Swim Veste for Kids

Swim Veste for Kids


Swim veste til børn hjælpe med at holde de unge svømmere sikkert, når de hyppige puljen.

Vigtigheden af ​​Swim Veste

Der kan være nogen bedre måde for børn at have det sjovt end at springe i familie pool. Det er en fantastisk måde at slå varmen. Men som mange forældre ved, kan puljen være fyldt med fare. Pool sikkerhed er et must, og indkøb svømme veste til børn kan være en integreret del af denne sikkerhed.

Disse veste med til at sikre, at børn holde sig oven vande, når de er i puljen, og mange forældre føler tøjet er en udgift, der er værd at prisen, især fordi de giver en ekstra følelse af sikkerhed.

Shopping for Swim Veste for Kids

Når det kommer til shopping for svømme veste til børn, forældre har flere muligheder. Her er blot et par online muligheder.

The Swim Outlet

Flere valgmuligheder og farver er tilgængelige på Swim Outlet. Nogle stilarter omfatter:

  • Konfidence Original jakke: Mens en smule dyr på $ 32,95, skaberne af denne vest hævder, at det er et levedygtigt alternativ til vand vinger og rør. Selve vesten er lavet af neopren og har otte flytbare flåd at tillade maksimal og fleksibel opdrift. Forsiden af ​​denne vest er hot pink, ryggen er en lys, iøjnefaldende gul.
  • Side Ways Swim Vest: Prissat til $ 26,95, dette lys blå og grøn vest byder robuste skumindlæg til at give balance til dine små, og justerbare side snore med til at sikre, at vesten ikke "ride op".

Derudover kan du også finde vand vinger og tilbage flåd på Swim Outlet.

Amazon.com

Amazon har også en bred samling af svømme veste. Af note er den:

  • Finis Pigens Thermaseal Swim Veste: Lavet af en hurtigttørrende stof, er dette produkt ikke absorberer vand, og det er udstyret med en luftboble tekstur. Denne tekstur siges at give mulighed for større luftstrøm mellem vesten selv og kroppen. Resultatet er en let regulering af kropstemperatur.

Priserne spænder mellem $ 22,49 og $ 24,99. Pigens vest har en pink trim med en for- og bagside udført i farvestrålende nuancer af lys grøn, lys blå og gul. Drengens vest, som er udstyret med den thermaseal materiale samt, har en rød trim med blå og gule accenter.

  • Speedo er piger Swim Vest: Fås til 21,99 dollar, denne bedårende lilla, hvid og pink vest har en lynlås foran, så at komme ind og ud af vesten er forholdsvis hurtig og nem. Svømme vest har en ekstra sikkerhed lukning med til at sikre lynlåsen i positionen "op". Afrunding ud denne stil er et UV-beskyttelse på 50 plus.

Pool Center.com

The Pool Center.com har et sortiment af forskellige amerikanske Coast Guard godkendt svømme veste fra Texas Rec. Disse er vinyl-coatede veste, der foregav at være blød, holdbar, komfortabel og nem at rengøre. Størrelser spænder fra små til ekstra små og tilgængelige farver omfatter:

  • Gul
  • Akvamarin
  • Kiwi

Pool Toy.com

Endelig, hvis du stadig ikke kan finde vesten, du søger efter, kan du prøve Pool Toy.com. Her vil du ikke kun finde svømme veste og flydeudstyr, vil du også finde en sektion dedikeret til børn med særlige behov. Ikke typisk tilbydes på andre shopping sites, kan denne kategori vise sig uhyre gavnligt for dem med særlige behov barn. På den måde får alle til at have det sjovt i poolen.

Sætte det hele sammen

Swim veste er en værdig investering for børn, fordi disse beklædningsgenstande give dem mulighed for at forblive sikker og samtidig have en masse sjov. Desuden ved hjælp af disse veste er en fantastisk måde at introducere vigtigheden af ​​svømning sikkerhedsspørgsmål.

Derudover er der masser af forskellige farver og stilarter at vælge imellem, så de små ikke vil mangle valg. Toddler flydende badetøj er også tilgængelige for endnu yngre børn. Alt i alt kan dette produkt være en værdifuld investering i dit barns normale svømmetur rutine.