Swimmingpool: Brug svømmebassin Tilbehør TipsLysere Up Sommer

En af de bedste dele af sommeren er de længere dage-hvilket er blot endnu en grund udendørs fest tid er populær om sommeren. Men er det ikke blive let for evigt, og af denne grund, hvis du har en pulje, bør du også investere i pool tilbehør som lys.

Æstetisk, kan lys omkring en pulje være et malerisk sted om natten. Sikkerhed kloge, de er også gode til at forebygge eventuelle ulykker. Hvis du planlægger at gøre nat svømning, bør du også planlægger at installere lys i puljen.

* For at undgå elektrisk kortslutning lad din pool entreprenør installere lyset, når du installerer swimmingpoolen snarere end efter den er færdig.

Vide, hvad du får ind

Undgå det kolde vand stød ved hjælp af swimming pool tilbehør - det er nok sket for os alle på et eller andet tidspunkt. Du er uden at spille en sport eller motion, er du badet i sved, du kører for at dykke i poolen og ... YIKES! Vandet er frysning! Desværre er vand, og det ikke ændre farver, hvis det er super frysning eller varm. Så for at forhindre fremtidig frosne shockage, afhente en af ​​de mere værdifulde pool tilbehør - puljen termometer.

Bortset fra at vide, hvornår de skal svømme, kan pool termometre fortælle dig, hvis din pool varmeren er på fritz. Pool termometre koste omkring $ 8 til $ 20 bucks. De kan enten flyde i poolen eller de kan knytte til et reb og hænge på siden af ​​swimmingpoolen.

* Hvis du ikke har den bedste syn sørg termometeret du køber har en slags lup på de tal, så du kan læse resultaterne med ingen problemer.

Board Basics

Vær forsigtig, når du bruger swimming pool tilbehør! Vipper kan gøre at komme ind i puljen lige så sjovt som svømning. Advaret dog, at før du installerer et bord, du skal sørge for din swimmingpool er stor nok til at understøtte et-et dyk i lavt vand kan forårsage alvorlig skade. For at undgå skader, din pool skal være en mindstestørrelse på 8 1/2 dyb, 15 meter bred og 28 m lang at have en vippe. For at undgå yderligere problemer, er det en god idé at sørge for, at vippen har en skridsikker overflade.

* Hvis du ønsker at tage fjederen ud af din trin kan du installere et spring bord. Disse plader er designet til at være kortere for at forebygge løb og bygget til at være stationær for at forhindre hoppe.

Ikke glider med lysbilleder

Hvis du ikke er vild med dine børn kører og hoppe fra en vippe et dias kunne være et sjovt alternativ. Men, selv om de ikke bliver skyder højt op, før de rammer vandet er der stadig farer-They'LL stadig glider temmelig hurtigt.

Sørg for, at pulje mødes slide sikkerhedsforskrifter, når det kommer til at samle dybde. En slide er en temmelig stor pool tilbehør, så når det kommer til at installere en, husk også at tage din pool dæk størrelse i betragtning. Hvis du ikke tror, ​​du vil have en plads til at rumme en lige slide ikke opgive håbet (netop det design). Slides kommer også i buede former, der optager langt mindre dæksplads.

* Sørg for, at børn kun gå ned ad en dias ad gangen-dette vil hjælpe med at forhindre unødvendige skader.

Chlorinate og dekorere

Ikke alt, der er designet til at hjælpe med din poolens vedligeholdelse skal have en blah design. Du kan tilføje dine egne kunstneriske smag til alt, især pool tilbehør. Vidste du, at du kan få swimmingpool tilbehør, der er både funktionelle og dekorative?

En flydende chlorinator både renser din pool og ser fabelagtig. Det er nemt at arbejde:

• Føj klortabletter til indersiden af ​​denne enhed
• Placer enheden i vandet
• Lad det langsomt sprede klor gennem huller i bunden

* Den legende del er, at toppen af ​​det flydende chlorinator kan designes til at ligne blomster, frøer, eller endda en and.

Stepping Out

Mest sandsynligt, de mennesker svømning i din pool er ikke guld medalje gymnaster, der kan hejse sig selv ud af den dybe ende, behøver en tredobbelt flip i luften, og jord med den ene hånd. Så kan det være en god idé at installere pool stiger i den dybe ende.

En swimmingpool stigen har tre trin. To af de skridt starter under vandet for at give mulighed for en let exit. For at få ekstra støtte, der er to gribehåndtag på begge sider af puljen stigen.

* For at undgå problemer, skal du sørge for kontrahenterne installere denne pulje tilbehør tætte for at forhindre slingrende på både stigen og svømmer.

Relaterede artikler