Sygepleje Jobs: Rejse Sygepleje Karriere Tips

Tips til Beating Travel Nursing Burnout

Uanset om du er ny til at rejse sygepleje eller har været på dette område i årevis, på et tidspunkt de fleste fagfolk oplever udbrændthed. Dog kan ændre din tilgang til hverdagen, så du kan forynge og minimere risikoen for udbrændthed.

Tillad dig selv en måned off mellem opgaver. Dette vil tillade dig at slappe lidt, før du accepterer en ny rejse sygepleje job. Denne måde, vil du indtaste den nye opgave helt opdateret - i stedet for brændt.

Kom væk for at besøge familie og venner. Living en lang afstand væk fra familie og venner kan tage en vejafgift. Slippe for lange weekender til at fange med familie og venner. Også, tjek begivenheder i dit nye fællesskab, som vil tillade dig at møde nye venner og undgå at føle isoleret.

Udforsk nye hobbyer. Ved start af nye job, så tjek din lokale medborgerhus. Tag en keramik, kunst eller andet klasse, der er interessant. Dette vil tillade dig at koncentrere din energi og slappe af, som kan bekæmpe udbrændthed.

Trin til at blive en rejse sygeplejerske

På grund af den nationale sygepleje mangel, der er behov for rejser sygeplejersker er stigende. Mange sygeplejersker er ikke sikker på, hvordan at indlede processen, men heldigvis er det forholdsvis let. Læs videre for at lære de enkle trin til at blive en rejse sygeplejerske.

Tal med en bemanding agentur. Når du vælger et agentur, skal du sørge for at vælge en virksomhed, der har specialiseret sig i at placere rejse sygeplejersker. Dette vil give dig adgang til flere arbejdspladser. Tjek personalemæssige virksomheder som Klinisk One.

Udfyld en ansøgning og tale med en personalekonsulent. Når du har kontaktet en rejse sygeplejerske agentur, vil de gennemgå din ansøgning og diskutere dine kvalifikationer. Vær forberedt på at besvare spørgsmål om, hvorfor du ønsker at blive en rejse sygeplejerske, dine karrieremål, og områder, du er villig til at rejse til.

Interview med leje virksomheder. Når en rejse sygeplejerske agentur har vurderet din oplevelse, vil de forbinde dig med at ansætte virksomheder, der er et godt match. Typisk vil du blive bedt om at deltage i et telefoninterview.

Accepter rejse sygepleje job. Når du er færdig med interviewet proces, er alt, du skal gøre, er at vente til jobbet tilbyder at rulle i.

Populære Rejser Sygepleje Rejsemål

En af de største fordele ved rejse sygepleje er evnen til at rejse til smukke destinationer over hele landet. Fokus på hvilke geografiske placeringer interesserer dig vil tillade hverve til at hjælpe dig med at finde stillinger, der passer til dine interesser. Læs videre for at lære populære rejse ammende destinationer.

Tjek Phoenix, Arizona. Hvis du nyde varme klimaer, så spørg din rejse sygeplejerske bureau om opgaver i Phoenix, Arizona. Dette er en populær destination for mange rejser sygeplejersker.

Spørg om populære Californien beliggenheder. Ligesom mange andre stater, er Californien mærker virkningerne af den ammende mangel. Populære steder for rejser sygepleje positioner omfatter Los Angeles, San Diego og Sacramento.

Tjek Hawaii positioner. Det er ingen overraskelse, at rejse sygepleje positioner i Hawaii er i høj efterspørgsel. Selv om den konkurrence, kan være hård for disse holdninger, kan investere tid i dit cv og partnering med en personalekonsulent ligesom klinisk One giver dig mere adgang til job.

Rejser Sygepleje Fordele og Perks

Travel sygepleje jobs kommer med mange fordele, men du bliver nødt til at forhandle disse elementer i din lønpakke. Læs videre for at lære om omsættelige frynsegoder såsom medicinsk, livsforsikring, rejseafregninger og boliger.

Spørg om medicinsk og livsforsikring. Selv hvis din kontrakt er kun et par måneder, kan ofte forhandles disse fordele. Hvis du arbejder med en rejse sygeplejerske agentur ligesom Klinisk One, spørge dem om arbejdsgivere, der forhandler disse fordele.

Tax-Free Travel Godtgørelse. Afhængigt af hvor langt du skal køre til din opgave, kan erfaring få dyrt. Sørg for at oprette en rejseafregning plan, der er skat ansvarlig, hvilket betyder, at du ikke behøver at betale skat af denne godtgørelse.

Rent-fri bolig. En af de bedste frynsegoder ved at være en rejse sygeplejerske er boliger er ofte gratis. Disse boliger er ofte tæt på dit arbejde placering og lettes af arbejdsgiveren.

Tips til Forberedelse til en Travel sygeplejerske karriere

For de fleste fagfolk, kan der skiftes til en rejse sygepleje karriere ske forholdsvis hurtigt. Det er derfor, det er vigtigt at få de nødvendige oplysninger organiseret på forhånd, som vil forhindre dig i scrambling i sidste øjeblik. Læs videre for at lære tips til at forberede en rejse sygeplejerske karriere.

Fortæl din rejse sygeplejerske bureau, hvor hurtigt du kan acceptere en opgave. Dette vil give dem mulighed for at fokusere på stillinger, der passer til dine behov, og give dig tid til at skifte ud af din nuværende situation.

Få din licensoplysninger i orden. Afhængigt af placeringen af ​​din rejse sygepleje opgave, kan det være nødvendigt at få en midlertidig sygepleje licens. Tal med din bemanding firma om, hvor du vil modtage opgaver, og tage sig af disse krav, før hånd.

Pas på boliger. Mange rejser sygepleje opgaver vil give gratis eller billige boliger. Ved ansøgning at rejse sygeplejerske job tale om disse før tid fordele. Du kan altid vælge at kun vælge opgaver, der håndterer bofællesskaber.

Tips til at vælge den rigtige rejse sygeplejerske Assignment

Uanset om du bare indtaste rejse feltet sygepleje eller har taget med opgaver i årevis, at forstå, hvordan du vælger den rigtige opgave er vigtig. Læs videre for at lære tips til at vælge den rigtige rejse sygepleje opgave.

Vurdere speciale. Som en rejse sygeplejerske, vil du have adgang til en bred vifte af stillinger. Hvis du tror, ​​du er interesseret i et bestemt speciale, ligesom onkologi eller skadestuen pleje, anvendelse på disse opgaver.

Bestem længden af ​​kontrakten. Travel sygepleje job kan vare fra et par måneder til et år. Når accepterer din første opgave, overveje at vælge en kortere opgave. Dette vil tillade dig at afgøre, om du nyde rejse sygepleje.

Indsnævre placeringer. Tænker de steder, du er villig til at leve, før du accepterer en opgave, kan øge din tilfredshed med rejse sygepleje. Støve et kort og bestemme hvilke områder der er ønskelige. Så diskutere dine behov med et bureau som Klinisk One.

Fælles Rejser Sygeplejerske Interview Fejl

Efter at have modtaget snesevis af ansøgninger, har rejse sygepleje recruiter kaldte dig til en samtale. Det er spændende nyheder, og forberede den store dag er vigtig for din succes. Læs videre for at lære at undgå almindelige interview fejl.

Undgå at tale om kompensation for tidligt. En rejse sygeplejerske agentur ofte kan rådgive af en holdning kompensation. Men hvis du spørger om disse oplysninger på den første samtale, risikerer du at gøre et dårligt indtryk.

Besvar spørgsmål direkte. Under din rejse sygepleje interview, er det vigtigt at besvare spørgsmål direkte. For eksempel, når du bliver spurgt om din tidligere erfaring i pædiatrisk sygepleje, tage et par sekunder, før han svarer på spørgsmålet. Hvis du ikke har nogen erfaring, så fortvivl ikke. I stedet fremhæve din oplevelse at arbejde med børn uden for sygepleje.

Glem ikke at lukke handlen. Som din interview er at indgå, så sørg for at spørge om det næste skridt i processen. Dette vil udtrykke din entusiasme og få dig et skridt tættere på at lande jobbet.

Tips til definition Travel Nursing Løn

Registrerede sygeplejersker vælger ofte rejse sygepleje på grund af den attraktive kompensation og evne til at rejse på tværs af nationen. Rejser sygeplejersker kan også få erfaring med forskellige specialer, hvilket vil gøre dem mere salgbare ved afregning til en fast stilling. Læs videre for at lære tips til bestemmelse din rejse sygepleje løn.

Generel løn sats. Typisk rejser sygeplejersker, der er registrerede sygeplejersker tjene op til $ 40 per time. Dog kan disse lønninger være højere eller lavere afhængigt af den geografiske placering af stillingen.

Sign-on bonus. Nogle virksomheder vil tilbyde sign-on eller færdiggørelse bonusser at rejse sygeplejersker. Sørg for at partner med en rejse sygeplejerske agentur ligesom Klinisk en, der kan hjælpe dig med at finde disse typer af stillinger.

Boligstøtte. Som en rejse sygeplejerske, kan du have adgang til gratis eller billige boliger, der er tæt på din arbejdsplads. Arbejd med din rejse sygeplejerske agentur til at hjælpe med at forhandle disse fordele.