Tilbage til School Art Aktiviteter

Tilbage til School Art Aktiviteter


Skolestart kunst aktiviteter hjælpe med at tage brodden af ​​sommeren slutter og klasser begynder. At finde nogle sjove måder at slå bro fri kreativitet sommer med den strukturerede læring skole, hjælpe med at gøre overgangen lettere.

Hvorfor skal tilbage til skolen Art Aktiviteter Hjælp?

Mens slutningen af ​​sommerferien ofte ses som en frygtelig skuffelse og "ende af alle sjov" af børn, betyder det ikke at være. De fleste forældre ved, at ved den anden uge tilbage i skolen deres børn vil være glade for at være tilbage i klasseværelset. Derfor er det netop denne overgangsperiode, der skal løses.

En løsning er at finde nogle tilbage til skolens aktiviteter, der hjælper fremme nogle forventning. For eksempel vil mange forældre tage børnene med dem, når de går på indkøb efter nye skoleartikler. Derefter er alle skinnende nye blyanter, kuglepenne og notesbøger pakket væk indtil skolen begynder, hvilket gør barnet glade for at få til at åbne alle de nye værktøjer til læring. Kunst aktiviteter kan tage det et skridt videre, ikke kun sætte forventning og entusiasme ind i begyndelsen af ​​skoleåret, men også tilskynde kreativitet og personligt udtryk.

Tilføjelse personlighed til skoleartikler

Disneys FamilyFun hjemmeside har mange håndværk projekter for back-to-school, herunder en decoupaged Pencil Box og blyant Buddies. Selv ældre børn kan nyde ting som Locker Lommer eller gøre collager af deres foretrukne film tegn, sommeraktiviteter, eller professionelle atleter. Disse former for kreationer kan fungere som motiverende mål-indstilling øvelser så godt, slår tonen an for den kommende skole år.Den store ting om disse former for kunsthåndværk er, at de er uendeligt tilpasses - bare fordi billedet af "locker lomme" har en blomst betyder ikke, det har at. En pirat flag, en tryllekunstner hat, eller en racerbil eller sportshold logo kunne lige så let oprettet. Den tid, det tager at oprette dem hjælper børn føler sig mere som du er også at forberede skole sammen med dem. De kan også tage bedre pleje af blyanter, de har skabt og personlig selv, end de ville gøre med blot store-købte materialer.

At finde de materialer

Mens websteder som ABCTeach er en god ressource for ting som download-spil, øvelser og farve sider af enhver art, kan du også finde en masse materialer bare i dit hus. Hvis du får for vane at gemme ting, som kunne være artsy, vil du blive overrasket over, hvor mange kunst aktiviteter, du kan komme op med. For eksempel er den gamle standby af æggebakke håndværk projekter, fra larver til spil kalaha, har underholdt tusindvis af børn i årenes løb. Du kan også tage ture til sparsommelighed butikker og levering hobby butikker for at få billige materialer såsom knapper, piberensere og håndværk skum plader anvendt til ting som de "locker konvolutter" nævnt ovenfor. Du kan også vælge at abonnere på din lokale Freecycle gruppe; de ofte har forsyninger af papir, kuverter, og forskellige tegning eller kunst forsyninger opført.

Andre ydelser

Tilbage til skolen kunst aktiviteter kan også hjælpe med at forberede dit barn til nye skolemiljøer og rutiner. For eksempel, hvis et barn har at begynde at tage en skolebus, kan du finde en hel webside fuld af skolebustrafik-tema aktiviteter og spil. De online spil, kan udskrives kunst sider og andre elementer tilskynde begreberne sikkerhed og god opførsel, mens på samme tid at holde ideen sjovt og få dit barn klar til den ny oplevelse.

Andre kunst ideer kunne lære at tegne kort over vejen for at komme til en ny skole eller lære om historien om skolens navn (mange er opkaldt efter prominente EU-tallene, som f.eks præsidenter og social retfærdighed ledere). Der er ingen grund til at begrænse dig selv til "traditionelle" kunst som tegning og maleri; skabe en udendørs skulptur eller skrive og udføre et stykke om det nye skoleår er også store kunstneriske aktiviteter.Husk, at målet med disse kunst aktiviteter er at være sjovt og at knytte det sjove med at gå tilbage til skolen. Hold dem let og sjovt for alle, så at den første skoledag tilføjer blot til spænding.