Teardrop Camping Trailers

Teardrop Camping Trailers


Hvad kunne være sjovere end at eje en af ​​de mange sorter af dråbeformet campingvogne?

Historien om Teardrop Camping Trailers

Selv om det er uklart, om de første dråbeformede anhængere var hjemmebyggede eller kommercielt bygget, er det blevet registreret, at dråbeformet trailer fik sin debut i 1936. Disse enkelt værelse trailere holdt et køkken og en kombination stue-spisestue. Ideen var at have et sted at bo, mens du rejste langs vejen. Nogle mennesker faktisk bruges traileren som deres hjem, fordi både bygge det og leve i det var omkostningseffektive. Mange, der gjorde deres vej ud vest, rejste og boede i den lille trailer, da de fandt arbejde undervejs.

Fra 1936 om, er tosset for tårer ikke blevet mindre. I dag ejere holde dråbeformet sammenkomster over hele USA.

Følgende viser nogle vigtige datoer i historien for at bygge dråbeformet trailere.

History of Teardrop Camping Trailers
Type af Trailer År først bygget
Den ideelle Outdoorman trailer 1936
Honeymoon House Trailer 1939
Et modelfly Trailer 1940
Kit Kamper 1945
The Wander Pup 1946
The Wild Goose 1953
Camp Trailer 1961
Tiny Tears 1998

Bygning Teardrop Trailers

En artikel skrevet i 1936 kaldet The Ideal Outdoorsman trailer forklarede, hvordan at konstruere en dråbeformet trailer. Disse allerførste trailere blev konstrueret ud af krydsfiner. Letvægts trailere var kun omkring ti-meter i længden. En version havde kun et hjul, der er kendt som en uni, og blev fastgjort til den bageste kofanger på en bil. Den blev brugt hovedsagelig til at trække belastninger.

Når 1950'erne rullede rundt, den ideelle situation var at eje en dråbeformet, lager det med dåse og tørrede varer og strøelse, og inden for få minutter, du ville være i stand til at sætte sig på en weekend tur. Når du har nået din campingplads vil du straks klar til eventyr, fordi der ville være behov for at tage tid at etablere et telt. Campister kunne springe lige ind vandreture på et spor eller kan koge op noget på Coleman 425 stormkøkken.

Ressourcer til Building Teardrop Trailers

Hvis du vil vide mere, kan du besøge et populært websted, der indeholder oplysninger om at bygge din egen Teardrop Trailer. For omkring $ 25, kan du bestille de mønstre til at bygge din egen trailer. En bygherre manual er også available.The emner, der er dækket på Teardrop Trailer websted vil hjælpe dig med dine trailer-building behov. Disse omfatter:

Teardrop Camping Trailers

 • Lim og Epoxy
 • Aluminium og Glasfiber Siding
 • Hvidevarer
 • Aksler og løbetøj
 • Døre og Vinduer
 • Elektronik, Belysning, og 12 V
 • Hardware
 • Molding
 • VVS
 • Teardrop Trailer mønstre og planer
 • Teardrop Trailer Parts
 • RV / camping leverancer / komponenter

New Model: Camp-Inn

Hvis du ikke ønsker at opbygge en RV eller søg efter en vintage en, der er et par nye dråber på markedet nu, alle baseret på de ældre modeller fra 1940'erne og 1950'erne. For at få en idé om deres størrelse og karakteristika, her er et eksempel på en kaldet Camp-Inn, en moderne version af denne nostalgisk stil RV. Det kan rejse stort set overalt og er sikker på at give dig med masser af komfort og sjov. Camp-Inn dråbeformet trailere er bygget i Wisconsin. Deres ydre er formet af aluminium, selvom fendere er udformet i rustfrit stål. Interiøret byder på ægte birk inventar.

Resumé

Arven fra dråbeformet campingvogne er en fascinerende komponent til amerikansk historie. Deltag dem, der nyder at bevare denne historie ved at lære mere om Teardrop. Du kan endda blive så opslugt, at du ønsker at bygge eller købe din helt egen trailer.