Sundhedsmæssige fordele af Royal Jelly

Sundhedsmæssige fordele af Royal Jelly

Anmeldt af Terri Forehand RN

Royal gelé er et næringsstof pakket, mælkeagtig stof, der produceres af bier. Inden for bikube samfund, det er virkelig mad egnet til aristokratiet, da det er maden af ​​dronninger. Det er også brugt til at fodre bi-larver og forskning viser, at det kan bruges til foder til andre bier i bikuben. Men denne unikke stof er ikke kun for bier. Mennesker kan også høste de sundhedsmæssige fordele af gelé royal.

Anvendelser

Royal jelly menes at øge immunitet, fremmer levetiden og øge energi. Det menes at have anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber og anvendes til at behandle en lang række specifikke sundheds- og hudsygdomme. Ifølge Herbwisdom.com er gelée anvendes til at lindre følgende:

 • Højt kolesteroltal
 • Infertilitet
 • Ease PMS og menopausale symptomer
 • Behandle bakterielle infektioner
 • Langsom aldring
 • Reducer risikoen for brystkræft
 • Lavere blodsukker

Som med mange andre naturlige stoffer, gelée forskning på mennesker er begrænset. Men mange dyre- og laboratorieundersøgelser støtter de sundhedsmæssige fordele af gelé royal.

 • Royal gelé kan bidrage til at mindske væksten af ​​bisphenol A (BPA) brystcancerceller. Desuden blev et supplement (Ge132 + Natural) indeholdende gelée, lycopen, resveratrol, Ganoderma lucidum og sulforaphane fundet at inhibere væksten af ​​prostata-, tyktarms- og brystcancerceller.
 • Ifølge en undersøgelse udført på Swiss albinomus i Tyrkiet, kan gelée hjælpe med at beskytte leveren mod skader forårsaget af paracetamol (acetaminophen).
 • En undersøgelse på mennesker, der er offentliggjort i Journal of Medicinal Food konkluderede, at gelée har en effekt på blodsukkerniveauet og kan sænke blodsukkeret i kroppen.
 • Gelée viste sig at have en helbredende effekt på eddikesyre sår i rotter, navnlig når de kombineres med propolis.
 • En japansk undersøgelse konkluderede gelée kan medvirke til at reducere kolesterol.
 • En tyrkisk undersøgelse fastslået, at gelée kan være en effektiv immunterapi behandling mod Graves 'sygdom (en autoimmun sygdom).
 • Forskning offentliggjort i Journal of alternativ og komplementær medicin konstateret, at Gelée royale s antibakterielle egenskaber kan være effektivt mod Staphylococcus aureus og Escherichia coli, selv når de kombineres med stivelse. Kombinere gelée med stivelse er en billigere fremstilling, hvilket gør den mere tilgængelig.
 • Royal jelly menes at hjælpe med at forbedre hjernens funktion. En PubMed abstrakt gennemgår en spændende undersøgelse, at ikke blot bekræftet denne tro, men konkluderede gelé kan have en gavnlig effekt på Alzheimer-patienter.
 • Gelée menes at være til gavn for huden. Som et resultat, kan det findes i lotioner, cremer og rensemidler. En PubMed abstrakt viste gelée øger kollagen produktionen og kan beskytte huden mod UVB foto aldring.

Dosering

Royal jelly er tilgængelig i mange former: pulver, kapsel, friske (frosne) eller honning. Ifølge WebMD, er den korrekte dosis af gelée bestemmes af alder, vægt og brugerens helbred, og der ikke er tilstrækkelig videnskabelig information til at bestemme anbefalede daglige dosis. Af denne grund er det meget vigtigt at konsultere en læge eller holistisk sundhed praktiserende læge, før du bruger produktet.

Når det er sagt, BeePollenBuzz holistiske ernæringsekspert anbefaler følgende doser:

 • Frosset: 1/2 tsk dagligt med mad
 • Pulverform: 1/4 tsk dagligt med mad
 • Capsules: 1000 mg pr dag med mad

For at undgå bivirkninger, er det foreslået, at du begynder med en lavere dosis og arbejde dig op til den daglige dosis. Desuden, hvis du overvejer gelée at behandle en bestemt helbredstilstand, kan du bruge en højere dosis og bør konsultere din læge for at få vejledning.

Bivirkninger og lægemiddelinteraktioner

Selvom gelée normalt veltolereret, WebMD lister følgende potentielle bivirkninger og lægemiddelinteraktioner:

 • Allergier: Der har været rapporter om gelée forårsager alvorlig allergisk reaktion, herunder anafylaksi. Hvis du har allergi, især til pollen, honning eller propolis, eller astma, bør du undgå gelé royal.
 • Mavesmerter og blødning: I meget sjældne tilfælde kan gelée forårsage blødende tyktarm, hvilket fører til mavesmerter og diarré.
 • Hudirritation: Når det bruges på huden, kan gelée forårsage udslæt eller forværre dermatitis.

Brug ikke gelée hvis du tager warfarin (Coumadin). Også, skal du ikke bruge gelée hvis du er gravid eller ammer.

Hvor kan jeg købe

Royal gelé kan være vanskelig at finde i dit lokale apotek eller købmand. Frisk gelée skal forblive kold, så opbevaring af gelé på butikshylderne kan være udfordrende. Selvom du kan være heldig at finde tillægget på en naturlig sundhed butik, er det mere sandsynligt, du bliver nødt til at bestille det online.

Hvis du ønsker at høste de sundhedsmæssige fordele ved gelée, så tjek disse muligheder:

 • Sundhedsmæssige fordele af Royal Jelly

  BeeAlive Royal Jelly og honning

  Bee Alive: For over 28 år har Bee Alive tilbudt høj kvalitet Gelée royale produkter. De bruger kun frisk gelée i deres produkter. Deres produktsortiment omfatter 100 procent ren gelée; Gelée royale kapsler; Gelée royale honning, og en hudpleje linje. Priserne varierer alt efter produkt fra $ 33,00 for en måneds forsyning eller kongelige jelly kapsler til 125,00 dollar for en 3,53 ounce krukke med 100 procent gelé royal.

 • BeePollenBuzz.com: Dette websted tilbyder gelée i pulverform, kapsel og nye formularer. Priserne spænder fra produkttype og størrelse. Et halvt pund flaske frisk gelée koster $ 54,99; et halvt pund flaske gelée pulver (fantastisk til smoothies!) koster 89,99 dollar, og en flaske 90 kongelige gelé kapsler koster $ 31,99.
 • Puritanske Pride tilbyder to 10,5 ounce krukker af gelée honning til 29,89 dollar. De tilbyder også to flasker 50 Gelée royale bløde tygger (100 mg hver) til 10,29 dollar. Shipping er gratis for alle ordrer.
 • Sundhedsmæssige fordele af Royal Jelly

  Stakich Fresh Royal Jelly

  The Natural Shopper Royal Jelly Kapsler: Disse kapsler er lavet i USA fra økologisk, pulveriseret gelé royal. En flaske 100 kapsler (1.000 mg hver) koster $ 19,95. De har også en linje af hudplejeprodukter, der indeholder øjencreme, bodylotion, hud serum og rynke creme.

 • Stakich Fresh Royal Jelly: Deres £ 2,2 krukke med 100 procent ren, frisk gelée koster $ 119,00 med gratis forsendelse.

Se, hvad Buzz handler om

Endnu en gang har de travle bier bevist de ved, hvad de laver. Som undersøgelser fortsætter med at vise imponerende sundhedsmæssige fordele af gelé royal, er flere og flere mennesker opmærksomme. Når det kommer til et godt helbred og helbredelse, kan gelée være så potent (eller flere) som honning. Hvis du har nogen af ​​de ovennævnte betingelser eller bare ønsker øget energi og velvære, så tal med din læge om at forsøge gelé royal.