Tennis: Tennis Tasker Tips

Tjener op nye funktioner

Tennis tøj og ketsjere er ikke de eneste, der har funktionen makeovers. Tennisketsjer poser i dag kommer ud med alle former for design innovationer. Nogle tennis tasker kommer nu med separate rum til at gemme sko. Nogle har polstret lommer til briller. Selv ydersiden af ​​posen er forbedret. De fleste tennis poser er nu udformet med robuste materiale til at være mere modstandsdygtige over for slid. Wilson tennis tasker og Head tennis poser er to brands til at se på disse typer af funktioner.

Sække en Deal

Det er klart, ville du ikke ønsker at købe tennis tøj en anden har slidt. Du ville heller ikke ønsker at købe en dyr ketcher, der blev brugt i tilfælde det brød. Tennis poser er en anden historie. Brugte tennis tasker er ikke særlig dyrt, så selv om det ikke var perfekt, du ville ikke miste en enorm investering. Plus, det er en taske. Den er bygget til at være robust. Ikke noget delikat stykke elektronisk udstyr, der kunne blive beskadiget i shipping.

Så hvis du leder efter brugt udstyr (ligesom tennis poser) det bedste sted at søge er online for udvælgelse og lethed. Ebay eller Amazon er formentlig gode steder at starte for brugte tennis poser. Men, hvis du beslutter at gå denne vej du sørge for at sprøjte pose med nogle sorta desinfektionsmiddel før du placerer noget tøj inde.

Holde det sammen:

Du fik din ketcher. Fik din skiftetøj. Selv tape for greb. Nu er alt du behøver er at få alt til kampen. Det er her, tennis tasker kommer i handy. Ikke alene kan de bære alle dine odds og ender, men de er også designet til at være lang nok til at rumme din ketcher. De kan også være en tennis mode erklæringer i sig selv. Wilson Tennis Tasker, Babolat Tasker, hoved Tasker og Prince Tasker er et par af posen mærker til rådighed i dag. Alle er godt lavet, stilfuld, og vil konsolidere alle dine tennis gear!

Pocket protektor

En anden har dit tennis taske kan aldrig få for meget af er lommer. Dette forhindrer rodede gennem din taske, der søger efter de små ting som greb tape. Lommer også tilføje en smule mere sikkerhed. Chancerne er (ved afspilning) du skal nok holde dine nøgler og tegnebog i tennis taske. Du også sandsynligvis ikke betale for meget opmærksom på din taske under kampen. Af denne grund en lomme i din taske er praktisk til at skjule dine værdigenstande fra uønskede omstrejfende hænder. Nike & Jet tennis tasker, der er designet med et væld af lommer. "

Pladsmanglen

Hvis du er en mere avanceret spiller, der spiller i masser af turneringer chancer er du oplever brudt ketsjerstrenge oftere. Af denne grund, du måske ønsker at se på visse Wilson tennis poser eller chef Tennis poser for de professionelle. Oven på plads til regulære tennis tilbehør og tøj nogle af disse poser kan indeholde op til 6 ketchere i nogle tilfælde. Desuden er nogle tennis ketcher poser designet til ikke kun holde flere ketsjere, men også have ærmer for at holde â € ~em adskilt fra hinanden. Dette vil forhindre og strygere bryde selv før du når frem til retten.