Teen Depression: Interview med Gary E. Nelson

Teen Depression: Interview med Gary E. Nelson


Depression er et spørgsmål, der berører mange familier, men det er sjældent offentligt diskuteret. Mange forældre, der har teenagere kæmper med depression ikke forstå omfanget af problemet eller spekulerer på, om det er en eller anden måde deres skyld. Desværre er dette nogle gange holder teenagere fra at få den hjælp, de fortjener.

I en nådesløs Hope: Overlevende Storm af Teen Depression, bruger præst Gary E. Nelson hans erfaring som rådgiver til at tilbyde støtte til familier i nød. Han deler også historien om, hvordan hans familie klaret sin søn Toms svær depression og angst. Bogen opfordrer en holdning af accept og empati når beskæftiger sig med selvtillid, stofmisbrug, selvmordstanker, og andre symptomer på svær depression. I modsætning til andre bøger om emnet, en uforsonlig Hope tager en oprigtig, men alligevel lidt humoristisk kig på de udfordringer, der er forbundet med at hjælpe en deprimeret teenager lykkes i livet. Toms rejse mod voksenalderen er også en stor trøst for dem, der spekulerer på, om der virkelig er et lys for enden af ​​tunnelen.

Interview med Gary E. Nelson

For nylig, Gary E. Nelson tog tid ud af sin travle kalender til at besvare et par spørgsmål for læserne af LoveToKnow Recovery.

Hvad inspirerede dig til at skrive din bog?

Jeg har aldrig startede at skrive en bog. Da vi flyttede gennem min søns rejse med depression og angst, og jeg har arbejdet med andre teenagere og deres familier går gennem lignende situationer, begyndte jeg at lære en masse, som jeg kunne give videre til andre. Min søn, Tom, gav mig tilladelse til at dele sin historie med andre i min klinisk praksis i en pastoral rådgiver, og jeg så, da hans historie inspireret og undervist andre. Jeg opdagede også, at forældre gav mig mere troværdighed, fordi de vidste, at jeg havde været igennem turen som forælder selv.

Hvordan er teen depression forskellig fra depression opleves af voksne?

Det korte svar er, at det ikke er meget anderledes. Som en kendsgerning, som voksne er begyndt at læse bogen, mange af dem har bemærket mig, at bogen beskriver deres erfaringer kæmper voksen depression. De har fortalt mig, at bogen virkelig har hjulpet dem til bedre at forstå deres egne rejser samt rejser på deprimerede teenagere.

Der er nogle forskelle for teenagere og voksne, hvis man tænker på de livsløb. Som jeg sagde i bogen, depression ofte rammer teenagere netop på det tidspunkt, hvor de kæmper med identitetsspørgsmål. Dette komplicerer ofte alvorligt denne proces. Voksne kan først er stødt depression som teenagere og dannede selvstændige identiteter forveksles af kampen med depression. Andre voksne gøre det gennem identitetsdannelse periode af livet uden depression, kun at støde på den på et senere tidspunkt i deres livscyklus.

Teenagere har også mindre kontrol over deres eget liv end voksne, så konflikter i familier kan mere intensiveret for teenagere med depression. Jo flere teenagere "handle", når de ikke "føler godt" Jo mere deres handlinger vil sandsynligvis blive fortolket af forældre som "oprørske adfærd", der skal kontrolleres eller "mast".

Jeg tror også, at nogle af de måder teenagere forsøger at klare er anderledes end voksne, igen sandsynligvis bestemt af forskellen i deres frihed til at gøre livsvalg på det yngre alder. Teenagere ønsker at flygte fra deres smerte ligesom voksne, men teenagere har færre muligheder.

Hvad er nogle af de tegn på, at forældre skal se efter, hvis de mener, at deres teenager kan være deprimeret?

Jeg vil give dig en liste over specifikke "symptomer", men først lad mig gøre denne generelle erklæring. Som jeg sagde i bogen, tror jeg på det kraftigste, at teenagere ønsker at lykkes. De ønsker at leve sundt, tilfredsstillende, produktivt liv. De ønsker at få at vide det er rart at have dem omkring. Når forældre begynder at se deres teenager kæmper med skole, relationer, eller livet i almindelighed, forældre nødt ligner noget kan være at få i teen måde. Alt for ofte, forældre antager, at de vanskeligheder, de ser deres teen oplever er bare "en del af at være teenager."

Nogle gange kan det være svært at se forskel på "typiske teenage følelser" og følelser en deprimeret teenager måske oplever. Det centrale er for forældre at søge hjælp, når deres teenager kæmper i stedet for bare at antage det vil gå væk af sig selv, eller at teen bare kan slippe af de følelser, hvis de blot ville "rette op og flyve til højre."

Her er en liste over nogle af de mere typiske ting forældre bør kigge efter, der kunne indikere, at en teenager lider af depression eller en af ​​dens slægtninge som angst eller bipolar lidelse:

Teen Depression: Interview med Gary E. Nelson
10 tegn på depression Slideshow

 • Rastløshed og agitation
 • Social isolation og dårlig kommunikation
 • Tristhed, der bare ikke vil gå væk
 • Uforklarlig irritabilitet
 • Udbrud af raseri
 • Voldshandlinger eller mobning
 • Ændringer i spisevaner - nogle gange spiser mere eller mindre
 • Masser af klager, negativitet
 • Håbløshed
 • Hyppige klager over kedsomhed
 • Reckless og / eller spændingen søger adfærd
 • Self-lemlæstelse som at skære eller brænde eller selvstændig tatovering
 • Ømhed og smerter, der udholde selv med behandling
 • Racing tanker
 • Spiseforstyrrelser - anoreksi, bulimi, overspisning eller yo-yo slankekure
 • Masser af savnet skole
 • Misbrug af alkohol og stoffer
 • Lavt selvværd eller svær generthed
 • Crying magi
 • Svært ved at fokusere
 • Ekstra følsomhed over for afvisning eller fiasko
 • Høj angst
 • Træthed og manglende energi
 • Masser af interesse i mange ting, herunder ting, der bruges til at være sjovt
 • Følelsesmæssig følelsesløshed
 • Følelse let overvældet
 • Ændringer i sovevaner - sover for meget, eller svært ved at falde i søvn eller sove igennem, eller har ikke brug for at sove
 • Foredrag eller skriver om død eller selvmord

Hver deprimeret teenager eller voksen vil se noget anderledes, fordi hver kan have en anden konstellation af disse symptomer.

Efter din mening, hvad kan forældre gøre for at støtte en teenager, der lider af depression?

På en måde, hele bogen er svaret på dette spørgsmål, men jeg vil prøve at nævne to enkle ting her.

"Bare holde elske dem" er langt efter min mening det vigtigste forældre kan gøre, når deres barn går gennem denne dal dødens skygge. Det lyder simpelt, og det er simpelt, men det er bestemt ikke let. Den støttende, næring, healing relationer familie, venner, fagfolk og andre, er langt de vigtigste komponenter i en teenagers opsving. Forældre skal kontrollere deres egen frygt og andre følelser som de kæmper igennem med deres barn, således at forholdet de deler ikke ødelægges.

Den anden ting forældre kan gøre, at jeg vil nævne her er simpelthen det - få hjælp. Forsøg ikke at gå denne vej alene. Søge passende professionel hjælp fra psykiske område for dig og dit barn, søge relationelle hjælp fra din familie og venner, og søge åndelig hjælp fra din åndelige samfund.

Hvilket råd ville du give til en teenager, der lider af depression, der ikke føler sig i stand til at betro sig til hans / hendes forældre?

Her er hvad jeg fortæller en teenager, der er lidelse - snak med nogen! Start med en peer, hvis nødvendigt, men tale med nogen. Der er mange voksne til rådighed for teenagere gennem forskellige systemer og organisationer. Der er voksne på skolen, i deres religiøse samfund, og i forskellige EU-agenturer, der kan hjælpe teen komme i gang på vejen til helbredelse og også hjælpe teen finde en måde at opdrage deres forældre om denne forfærdelige sygdom kaldet depression. Det er ofte det store spørgsmål med forældre, når det kommer til depression og dens slægtninge.

De fleste forældre og andre voksne forstår ikke sygdom og har brug for at blive uddannet. I mit arbejde har jeg fundet, at de fleste forældre (selv de vanskeligste at tale med dem), kan blive uddannet om depression og lærte sundere måder at interagere med deres teenager. Når teenagere er deprimeret deres forældre ofte naturligt tror teenager er "vild". Forældrene skal undervises der i virkeligheden er teen "ondt". Når de fleste forældre ser "ondt" deres teenager oplever, deres forhold til deres teenager forbedres.

Yderligere information

 • Købe en Relentless Hope: Overlevende Storm af Teen Depression fra Amazon.com.
 • Besøg Gary E. Nelsons Overlevende Teen Depression hjemmeside.
 • For mere information om spørgsmål, der berører teenagere, besøg LoveToKnow Teens.