Sweeney Todd Kostumer

Sweeney Todd Kostumer


Den Tony-vindende musical fra 1979 en favorit på universitetsområder og givet en spændende Broadway genoplivning i 2005 er nu en spændende film, der garanterer, at en vis form for Sweeney Todd kostumer vil blive set på partier i de kommende år.

Udviklingen i Sweeney Todd Kostumer

Når først udført på Broadway i hovedrollen Angela Lansbury og Len Cariou, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street var tro mod sit 19. århundrede viktorianske omgivelser London i sine kostumer og design.

For første akt, Mrs. Lovett og Sweeney bar de jasket tøj af desperate fattige, mens der i anden akt, Mrs. Lovett handles op til skrigende kjoler og Sweeney bar dragter, der var god, men dyster, sømmer hans humør. Mrs. Lovett hår var rødt og snoet op på hver side på en måde, der gjorde det ser meget gerne djævelens horn. Sweeney hår blev skilt lige ned i midten og floppede over på hver side af hovedet. De fleste vækkelser eller college produktioner har brugt denne hår og kostume palet for deres eget design.

Moderne Sweeney Kostumer

Den radikalt genopfundet 2005 revival, viste imidlertid, at Sweeney Todd kostumer kunne tage mange forklædninger, så længe den samlede creepiness overholdes. I denne version, Michael Cerveris bevist hvor sexet skaldet kunne være sammen med sin skarp hoved skulende over simple sorte bukser, hvid skjorte og sort slips.

Lejlighedsvis brug af en læderjakke gjort hans Sweeney liflig og skræmmende. Patti Lupone s Mrs. Lovett havde rump-hugging sorte mini nederdele, knæhøje fiskenet, low cut toppe og en masse tarvelige smykker. Hendes hår var en skinnende sort bob og hendes læber blodrøde. Resten af skuespillerne også bar overvejende sort og hvid med forslag af rød, hvilket giver den samlede fornemmelse af denne Sweeney Todd den intense sexiness der understreger rædsel.

Tim Burtons Sweeney Todd Kostumer

For den nye film Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, Oscar-vindende kostume designer Colleen Atwood gået sammen med visionære instruktør Tim Burton til at bringe et kig på de kostumer, der tilsammen både perioden og den gotiske sexiness der passer tonen så godt.

Stjerne Johnny Depp, hans hår mørkt med en hvid stribe, er klædt i den grundlæggende antræk i det 19. århundrede arbejderklassen mand, men med lidt strammere bukser og en sort læderjakke. Helena Bonham Carter, som en meget yngre og kønnere Mrs. Lovett end normalt, går de lange skørter passende til den æra, men også stramme og nedringede toppe. Med mørk brun krøller hængende vildt på hver side af hovedet, hun er på én gang tiltrækkende og rystende.

Begge karakterer er meget gotiske og bleg, med enorme mørke rande under øjnene. Re-skabe dette look ville gøre for en stor kostume for et par. Du kan også mikse og matche, vedtagelse af Angela Lansbury djævelen horn til Mrs. Lovett, til at være mere markante. Dette kan gøres nemt, hvis en kvinde har langt hår - hun kunne bare vind bidder omkring nogle ledninger og derefter sprøjte midlertidigt rødt farvestof. Sweeney ville have en endnu lettere tid - en mørkhåret mand kunne bare spray på en hvid stribe eller tilføje hvid til en sort paryk.

Give dem deres Redskaber

Det overordnede udseende af tøj og makeup til Sweeney Todd er i sidste ende, hvad du ønsker det skal være - folk vil vide, hvem du er som rekvisitter. Sweeney simpelthen ikke Sweeney medmindre han er bærer en straight-kant barbermaskine, som du bør være i stand til at finde på en bedre kostume butik eller en prop butik. Du kan endda gøre en ud af pap og male det sølv - og måske tilføje nogle dråber blod.

Som for Mrs. Lovett, skal hun bære en kagerulle. Hvis du virkelig ønsker at hobe på ghoul, kan du bære en kurv med kød tærter og spørge nogen, du møder, hvis de er sultne. Må ikke blive overrasket, hvis svaret er altid "nej!"