Survey: Survey TipsTillid, før du tager

Der er ingen mangel på web-undersøgelser. Før du bruger en af ​​denne undersøgelse data bør du tage et kig på kilden.

  • Er de hæderlige?
  • Er de et kollegium?
  • En fremtrædende nyhedskilde?

Internettet giver enhver ret til at sige stort set hvad som helst. Det betyder, at folk kan administrere deres egne undersøgelser, og nogle gange fudge eller skabe deres egne data for at bevise deres point. Denne falske data flyder rundt på nettet venter på en at tage det op - lave noget research på kilden, før du bruger nogen undersøgelse forskning.

Surf for prøver

Design dit første undersøgelse kan være temmelig kompliceret. Først skal du et emne. Så har du brug for at skabe relevante spørgsmål. Skriv en introduktion. Og lad os ikke glemme at analysere dataene. Det er et stort arbejde, især for nogen nye til alt dette.

Den bedste måde at starte en undersøgelse projekt som dette er ved at bruge internettet. Surf for tilsvarende undersøgelse emner og få en idé om, hvordan din undersøgelse kunne udformes. Før du bruger nogen stikprøveundersøgelser som en guide, skal du sikre, at de kommer fra et velrenommeret kilde.

Spam Det er ikke

I 1990'erne email var i sin vorden faser. Hvis "du fik mail," du sandsynligvis ville har åbnet det, uanset hvem det var fra. I dag, med alle former for spam og virus bliver droppet på vores e-dørtrin. vi er blevet en smule mere skeptisk.

Faktisk vil mange gange folk ikke engang åbne en e-mail, hvis de ikke er helt sikker på hvem det er fra. Husk det hvis du opretter en online-undersøgelse - især når du sender ud invitationer.

Hvis linket vil blive sendt i undersøgelsen webstedet selv bør du sørge for alle ved det kommer. Send en personlig e-mail fra dig, som annoncerer undersøgelsen. På denne måde vil de ikke ved et uheld forvise den til e-papirkurven.

Internet Needs En Intro

En af fordelene ved at gøre en undersøgelse i person er "set-up" faktor. Før du præsenterer undersøgelsen på folk kan du lade dem vide alle de essentielle detaljer oppe foran. Hvis du opretter en web-undersøgelse, bør denne pre-setup kommer i form af en skriftlig introduktion. Nogle ting, du bør omfatte, er:

  • Emnet for undersøgelsen.
  • Survey instruktioner.
  • En tilnærmelse af den tid på nettet undersøgelsen vil tage.

Behind The Times

Sig du laver et papir eller et projekt på tv-forbrug, og du ønsker at finde ud af, hvor mange mennesker ser TV. Leder du efter online undersøgelser er nok din bedste satsning for hurtigt at hente data. Du skal dog ikke bare tage disse data for pålydende. Der kan være faktorer, der kunne gøre denne undersøgelse helt ubrugelig.

Da techno-revolutioner ske i løbet af natten, kan datafelter som datoer og tidspunkter være forældet, især når det kommer til teknologi som tv-sæt modeller, stereoanlæg eller mobiltelefoner.

Tilbyd penge i mailes Survey

Af Miranda B

Hvis du ønsker at få nogen tilfældig at svare eller reagere på din undersøgelse anmodning, tilføje en dollarseddel eller kupon i kuverten sammen med undersøgelsen. Social forskning har vist, at selv sådan en lille gave som en dollarseddel eller en kupon til en butik gør folk mere tilbøjelige til at reagere på en undersøgelse. Teorien er, at folk føler sig forpligtet til at svare af respekt for den generøse gave, omend så lille. Desuden vil det få folk til at læse anmodningen undersøgelsen og / eller til at færdiggøre undersøgelsen, når de stimuleres af den lille token inkluderet i kuverten.

Et andet tip er at medtage en selvstændig rettet stemplet kuvert til den fyldte undersøgelse for at blive returneret til dig. Du bør gøre undersøgelserne så enkle og praktiske som muligt for at sikre at du får et gyldigt svar.

Relaterede artikler