Swim: Svømning Jobs Tips

Badesikkerhed Instruktører

Uanset om du ønsker at plaske rundt med børnene og lære dem at svømme, hjælpe børn eller voksne forfine deres slag, eller undervise dykning sikkerhed teknikker, kan du gøre det som en amerikansk Røde Kors Badesikkerhed instruktør. Kvalificerede instruktører kan også hjælpe med at forberede svømme trænere til at forebygge og reagere på nødsituationer.

Kontakt din lokale Røde Kors kapitel for at finde ud af mere. Den amerikanske Røde Kors Badesikkerhed Instructor Course giver instruktør kandidater uddannelse er nødvendig for at undervise kurser i det amerikanske Røde Kors Svømning og Water Safety Program ved at udvikle deres forståelse af, hvordan du bruger kursusmaterialer, hvordan man fører træning, og hvordan man vurderer deltagerne fremskridt.

Private Pays

Privat swimming instruktører gør mellem tolv og fireogtyve dollars i timen, men de arbejder for det. Hvis du har tålmodighed og lyst til at undervise en eller to svømmere til en halv time om dagen, så prøv denne besættelse.

Få dit navn derude på din lokale pool by opslagstavler, og du vil ikke tro det svar, du får, for ikke at nævne de penge nogle forældre er villige til at betale dig for at sikre, at deres børn kan lære at svømme!

Undervise og være cool

Ikke sikker på, at du vil sidde og se børnene svømme hele dagen og ville hellere være der med dem? Være en swimming instruktør. Bliv WSI (vandsikkerhed instruktør) certificeret af det amerikanske Røde Kors (se deres hjemmeside for klasse steder og tidspunkter) og hoppe derind og starte svømning.

Undervis ethvert niveau fra førskole til konkurrencedygtige. Begræns dit klassestørrelse til otte for niveau 1-3, ti til niveau 4-7, og giver ekstra tid og opmærksomhed på de enkelte skoleelever.

Du får mere fleksibilitet som en swimming instruktør end svømmetræner og du får til at hjælpe svømmere få tillid i vandet og bevæge sig fra bagsiden float til rygsvømning i uger.

Den Hvor-til-Swim Debat

Den lange argumenteret debat: at svømme og / eller coach ved en pool eller på en sø på åbent vand om sommeren.

Forlystelsesparker job i en pulje, er lettere, fordi du ikke behøver at beskæftige sig med vejret, hvis puljen er indendørs, kan du se hele puljen på én gang, og svømmere kan se lane linjer, flag, vægge og bund pulje fra ethvert punkt i poolen.

Job og svømning på en sø kan være mere udfordrende, men normalt sjovere og mere tilfredsstillende. Mange søer har H-docks mens lane linjer er sat i og slå brædder udbudt i hver ende. For en udholdenhed svømme, kan du tage nogle mere erfarne svømmere for et trek på tværs af søen. Den største plus til at arbejde på en sø i modsætning til at have en swimmingpool job: ingen klor!

Vil du være en svømmetræner?

Har du nogensinde prøvet svømmetræner job? Har du lyst til at prøve det? Ikke alene er at være svømmetræner et job med masser af ansvar, det er et job, der giver dig og svømmere du coach til at have en masse sjov samtidig med at øve på at forbedre og excel.

Nøglen til at blive en succesfuld svømmetræner er at være en aktiv svømmer. Du kan ikke lære, hvad du ikke ved. Mindst, kan du ikke lære det godt, medmindre du vidste, hvordan man gør det selv på én gang. Coaching svømmere vil tvinge dig til at lære din disciplin igennem, hvilket gør dig til en bedre og mere godt afrundet svømmer selv. Det er ligesom at undervise noget; hvis du kan forklare til en anden, hvordan du gør det, vil du lære det bedre selv.