Svært ved at håndtere Border Collier

Svært ved at håndtere Border Collier

Nogle ejere har svært ved at håndtere Border Collier grund af racens høje energi niveau og naturlige hyrde instinkter. En besøgende har en ekstra komplikation at behandle. Læs hendes historie.

Besøgende har svært ved at håndtere Border Collier

Jeg har to Border Collier. De får masser af motion i gården, men vil ikke gå på ture; de trækker på deres snore, og fiksere på noget, de kan som biler, mennesker, kaniner og derefter forsøge at jage dem.

Også, vi for nylig kenneled dem i to dage, mens vi var ud af byen på min niece bryllup. Siden da har en af ​​drengene været klynker og gøen, når jeg går i seng, og han aldrig lader op. Jeg er også i bevægelse og er bekymret syge om, hvordan den ene Klynkeren vil justere. Jeg flytter til et større hus med en dejlig baggård. Please hjælp, Mary

Ekspert Svar

Hej Mary,

Border Collier er bare om den smarteste hunderace, men deres hyrde instinkter køre meget stærkt. Du ser beviser for dette på din ture når de fiksere på tingene, og derefter ønsker at tage ud for at undersøge sagen nærmere.

For at løse dette problem, anbefaler jeg stærkt, du tilmelde dem i lydighed. Den første lektion fokuserer på at træne din hund til at undgå distraktioner og holde sin opmærksomhed på dig hele tiden. Forhåbentlig er der en anden familiemedlem, der kan være ansvarlig for at træne en af ​​dine hunde, mens du lægge din opmærksomhed på den anden. På denne måde vil de begge være på samme side, og man vil ikke opfordre andre til at tilbagefald.

Nu til klynker. Jeg tror din hund lider af en smule separationsangst grundet din seneste fravær. Du får brug for at træne ham til at vænne sig til korte fravær, så kan du gradvist forlænge den tid væk. Der er flere måder at gå om dette, men jeg foretrækker at begrænse hunden til sin kasse for en kort tid med noget godt at aflede hans opmærksomhed væk fra fravær. Du kan prøve afsoner sin middag i der, eller give ham en Kong legetøj fyldt med hans foretrukne hundekiks at tygge.

Lad ham beskæftige sig med ting på hans egen for et par minutter, så lad ham ud, men ikke gør en stor ståhej over ham. Hvis du ballade, så han føler sig som han har været igennem noget vigtigere end det var virkelig. Hovedidéen er at lære ham, at du altid kommer tilbage fra korte eller lange fravær. Denne måde, han vil være mindre traumatiseret, næste gang du har brug for at være væk.

Det faktum, at du bevæger dig gør dette til et perfekt tidspunkt at starte forfra i et nyt miljø. Men sørg for, at det nye værft er sikkert nok til at slå dem løs i. Border Collier kan være berygtede løbere, og du ikke ønsker at chance at miste dem.

Tak for dine spørgsmål ~~ Kelly