Tips til at fortælle dem Tak

Tips til at fortælle dem Tak
Når bryllup gaver kommer i, takkekort skal gå ud. Sende en tak note er bydende nødvendigt at vise din påskønnelse for betænksomhed af dit bryllup gæster (om du kan lide deres gave eller ej).

Så her er nogle tips til at få din takkekort sammen og i mailen.

Bestil Ahead

Bestil din takkekort, når du bestiller dit bryllup invitationer og andre bryllup papirvarer. Den første ting dette hjælper dig med at opnå, er, at du har takkekort på hånden og klar til at rulle (godt, slags). For det andet, det koster dig mindre penge til at bestille dine takkekort sammen med dine andre bryllup papirvarer end at forsøge at bestille det separat.

Spor og Send

Den nemmeste måde at håndtere takkekort er at sende en ud, så snart du modtager gaven. Hvis en gave er sendt til dit hjem, snup en tak note, så snart du åbner den. Skriv en dybtfølt tak, forsegle kuverten, slap et stempel på det og sende det ud med det samme. På denne måde vil du ikke glemme og din takkekort gøremål vil ikke hober sig op på dig.

Hvis du modtager mange gaver på én gang, som for din forlovelsesfest eller Brude brusebad, har din brudepige en brudepige udarbejde en liste over gaver til dig. Nogen kan også skrive gaven på kortet fra hver gave giveren så du kan bruge listen eller kortene som en reference for at sende takkekort efter festen.

Hand skrive dem

Undgå pre-udskrivning en tak besked. Du kan have dine navne og "Tak" fortrykt, men budskabet skal være personlige. Nævn den gave, du har modtaget. Stav ud af navnene på gave giveren (r). Hvis hver af du kan logge noten, det er en nice touch. Hvis ikke, skal du logge for jer begge.

Tak til dem

Du er nødt til at sende takkekort at anerkende modtagelsen af ​​dit bryllup gaver. Send dem ud før snarere end senere. Send alle takkekort senest to uger efter modtagelsen af ​​gaven. Hvis du bruger disse tips, kan du bo på toppen af ​​takkekort og ikke køre fast med den aktuelle opgave.