The Best protein fødevarer til muskelopbygning

Det er vigtigt at have den bedste protein kost for opbygningen af ​​sunde muskler. Mængden af ​​protein kræves dagligt afhænger dit kalorieindtag og dit aktivitetsniveau.

Det er tilrådeligt at tjekke med din læge for at vide præcis, hvor meget protein din krop har brug for at opretholde stærke og sunde muskler. Her er nogle proteinrige fødevarer, der skal være en del af din kost:

Æg

Æg er en favorit, da de indeholder 6 g protein per ounce. Det meste af proteinet er i æggehvide. Samtidig spiser æg dagligt, undgå fødevarer, der indeholder mættet fedt som rødt kød, ost og andre sådanne levnedsmidler.

Tyrkiet og kylling

Kylling og kalkun både indeholder en større mængde protein og mindre mættet fedt end rødt kød. En ounce af kalkun og kylling bryst indeholder 9 g protein. De er en rig kilde til B-vitaminer, fosfor og tryptophan. Det høje niveau af proteiner gør fjerkræ en bedre og sundere valg.

Fisk

Fisk er en anden stor kilde til protein. Det skal være en fast del af din kost. Den indeholder ingen kulhydrater og mindre mættet fedt. Trout sardiner og laks er de øverste sorter at spise. Fisk har 6g protein per ounce, og er også høj i Omega-3 fedtsyrer. Fisk er lettere at fordøje end oksekød eller svinekød. Hovedproblemet med fisk er, at det er høj i kviksølv; American Heart Association har anbefalet, at fisk bør spises kun to gange, og ikke mere end tre til fire gange pr uge.

Nødder

Nødder er den bedste snack, da de indeholder kvalitet protein og god fedt. Jordnøddesmør, jordnødder og mandler er højt proteinindhold. Mandler og jordnødder indeholder 8g og 9g protein pr ¼ kop.

Cottage Cheese

Mængden af ​​protein i hytteost varierer afhængig af mærke. ¼- kop hytteost indeholder ca 7 g protein. Sørg for at tjekke etiketten, før de køber hytteost. Det er klogt at købe hytteost fremstillet af fedtfattig eller skummetmælk. Du kan også lave hytteost derhjemme.

Whey Protein

Valleprotein er fremragende til at forbruge før og efter en tung træning, som kroppen optager det op hurtigt. Det er den bedste kilde til protein og har den højeste biologiske værdi. Valle er en rig kilde af forgrenede aminosyrer (BCAA).

Low Fat and Chocolate Milk

Mælk er en fantastisk kombination af valleprotein og kasein. Forbruge letmælk så meget som muligt. Chokolade mælk kan være den bedste efter træning drikke, da den indeholder alle de nødvendige komponenter, der er nødvendige af kroppen efter en tung træning. Det har et højt vandindhold, som forhindrer dehydrering.

Din kost bør indeholde disse høje protein fødevarer, hvis du ønsker at udvikle muskler og opbygge din krop.