer hæl. Det kunne være, hvad dine venner er iført, men deres fødder vil sandsynligvis være elendige inden for timer. Husk, at hele natten ikke vil blive brugt nedkøling i en limo.

Hvis du ikke virkelig har brug for eller ønsker den ekstra højde, så prøv sparkly flip-flops og lejligheder. Hvis du vil have højde, ophold væk fra stiletter. Det er nemt for dem at blive fanget på din kjole, og det er meget mere smertefuldt at danse. Kig efter killing-hæle, sandaler med lave eller brede hæle, dias eller Slingbacks.

Som for farve, metalliske sko er hot denne sæson. De fleste kjoler vil blive suppleret med guld, sølv eller bronze. Sorte kjoler kan få et spark med røde hæle. Vær ikke bange for at være kreativ med din prom sko valg!