Sutteflasker med Attached Storage Containers

Sutteflasker med Attached Storage Containers

Baby flasker med vedhæftede opbevaringsbeholdere kombinerer nødvendigheden af ​​at fodre baby med bekvemmeligheden af ​​opbevaringsbeholdere. Uanset om du tager en lang biltur eller bare på vej ind til byen, kan en række innovative babyprodukter gøre at bringe barnet sammen meget lettere at udføre.

Mælk Opbevaring

Moms, der bruger pulveriseret formel elsker bekvemmeligheden ved sutteflasker med vedhæftede opbevaringsbeholdere. Disse flaske-storage container kombinationer tillader mødre mulighed for at måle ud pulveriseret formel i vedlagte opbevaringsbeholder, der skal bruges senere på dagen, når de er væk hjemmefra. Desuden er ammende mødre på farten altid tjekker de mest effektive flasker og opbevaring mælk systemer til at bevare og bruge deres modermælk. Breast pumpesystemer ofte omfatter opbevaring mælk poser, der anvendes til køling og frysning ekstra modermælk, der skal anvendes på et senere tidspunkt.

Mens disse opbevaring poser er helt sikkert nyttige, er de også troede at miste kritiske antistoffer. Glas og hårde plastbeholdere foretrækkes ofte opbevaringsbeholdere, fordi de menes at bevare mere af modermælk immunologiske og ernæringsmæssige egenskaber. Mange mødre er lovpriser specielt designet sutteflasker med vedhæftede opbevaringsbeholdere.

Hvor kan jeg købe

Uanset om du ønsker et opbevaringssystem, der indeholder vedhæftede beholdere eller systemer, som inkorporerer en alt-i-én pumpe, gemme og foder option, følgende opbevaring og fodring sæt kan være store muligheder.

De første år Disney Peter Plys Soothie Starter Set

Solgt på Wal-Mart og andre store detailhandlere, de første år Peter Plys Soothie Starter Set har to små beholdere, der lægger til to små flasker. Forældre kan hurtigt måle den korrekte mængde med formlen i beholderen, som er fastgjort til flasken. Dette innovative design er en stor pladsbesparende og ingen spild løsning for pakkede ble poser.

Modermælk Mate

Ammende fortalere peger ofte på, at vigtige bryst mælk næringsstoffer går tabt, når mødre overføre mælk fra en beholder til den næste. Modermælk Mate innovative fodring system indeholder fodring og opbevaring i én BPA-fri flaske, gøre det til en sikker og effektiv opbevaring container. Beholderne kan opbevares i køleskabet eller fryseren og holdes på den første i-First Out opbevaring modermælk rack, der er designet til at dispensere den første flaske pumpes hver gang. Modermælk Mate s hårde plastbeholdere er kompatibel med de fleste Ameda, Medela, og mange andre standard ring størrelse pumper.

Snappies

Snappies modermælk container- og flaske kombinationer er ultra praktisk. Kan let opsamles Modermælk hjælp af flip-top beholder, der er designet til at arbejde med Ameda, Medela og mange andre standard ring størrelse pumper. Beholderne, der steriliseres gennem fremstillingsprocessen, er lufttæt, tætte og giver maksimal køleskab og hylde fryser liv. Etiketten sektionen på hver beholder tillader mødre til at holde en registrering af modermælk opbevaringstid. Ud over opbevaring, Snappies beholdere flasker samt tilbyder bekvemmeligheden ved straks at fodre barnet uden bytte containere.

At vælge en flaske System

Flasken lagersystem du vælger bør opfylde dine specifikke foderbehov. Hvis du ammer din baby, kigge efter en fodring system, der giver dig bekvemmeligheden af ​​pumpning, opbevaring og fodring alt fra en beholder. Hvis du bruger formel, overveje at købe et par flasker med vedhæftede beholdere især for de dage, hvor du er på farten. Flaske og container sæt er praktisk og nem at bruge.