Thong Bodysuit

Thong Bodysuit


Nogle mennesker foretrækker en bodysuit, når de har brug for en glat look, men en rem body er det ultimative inden for rene linjer og komfort. Før du afskrive en rem bodysuit som en ubehagelig valg for dag-til-dag, udforske disse muligheder for erhvervslivet ensembler og lagdeling weekender.

Thong Bodysuit Basics

Før du køber ind for en bodysuit, bør du få bekendtskab med bodysuit grundlæggende funktioner. Hvis du ønsker at finde den mest behagelige bodysuit for dig og spare penge, så remmen bodysuit er et køb, du bliver nødt til at overveje.

  • Disse bodysuits tilbydes i snap crotches at lag nedenunder andre tøj eller med glatte, faste crotches for andre kvinders præferencer. Hvis tilgængelighed og bekvemmelighed er vigtigt for dig, kan du prøve den snap-skridtet bodysuit i stedet for den almindelig en.
  • Bodyer vil vare længere, hvis købt i en solid, fade-resistente farve. Undgå prints og mønstre, hvis du vil beholde din bodysuit i nogen tid som en lagdeling stykke. Behandl med en oxygen-baserede sæbe.
  • Bodyer vil være mindre tilbøjelige til at trævle, hvis de har enkle færdige søm detaljer. Saml en bodysuit med færdige sømme (serged eller andet) med overdækket elastik indkapslet i sømmene for en langvarig look, lasts.Thonged bodysuits kan være ærmeløs, hvilket gør dem perfekte til lagdeling under ærmeløse stykker som veste og skaller, eller i miljøer hvor temperaturen kunne variere, ligesom en kontorbygning.
  • Nogle mennesker oplever, at bodysuits forværre kvindernes hygiejneproblemer, og at de ikke kan bære disse elementer uden at føle noget varmt på steder, der ikke skal. Kig efter en foret-skridtet bodysuit med en høj procentdel af naturlige fibre og et strejf af stræk-givende materiale til perfekt pasform.

Styling Forslag til en Bodysuit

Hvis du underholdende en bodysuit køb, kan du have behov for nogle muligheder for styling af dit valg.

  • Prøv din bodysuit med en simpel mini og sweatshirt når du forbereder at gå ud i weekenden. Lyse farver er perfekte til dette!
  • Overvej en bodysuit med jeans og en vest for nogle 80'er smag. En bodysuit vil ligne en trim top, hvis du bruger det i sort eller navy. Tænk en samme farve vest, hvis du ønsker en monokromatisk top udseende til at blande med dine bunde.
  • Snup en bodysuit med blondekant, hvis du kommer til at bære det under en blazer eller en anden frakke. Du skal blot kaste på en jakke og knap det op stramt om vinteren, og du behøver ikke at bekymre sig om hem af din skjorte stolene ud.

Køb et Thong Bodysuit

Mange kvinder har aldrig købt en rem bodysuit før, og få en for første gang kan være temmelig skræmmende, især når du overveje alle dine muligheder. Online-butikker vil give dig alle de bodysuit muligheder, du har brug for at gøre en uddannet køb:

  • Gå til Bergdorf Goodman for en luksus samling af bodysuits, der koster dig noget fra $ 100 til $ 200 i gennemsnit. Du vil opdage, at disse bodysuits generelt sidste den længste, hvis du behandler dem ret, og du vil finde mærker på deres hjemmeside som Wolford.
  • Tjek American Apparel til en billig bodysuit i en lys farve. Mørk blå, rød, og blonder er blot et par muligheder, du kan finde derovre for mindre end $ 30. Sørg for at tage sig af disse poster, da vejledningen foreslås det at udvide deres slid.
  • Shopbop.com er et andet godt sted at finde en fin bodysuit i alt fra microfiber til blonder. Webstedet sælger flere Bodyer fra Kiki de Montparnasse, Thatcher ved Alisse Thatcher, og DKNY.

Din bodysuit kan være forskellig fra nogle af dem, du har set præsenteret på forskellige hjemmesider, men hvis det passer til dig og din livsstil, så du har plukket ud den perfekte. Når du starter kombinationsmuligheder, der bodysuit, vil du opdage, at cost-per-wear er en af ​​de mest attraktive aspekter af denne lagdeling stykke.