The Devil Wears Prada Sequel

Forfatteren af romanen "The Devil Wears Prada", Lauren Weisberger, har meddelt, at hun arbejder på en fortsættelse af historien, og selv afslørede nogle detaljer.

The Devil Wears Prada Sequel

Kan du ikke huske, hvordan filmen sluttede? Andy slår op med sin chef, Miranda Priestly, og afslutter mode blank.

Otte år er gået, og Andy er nu redaktør af den eminente bryllup magasin. Emily arbejder også der (husk dette ubehagelige anden assistent for Miranda s?). Andy er travlt med at forberede sit bryllup med Max, men ... Den idyl kommer til en ende, og hovedpersonen igen står overfor Miranda. Rivalisering, konkurrence ... Generelt historien er meget alvorligt kompliceret.

Forfatteren af efterfølgeren af denne historie kalder det "Revenge Wears Prada", og hun lover, at offentligheden vil kunne læse en ny bog i april 2013 vil den nye roman bliver udgivet præcis 10 år efter offentliggørelsen af den foregående historie (2003). Det er værd at nævne, at kult filmen blev udgivet i 2006.

Med hensyn til tilpasningen af ​​romanen, er intet blevet rapporteret indtil videre, selv om der er ingen tvivl om, at denne ønskede historie vil blive tilpasset til skærmen.