Sundhedsmæssige fordele ved økologisk hørfrøolie

Hørfrøolie også kendt som Linolie er stærkt anbefales til generel velbefindende og for hele kroppen ernæring og anses for at være naturens rigeste kilde til omega-3 fedtsyrer

Der er behov for Omega 3 fedtsyrer for sundheden for næsten alle kroppens systemer. Hørfrøolie indeholder omega-6 og omega-9 essentielle fedtsyrer, B-vitaminer, kalium, lecithin, magnesium, fibre, protein og zink og giver også ca. 50% flere omega-3 olier, end hvad du kunne få fra at tage fiskeolie .

Undersøgelser viser, at Omega-3 fedtsyrer findes i hørfrøolie hjælpe lavere kolesterol. De EFAÂ s er også kendt for at hjælpe med at beskytte kroppen mod højt blodtryk, betændelse, væskeophobning og sænket immunforsvar.

Hørfrøolie er kendt for at reducere risikoen for kræft, på grund af det høje indhold af lignan i det. Forskning tyder på, at befolkninger med en stor mængde lignan i deres kost viser færre forekomster af kræft, især tyktarmskræft og brystkræft.

Hørfrøolie er også kendt for at bidrage til at sænke kolesterol, beskytte mod hjertesygdomme, fremme væksten af ​​sundt hår og negle, forbedre absorptionen af ​​calcium, og bidrage til at øge stofskiftet, gør det godt for vægttab.

Hørfrøolie er også kendt for at være nyttige i behandlingen af ​​eksem, psoriasis og skæl og kan lindre nogle tilfælde af præmenstruelt syndrom (PMS) hos kvinder.

Desværre har vores nuværende kostvaner ikke komme tæt på at opfylde vores daglige EFA (essentielle fedtsyrer) krav. Ita s anbefalelsesværdigt at tage hør frø i olie form, snarere end kapselform, som omkring 10 -15 kapsler gør for det anbefalede beløb, som er knap 1 spsk hørfrøolie. Den bedste måde at indtage dette er ved at tilføje det til din shake eller smoothie til at skjule smagen, selvom smagen ifølge mange er ikke så slemt, og næsten nøddeagtig.

I betragtning af de så mange fordele ved det ydmyge hør frø, begynder at integrere det i din daglige kost og høste de mange fordele for sundheden.