Sygeplejerske: Behandling allergi og astma Tips

Oplysninger om sæsonbetonet allergi

Ved behandling af allergi, skal du ikke bruge dit loft fan under allergi sæsonen. Ventilatoren suger pollen ind i huset, som kan være skadeligt for dem, der har en pollen allergi.

Alvorlige allergiske reaktioner

Anafylaktisk shock, den mest alvorlig allergisk reaktion, er oftest forbundet med bi eller brand ant svier. Hvis welts (nældefeber) bryder ud efter et insekt brod, dette er en advarsel flag for at søge omgående lægehjælp og behandle din allergi hurtigt.

Behandling Allergier støvmideallergi

Støvmider som syntetiske puder så meget som dun eller skum dem, men syntetiske puder har den store fordel, at de kan vaskes i varmt vand, som dræber støvmider, hvilket er en god måde at behandle allergi i dit hjem.

Allergi over for husstøvmider

Vask dine rullemadrasser ugentlige i varmt vand til at dræbe støvmider til behandling allergi.

Allergi over for shampoo

Skæl syge kan have allergi over for shampoo, de bruger. Selv skæl afhjælpe shampoo indeholder ofte farvestoffer.

Affugtere og Allergier

For allergi information, bruge denne idé: holde luftfugtigheden i dit hjem under 45% ved behandling allergi. For at måle luftfugtighed, købe en billig hygrometer til rådighed på mange discountbutikker.

Behandling Allergier med nasal Sprays

Må ikke blive fristet til at behandle allergier med en over-the-counter decongestant næsespray i mere end tre dage. Efter et par dages brug, kan du få en "rebound" effekt, og din næse kan blive endnu mere overbelastet end før. Disse stoffer er mere anvendelige til kortvarig brug at lindre nasal kongestion forbundet med en kold end som en behandling for allergi.

Kolde omslag til Allergi Relief

Er dine allergi øjne giver dig problemer? For allergi nødhjælp, prøv en kold komprimere i 15-20 minutter. Fugt en vaskeklud med koldt vand og sted over dine øjne.

Fælles pollenallergi

De mest almindelige pollen forårsager allergier omfatter træ pollen (april til maj), græsser (Jun-JUL) og ragweed (AUG-Okt).

Behandling af astma

For en astma behandling, bør astmatikere bruger ikke-aspirin smertestillende acetaminophen (Tylenol), fordi brugen af ​​aspirin og NSAID (non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler), såsom Advil / motrin (ibuprofen) har tendens til at forværre astma.

Flere oplysninger om allergi

Ved behandling af allergi over for nødder, indse, at kunstige nødder kan være peanuts, der er blevet deflavored og reflavored med en møtrik, såsom pecan eller valnød. Mandelonas er peanuts gennemvædet med mandel aroma.

Arachisolie er jordnøddeolie.

Det anbefales, at folk, der er allergiske over for jordnødder undgå chokolade, slik, medmindre de er helt sikker på der ikke er nogen risiko for cross-kontakt under produktionsmetoder.

Afrikansk, Kinesisk, Indonesisk, Mexicansk, Thai, og vietnamesiske retter indeholder ofte peanuts, eller er forurenet med jordnødder under forberedelsen af ​​disse typer af måltider. Derudover fødevarer, der sælges i bagerier og is butikker er ofte i kontakt med jordnødder. Det anbefales, at folk, der er allergiske over for jordnødder undgå disse typer af fødevarer og restauranter.

Også mange mærker af solsikkefrø produceres på udstyr deles med jordnødder.

Behandling Miljømæssige Allergier

Til behandling af allergi over for miljøet, bære en ansigtsmaske, når du laver gøremål, der er mest tilbøjelige til at udsætte dig for almindelige allergener som støvsugning og havearbejde. Du kan købe ansigtsmasker til enhver isenkræmmer.

Skæl Allergier

Skæl allergi er en fælles allergen, især allergi over for katte og hunde. For at lette de lidelser, Fido eller Fluffy kan få dig, forbyde dem fra dit soveværelse på alle tidspunkter.

Air Conditioning og miljø Allergier

At bidrage til at afhjælpe problemer med pollenallergi, forme og husstøvmider, air condition dit hus og bil. Hvis det er muligt, tilføjer en luftrenser til din central klimaanlægget til at afhjælpe dine miljømæssige allergi.

Behandling Miljømæssige Allergier

Ved behandling af miljømæssige allergier, allergi eksperter anbefaler du dumpe tæpper og bruge smide tæpper i stedet. Da de fleste mennesker nyder en tæppebelagt hjem, prøve de nye allergi pleje tæppe behandlinger nu tilgængelig.

Drug behandling for allergi

Den over-the-counter antihistamin diphenhydramin (Benadryl) fungerer godt for allergi behandlinger og har få lægemiddelinteraktioner. Sørg for at læse etiketten for korrekt dosering og mulige bivirkninger.

Kørsel og Naturlige Antihistaminer

Ved hjælp af naturlige antihistaminer ved behandling allergi ofte give sløvhed og må ikke tages, hvis du kører eller betjener maskiner.

Reduktion Fall Allergier

Selvom efteråret temperaturer er mild, holde vinduerne lukket og bruge aircondition til at reducere allergi problemer. Aircondition filtrerer pollenallergi og holder luftfugtigheden lav, hvilket holder indendørs mug allergi ned.

Sengetøj og Støvmider Allergier

For mere information om allergi, hvis husstøvmider give dig problemer, forsegle din madras, box fjedre og puder i allergi-resistent plast dækker tilgængelig på de fleste discountbutikker.

Naturlige Antihistaminer

Nogle nyttige astma information er, at hvis du føler et astmaanfald, der kommer på, og ikke har din inhalator handy, kan du prøve følgende behandlinger for astma: en par kopper kaffe, te, varm chokolade eller chokoladebarer. Den koffein vil bidrage til at åbne dine luftveje.

Brug af inhalatorer korrekt

Hvis du bruger en inhalator ved behandling af astma, så husk at det ikke er en ånde freshener. Du skal dybt inhalere medicinen ned i lungerne, og hold den i 3 til 5 sekunder, før udånding langsomt.

Høfeber vs. Bihulebetændelse

Allergisk rhinitis (høfeber) allergiske symptomer er karakteriseret ved en løbende næse, nysen og trafikbelastning og kløende øjne, næse, hals og indre ører. Ikke-allergisk rhinitis (bihulebetændelse) er kendetegnet ved følgende symptomer til allergi: en opsvulmet, betændt nasal foring og en stoppet næse. Det kan være udløst af irritanter såsom røg, ændringer i barometertryk eller temperatur, eller overforbrug af over-the-counter decongestant næsespray.

Oplysninger om Astma

Astma angreb symptomer er karakteriseret ved hoste, trykken for brystet, åndenød og hvæsende vejrtrækning. Nogle symptomer på astma kan udløses af en række faktorer, herunder allergener eller irritanter, virale eller sinus infektioner, motion, reflukssygdom (mavesyre strømmer tilbage op i spiserøret), medicin eller fødevarer og følelsesmæssig angst.

Sæsonbestemt allergi på træer

Træer, der kan forårsage sæsonbestemte allergi symptomer omfatter ahorn, ask, eg, elm, birk og cedertræ. Når de bestøver afhænger af det område, hvor du bor.

Allergier til Mold

For mere information om allergi, rene fugtige områder, såsom badeværelset og kælderen, med et fungicid (skimmel middel) til at lindre allergi over for skimmelsvampe. En billig og effektiv en er blegemiddel. Brug en opløsning af 3/4 kop blegemiddel til én liter vand og lad stå femte minut og skyl derefter.

Allergi Relief

En måde at hjælpe med allergi relief er at undgå farvestoffer, især dem i toiletpapir. Brug hvid til tørre.

Ambrosiepollen Allergi

Allergi over for ragweed pollen, den mest almindelige ukrudt pollen, starter som regel i midten af ​​august og fortsætter indtil frosten begynder. Interessant, nogle regioner er mindre påvirket end andre, fordi vestkysten ikke har nogen ambrosia.

Allergier i Miljø

Når jeg forsøger at mindske dine miljømæssige allergier, prøve at installere et vindue air condition, og korrekt pleje dit sengetøj og holde døren lukket på alle tidspunkter.

Flere oplysninger om allergi

Aluminiumchlorid, aluminiumsulfat og zirconium chlorohydrate i antiperspiranter ofte forårsage dermatitis, især efter barbering. Forsøg at vælge antiperspiranter, der indeholder anti-irritanter allantoinat, zinkoxid, magnesiumoxid, aluminiumhydroxid, eller triethanolamin.

Fælles allergener og allergi symptomer

En liste over almindelige allergener: pollen, svampesporer, husstøvmider, dyrehår, fjer, fødevarer, medicin, og insektstik.

Almindelige symptomer på allergi: vandig, kløende øjne, nysen og en konstant løbende næse.

Forebyggelse en mere alvorlig Peanut Allergi Reaction

I en af ​​syv undersøgelser offentliggjort i Journal of Allergy and Clinical Immunology, siger forskerne flydende kul, der bruges ofte, når folk indtager gift til at blokere absorption kan også absorbere jordnødder.

"Efter du har spist peanut, og du har en allergisk reaktion, du stadig har peanut i maven," forklarede Dr. Donald Leung, redaktør af tidsskriftet. "Og så i stedet tillade yderligere peanut at blive absorberet, og har en endnu mere alvorlig reaktion ... drikker kul vil forhindre yderligere udløsning af øget symptomer."

Leung opmærksom på, at forældre til små børn med allergi holde flydende kul - fås på apoteker - i hjemmet, i tilfælde af utilsigtet indtagelse.

Allergikere i køretøjer

Hvis du er en Allergivenligt, ikke ride i et køretøj med vinduerne nede eller ventilationskanaler vidt åbne. Det vil forværre dine pollenallergi 200 procent. Det samme gælder for dit hjem. Invester i et klimaanlæg.

Allergi over for vaskemidler

Hvis du har alvorlige allergi over for vaskemidler, prøve at bruge bagepulver til at vaske dit tøj og især sengetøj.