Timeshare: Videresalg din ejendom Tips

Deeded Timeshare

Forklar Timeshare køber, en deeded timeshare er ejendomme, der har de lige rettigheder for ejerskab som i samstemmende med andre deeded ejendom, såsom dit hus. Den gerning for timeshare er registreret i det amt, hvor ejendommen findes, og ejeren kan sælge, udleje, videregive ned til børn eller børnebørn, eller endda give ejendommen væk, hvis de vil. Betoninger som en deeded timeshare er ligesom din hver dag hjem. I modsætning til en lejekontrakt timeshare, de ejer det for evigt!

Købers Beskyttelse

Som med enhver god køb, du ønsker at beskytte dig mod svindlere eller svigagtig køb. Sørg for, at selskabet du gør forretninger med, er en licenseret ejendomsmæglers. Vær ikke bange for at bede om deres licensnummer og derefter gå videre til at ringe til din tilstand afdeling af fast ejendom med henblik på kontrol. Også tjekke dem ud for at se, om de hører til den bedre Business Bureau. At være en BBB medlem, virksomheder udholde intense undersøgelser og opfylde stive principfaste krav. Se hvor mange år, de har været i branchen, og hvis der var klager indgivet. Beskæftiger sig med en autoriseret mægler giver rigelig beskyttelse for købere og sælgere, herunder at alle midler skal holdes i en spærret særlige konto, indtil salget er lukket.

Information af Køber

Fortæl altid din potentielle køber, hvad du ønsker at vide.
> Har de deeded ejerskab eller bare leasing?
> Hvilke dage vil være til rådighed for dem, og hvis de er fast eller flydende? Hvis det er en flydende program, hvor lang tid i forvejen har de brug for at foretage reservationer?
> Vil der være årlige vedligeholdelse og skatter>
> Er der nogen vurderinger mod udvej?
Tilbyd alle kopier af Pagter, koder og begrænsninger, før de køber, og til sidst forklare processen for lukning og hvordan skødet overførsel vil blive håndteret.

Valg Farve

Det bedste forslag i at vælge farve er, at du altid overveje at købe "Rød" (udveksling selskab farve i højsæson), medmindre du kan være usædvanligt fleksible til, hvor og / eller når du ferie. Med rødt du ikke behøver bekymre dig om at blive låst ude af enhver tid af året plus det giver dig mulighed for at udveksle i ethvert uge i året, herunder de stærkt efterspurgte uger. Nogle mennesker får en chance for at købe til en enormt lav pris og med vilje købe off sæson (hvid eller blå) med tanker for at udveksle dem med "Instant Exchange", som er gennemførligt inden for 60 dage eller mindre forud for rejsen dato. På dette tidspunkt har du mulighed for at udveksle for enhver størrelse, enhver sæson, nogen "farve" af ugen.

Hvorfor egne timeshare

Du kan lokke potentielle købere ved at lade dem vide, at de vil have en ejerandel i deres foretrukne udflugtsmål. At det er en vidunderlig måde at skabe kvalitetstid med både familie og venner. Lad dem vide, at hvis de køber i dag, de kan låse i ferie priser. De kunne være interesseret i mulighederne for udveksling, handler eller endda leje. Nævne, hvordan timeshare indkvartering ofte har flere værelser og faciliteter af de fleste lokale hoteller. Lette deres mening om vedligeholdelse af et fritidshus ved at diskutere hvordan vedligeholdelsesomkostninger deles af alle ejere og håndteres af en enkelt administrationsselskab. Sidst men ikke mindst ... det kan være passere ned fra en generation til en anden!

Køb en Timeshare

Potentielle købere er på udkig efter de samme ting, du er i en timeshare: beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!

Er placering i en plet, at de vil nyde selv og er den tilgængelig på det tidspunkt af året, de ønsker at besøge? Andre ting du måske ønsker at faktor i er dine ejendomsret samt vedligeholdelse, der administrerer Timeshare. Husk på, at priserne repræsenterer placering, størrelse og sæson!

Finansiering af en Timeshare

Når potentielle købere ønsker at få finansiering til en Timeshare - styre dem i retning af en udvikler-program, eller måske hjem lånekapital og selv de sædvanlige konventionelle långivere. Fortæl dem, at de kan forudse et minimum udbetaling på 10% med op foran gebyrer for skatter, titel forsikring og årlige vedligeholdelse.

Navne og farver

Navngivning timeshare eller giver den specifikke egenskab en farve er en fælles procedure for flydende tid udviklere, når ejerne foretage reservationer. Disse navne eller farver er ikke det samme som "Exchange Company" farver, der er givet til "sæsoner vedrørende udveksling." Farverne vedrører hvad måneds reservationer kan foretages. Eksempel: reservere en førsteklasses sommer måned kunne være "Platinum", og midt-demand måneder kunne være "guld" og den lave efterspørgsel måneder "Silver". Der er mange måder udviklere har delt op og navngivet den tid af året, men det hele kommer ned til, hvad der er til rådighed for ejere til at gøre forbehold! Sørg for at du fik svar på disse typer af spørgsmål, før du køber ind i en flydende tid udvej, fordi værdien varierer betydeligt mellem høj, middel og lav sæsoner for flydende tid ejerskab.

At få det bedste køb

For at få det bedste køb i udvekslingsøjemed, du først nødt til at forstå resort ratings:

- Bare fordi det har en Gold Crown eller fem stjerneklassifikation det har lidt at gøre med udveksling.

- Køb i en høj efterspørgsel område. Tænk beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!

- Køb i prime sæson.

- Vedligeholdelsesomkostninger er never ending så ikke købe en udvej med en astronomisk gebyr.

- Sørg for at du køber gennem en velrenommeret licenseret ejendomsmæglers.

- "Title Insurance" tilbydes på de fleste deeded timeshare - sørg for at få det!

Timeshare Banking

Forklar "banking" til din køber ved at svare, at hvis de ikke planlægger at bruge den særlige uge, at de ejes eller hvis de ønskede at udveksle timeshare for noget andet sted, de kan "bank" med stedets udveksling selskab. Normalt vil du have et par år for en "opsparet" ejendom til at kræve en udveksling imod det. Sørg for, at ejerne forstår, at hvis de "bank" deres ejendom, udveksling selskabet har ret til at bestille nogen til at stedet. "Banking" kan føre til større misforståelse mellem sælgere og købere i en videresalg, fordi det engang er misforstået, at "opsparet" uge er stadig tilgængelig, når faktisk en vellykket udveksling skal bekræftes, før de er i stand til at bruge ugen.