Tinkerbell Kostumer

Tinkerbell Kostumer


Hvis du har brug for at oprette en Tinkerbell kostume til Halloween, et skuespil eller musical, en Peter Pan kostumebal, eller en anden sjov begivenhed, behøver du ikke at finde en kilde til fe støv. Overraskende er det nemt at lave din egen Tinkerbell kostume eller købe en pre-made outfit. Uanset hvad, kan du fange den fortryllende magi af denne populære Disney fe.

Realiseringen af ​​et Tinkerbell Costume

Den grundlæggende Tinkerbell kostume har et par hovedelementer, som hver især er temmelig let at gøre, hvis du får kreativ. Hav det sjovt at skabe din ideelle fe kostume og udtrykke din kreativitet.

Grøn Kjole

Det vigtigste element i enhver Tinkerbell kostume er den grønne kjole. Det bør være stropløs (eller ærmeløs for små piger), korte, og har et blad-lignende ujævn kant. Du kan oprette dette look ved at købe en kort grøn kjole og skære en ujævn, trekantet forneden med en saks.

Tinkerbell Kostumer

Simplicity mønster 1925

Hvis du har problemer med at finde en grøn kjole i størrelse, stil og farve, du ønsker, kan du gøre det fra bunden. Du skal blot vælge enhver kjole mønster fra din lokale håndværk butik, og vælg en grøn stof, der opfylder kriterierne om mønstret kuvert og ligner farven på Tinkerbell kjole. Følgende mønstre ville gøre store Tinkerbell kostumer hvis syet i lysegrønne:

 • Simplicity 1876 er den perfekte stropløs Tinkerbell kjole til voksne. Det selv har en differentieret nederdel.
 • Simplicity 1925 er faktisk baseret på Tinkerbell kjole og er ideel til småbørn og børn.

Tinkerbell Tutu

En variation på at skabe en hel kjole ville være at gøre en simpel Tinkerbell tutu og bære det med et rør top eller tank top i en nuance af grøn. Du kan nemt lave din egen fe-inspirerede tutu med følgende leveringer:

 • To meter gul tyl
 • To meter grøn tyl
 • Hvid elastisk, en inch bred
 • Grøn satinbånd
 • Silke blomster
 • Saks, hånd synål, tråd, og varm lim pistol
 1. Skær tyl i strimler, der er seks inches lang og omkring to og en halv gange den ønskede længde af tutu.
 2. Skær elastiske til at passe behageligt omkring taljen, og hånd-sy enderne sammen sikkert.
 3. Begynd binde tyl på elastiske skiftevis gul og grøn. Fortsæt indtil hele elastik er dækket, og tutu er så fuld som du gerne vil.
 4. Bind den grønne bånd i en sløjfe og sy den på tutu i taljen.
 5. Hot lim blomsterne på som ønsket.

Fe vinger

Tinkerbell Kostumer

Du kan lave dine egne fe vinger med følgende leveringer:

 • Fire metal bøjler
 • Fire meter af grøn tyl
 • Gummibånd og gaffatape
 • Silke blomster
 • To store sikkerhedsnåle
 • Sakse og varm lim pistol
 1. Danne metal bøjler i fire fløj former. De to øverste vinger bør være mere spidse, mens de to nederste afrundes.
 2. Tag fat en wire fløj og pak den godt ind i tyl, indsamling af tyl på det sted med trådender slutte sig sammen. Fastgør den med en elastik, og trim overskydende tyl. Yderligere sikre dit arbejde med varm lim. Gentag med resten af ​​vingerne.
 3. Arranger vingerne som ønsket, og fastgør dem sammen med gaffatape.
 4. Sikker tape sikkerhedsnåle nær det sted, hvor vingerne deltage. Disse stifter vil give dig mulighed for at vedhæfte vingerne til kjolen.
 5. Brug varm lim til at dække gaffatape med silke blomster.

Magic Wand

Ingen fe kostume er komplet uden en tryllestav. Tinkerbell tryllestav er traditionelt en hvid eller grøn stick, men du kan tilføje lidt ekstra magi ved at dyppe den i glitter. For at lave din egen, købe en længde på dyvel, og spray male det hvidt eller grønt. Før staven er tør, slippe den i en stor taske med en løs guld glitter. Lad det tørre helt, før du begynder at arbejde magi.

Købe en Tinkerbell Costume

Hvis du ikke har lyst til at lave din egen Tinkerbell kostume, du stadig har masser af store shopping muligheder. Følgende kostumer passer feer i en række størrelser:

 • HalloweenCostumes.com har en stor voksen størrelse Tinkerbell outfit. Den er udstyret med vinger og en ruched grøn kjole. Tinkerbell tryllestav sælges separat.
 • ToysRUs sælger en glam-version af den traditionelle Klokkeblomst outfit til kvinder. Den sequined kjole er den perfekte nuance af fe grøn.
 • Macys tilbyder en yndig Tinkerbell kostume til små piger, byder vinger og en grøn og lilla fe kjole.
 • Fantasy Toyland har også en sød Tinkerbell outfit til børn. Kjolen er lavet af grøn og lilla tyl.

Afslutning af Look

Glem ikke at tilføje et par grønne lejligheder til din Tinkerbell tøj, samt masser af blomster. Men det vigtigste tilbehør til din Tinkerbell ensemble er den berømte fe s iltre personlighed. Med det og retten kostume, vil du have fanget udseende perfekt.