Teleskoper: Reflecting teleskoper Tips

Newton-teleskop vs. katadioptrisk Telescope

Newtonsk teleskop, også kendt som en reflektor teleskop, har en primær ting til fælles med katadioptrisk teleskop; de begge anvender to spejle i røret organ til at indsamle og direkte lys. Forskellen ligger i tilføjelsen af ​​en korrektion linse i katadioptrisk teleskop, der løser enhver forvrængning ved kanten af ​​synsfeltet fælles for en newtonsk teleskop. Den katadioptrisk teleskop er en blanding af refraktor og reflektor teleskop komponenter - en kombination af linsen og spejlet.

Ulemper ved en reflektor teleskop

For nogle astronomi entusiaster, reflektoren teleskopet er en perfekt kombination af en plads fotografering værktøj og en planetarisk observerende enhed. Imidlertid er reflektoren teleskop ikke uden ulemper. Ulemperne ved en reflektor teleskop omfatter:

1. Disse teleskoper kræver en delikat hånd og skal flyttes fra sted til sted med stor omhu.
2. Selv om kroppen er kompakt, reflektoren teleskop, især mellemstore og større modeller, tendens til at være tykkere end refraktor teleskoper.
3. Nogle af reflektor teleskoper producere et forvrænget billede.
4. Kollimation er ofte en nødvendig opgave med en reflektor teleskop til at opretholde en centreret visning.

Grundlæggende om en afspejling Telescope

En reflekterende teleskop, også kendt som en newtonsk reflektor, er sammensat af en tyk rør med et hulspejl på bagsiden af ​​røret og en sekundær spejl på forsiden. Lyset kommer ind gennem røret, rammer den konkave spejl, springer til den sekundære spejl, og bevæger sig derefter til okularet, som er placeret på forsiden af ​​røret. Astronomi entusiaster nyde den reflekterende teleskop til visning planeter og månen samt objekter i det ydre rum. På grund af dens hurtige fokal forhold, som er fotografisk hastighed af et teleskop, en reflekterende teleskop er populær astrofotografer til fremstilling strålende billeder med en kort åbning tid.

Fordele ved en reflekterende teleskop

Den reflekterende teleskop er en god hele vejen rundt optisk anordning, mere egnet til amatør astronom end starten stjerne observatør. Denne type teleskop, der udnytter spejle inden i røret af teleskopet organ til at samle lys, har adskillige fordele:

1. Den hurtige omdrejningspunkt forhold gør dette til en effektiv stykke udstyr til visning svage objekter dybt i rummet.
2. De større modeller har giver mere værdi for pengene end en refraktor teleskop.
3. Den reflekterende teleskop er en fremragende lys samler, på grund af sine to spejle, som giver dig billeder bedre lyskvaliteten.
4. Denne teleskop tendens til at have et kompakt design, hvilket gør det nemt at transportere til en ny placering.
5. astrofotografi entusiaster, er ideel reflektor teleskop på grund af sin hurtige focal ratio.

I betragtning af de Kommercielle Reflektorer

For mange astronomi entusiaster vil blænde reflektorer mellemstore give en tilstrækkelig kvalitet billede til at holde deres interesse. Men for nogle, er større altid bedre. For dem, der ønsker større størrelse åbninger findes i kommercielle reflektorer, kigge efter modeller, der kommer med en 250 mm hovedspejl. Den mest almindelige størrelse åbning blandt kommercielle reflektorer er en 400mm åbning. Imidlertid kan større størrelse åbninger bliver for meget teleskop for en gennemsnitlig astronomi observatør. Med 300mm størrelse blænde kommercielle reflektorer, er du nødt til at overveje betydningen af ​​montering for at minimere vibrationer. Selv med en ækvatoriale mount, er noget større end denne klasse af kommercielle reflektorer bedst forbeholdt et observatorium.

Schmidt-Cassegrain Telescope

Den Schmidt-Cassegrain teleskop, eller SCT, er blevet omtalt som dagens standard af de bedste teleskopiske udstyr blandt astronomi entusiaster. Denne type teleskop kombinerer fordelene ved linsen og spejl teknologi i én enhed. Den 200mm SCT er den fremherskende model, hvilket giver dig en stor blænde størrelse i pakken af ​​en rimelig størrelse rør enhed. De fleste SCT modeller vil komme med enten den tyske ækvatoriale mount eller gaflen ækvatoriale mount. En indbygget computer giver dig mulighed for at indtaste en stjerne eller stjernetåger og lad din teleskop finde udsigten til dig. Dette teleskop vil give dig et godt overblik over en stjerne klynge såsom Pleiades. Den største ulempe ved Schmidt-Cassegrain sammenlignes med en Newton-teleskop med en sammenlignelig åbning, vil SCT ikke give dig optiske resultater som god som newtonsk.

Maksutov-Cassegrain Telescope

Den Maksutov-Cassegrain teleskop er et teleskop ligner den Maksutov-Cassegrain, med undtagelse af anvendelsen af ​​en mindre sekundær spejl, som giver en endnu bedre definition af planeterne.
Denne type teleskop klarer sig godt i markedet med åbninger spænder fra 150mm til 250 mm for deres kvalitet af optisk korrektion. Nogle af ulemperne til Maksutov-Cassegrain omfatter en tungere vægt på grund af en tykkere corrector linse, længere vente tid til interne temperaturer til at matche de eksterne temperaturer, og længere eksponeringstider for astrofotografering.

Reflecting teleskoper for Kids

Du kan finde legetøj teleskoper på markedet, som giver en vis forstørrelse af objekter og morskab for børn. Men i stedet for at bruge penge på et produkt, der giver ringe værdi, overveje at vælge blandt de mindre reflekterende teleskoper. Du kan finde 76mm eller 80mm blænde reflekterende teleskoper den mindste størrelse anbefales til nyttige stjernekiggeri. Disse modeller vil give et fremragende alternativ til legetøjet teleskoper, fungerer godt til en rimelig forstørrelse op til 50x, nok til at se detaljerne af månen og billeder af lysere planeter.

Aperture størrelse og vælge din Reflekterende Telescope

Naar et reflekterende teleskop til at købe, skal du huske størrelse blænden vil have den største indflydelse på, hvilken slags stjernekiggeri oplevelse du vil have. Åbningen, der er den klare diameter din reflekterende teleskopets hovedspejl, styrer mængden af ​​lys dit teleskop vil modtage. For en reflekterende teleskop, at en åbning størrelse på 114 mm eller større starter giver dig et overblik over himlen, hvor du begynder at se specifikke detaljer om planeterne. Du vil også begynde at få et overblik over deep sky objekter, som du ikke ville have mulighed for at se med mindre blænde spejle. Teleskoper i denne klasse af blænde størrelse kan være overkommelige og vil berige dit stjernekiggeri oplevelse.