Teen Journals Online

Teen Journals Online


Hvis du kigger rundt lidt, vil du hurtigt opdage, at der er mange teen tidsskrifter online. Men er en online dagbog den rigtige pasform til dig? For nogle en online dagbog er en fantastisk måde at udtrykke, hvad der foregår i dagligdagen. Men for andre teenagere, åbenheden er for meget. Mens teen tidsskrifter online er ikke for alle, er der stadig meget at lære af dem.

Hvad er en online Journal?

Nogle mennesker mener, en online dagbog til at være det samme som en blog. Til andre, en online dagbog er en mere personlig konto og ordet dagbog foretrækkes. Uanset din følelse, en online dagbog er generelt en hjemmeside, som du bruger til at fortælle din dag. For nogle teenagere, kan dette være et foto dagbog med meget kort detaljer om, hvad der foregår i dagligdagen. For andre teenagere, kan dette være en meget længere tekst hensyn til hver enkelt begivenhed. Hvad der præcist går i en online dagbog er helt op til forfatteren!

Pros

Højdepunkter i at have en online dagbog, omfatter:

 • Andre mennesker kan kommentere og give dig rådgivning eller dele deres indsigt. Dette kan være nyttigt at flytte forbi vanskelige situationer, eller det kan være spændende at nyde de gode øjeblikke.
 • En af de største kilder til nødhjælp en teenager kan have i hverdagen journaler. En online tidsskrift giver denne stikkontakt.
 • Med alle de muligheder for online tidsskrifter derude, kan du virkelig gøre det yours ved at tilpasse alt fra hvem der kan se din journal til skriftfarve.
 • Når man ser tilbage, vil du være i stand til at huske, hvad du har været igennem - de gode og de dårlige - med stor lethed.
 • Du kan bruge hvad du sender online for at netværke med nye venner over hele verden med samme interesser som dig.
 • En online tidsskrift er dit og dit alene. Du kan tale om alt fra websteder, du kan lide at TV.

Ulemper

Der er også flere negativer relateret til at have en online tidsskrift herunder:

 • Selv om det kan være nyttigt at sætte disse oplysninger derude, er du sætte ting online. Det betyder, at medmindre du er meget forsigtig med dine personlige indstillinger, kan alle se, hvad du skriver - fra dine forældre til lærere og venner til rovdyr.
 • Der er mulighed for, at folk kan være sårende eller uhøflige med deres kommentarer. Hvis du allerede er ked af noget, det sandsynligvis vil ikke hjælpe du føler dig bedre.
 • Ting ske, og nogle gange internettet kører ind i problemer. På grund af dette, kan der være tidspunkter, hvor du ikke kan få adgang til din teenager tidsskrift online eller ting kan forårsage computerproblemer.
 • At genopleve minderne - både gode og dårlige - kan nogle gange gøre teenagere føler værre om, hvad der foregår i deres liv.
 • Hvis du siger de forkerte ting på et tidsskrift og en ven læser det, kan det gøre din hverdag så meget sværere.

Teen Journals Online

Ønsker du at starte en online dagbog eller bare ønsker at finde et par derude på internettet allerede? Her er et par steder at få dig i gang:

 • LiveJournal: LiveJournal og andre steder såsom Deadjournal, UJournal mv giver brugerne mulighed for at tilpasse profiler, tidsskrift layouts og personlige indstillinger. Gør din blog appelsin eller indstille den, så du er den eneste person, der kan se den. Det er helt op til dig! Et ord af advarsel dog: Livejournal er stort set annoncen baseret.
 • Xanga: En af de største teen og tween blogging sites på nettet, Xanga er enkelt udstationering og evnen til at netværke med lethed. Kom i gang nu med at finde andre teenagere til at dele dit liv med!
 • Student tidsskrifter: I modsætning til andre sites, er dette site dedikeret til teenagere og universitetsstuderende. Sitet er også nemt at bruge og har quizzer blandt mange andre sjove funktioner.
 • Min Dagbog: Med den mest privatliv derude, min dagbog kan du holde dine tanker for dig. Webstedet er fantastisk til teenagere søger at skrive, men ikke ønsker at blive set.

En Final Thought

Hvis du stadig ønsker at gå videre og begynde en online dagbog, skal du være forsigtig med dine ord - du ikke ønsker at ende med at spise dem!