Sundhedsmæssige fordele af Boswellia

Sundhedsmæssige fordele af Boswellia

Der er mange sundhedsmæssige fordele af Boswellia, en ayurvedisk urt bedst kendt for sine anti-inflammatoriske egenskaber. Dyreforsøg viser, at boswellic syre, den primære bestanddel af Boswellia, har både anti-inflammatoriske og anti-gigt effekter. Boswellia øvrige navn er indisk røgelse, og det stammer fra det samme træ, hvorfra folk har høstet den aromatiske, duft krydderurt kaldes røgelse.

Sundhedsmæssige fordele af Boswellia

Boswellia er blevet brugt hele Indien med ayurvediske læger i århundreder. Historisk set blev det oftest anbefales til gigt, gastrointestinale sygdomme, hoste, sår, snakebites og astma. Ved udsættelse for kliniske studier i både dyr og mennesker, har Boswellia vist sig at være en interessant urt, med markante effektivitet på visse sygdomme. Kliniske studier tyder det kan være nyttigt for personer med bronchial astma og ulcerativ colitis.

Før du tager Boswellia, skal du kontakte din læge til råds. Du må ikke stoppe med at tage receptpligtig medicin, medmindre rådet til at gøre det ved din læge. Du kan også ønsker at rådføre sig med en kvalificeret herbalist om oplysninger den rette dosis for din helbredstilstand.

Boswellia og bronkial astma

En undersøgelse offentliggjort i 1998 i en europæisk tidsskrift viser, at Boswellia kan hjælpe folk med astma. Bronkial astma er en inflammatorisk tilstand, hvor luftvejene stramme, snærende strømmen af ​​luft og forårsager hvæsen og åndenød. Selv om mange faktorer såsom allergi, støv og pollen kan udløse et astmaanfald, men det vides ikke, hvorfor nogle mennesker får astma og andre gør ikke.

De fleste konventionelle behandlinger for astma fokus på at forebygge angreb eller behandling anfald, som de opstår ved brug af inhaleret medicin. I undersøgelse rapporteret i European Journal, blev 40 mennesker alder 18-75 med astma givet 300 mg ekstrakt af Boswellia to gange om dagen i seks uger. Det var et dobbeltblindet, placebokontrolleret studie, som anses for den allerbedste form for undersøgelse, for det er virkelig isolerer effekten af ​​stoffet studeret bortset fra enhver fordom af både forskere og deltagerne. Ca. 70 procent af de mennesker, der tager Boswellia viste en forbedring i deres astmasymptomer. Blandt kontrolgruppen, der ikke tager Boswellia, 27 procent viste en forbedring i deres astmasymptomer. Forskerne konkluderede, at testpersoner viste en mærkbar forbedring efter at have taget Boswellia.

Colitis ulcerosa Research

Boswellia er også blevet undersøgt i forbindelse med ulcerativ colitis. Colitis ulcerosa er en invaliderende tilstand, hvor patienterne har anfald af svær gastrointestinal lidelse, herunder diarré, mavesmerter og undertiden opkastninger. Der er ingen kur mod colitis ulcerosa eller dens tætte fætter, Crohns sygdom, så behandlingen fokuserer på at reducere symptomer og anfald af colitis.

Undersøgelser udført på patienter med colitis ulcerosa ved hjælp af urter Boswellia indikerer det kan reducere anfald af colitis ulcerosa. I maj 2010 spørgsmålet om inflammatorisk tarmsygdom, som rapporteret på Sloan-Kettering hjemmeside, en randomiseret, dobbeltblind, placebokontrolleret undersøgelse foretaget i løbet af et år, viste, at Boswellia ekstrakter hjulpet patienter forbliver i remission fra colitis ulcerosa. I studiet fandt deltagere 400 mg ekstrakter af Boswellia tre gange dagligt i 12 måneder. Resultaterne er blandede, viser et lidt bedre resultat blandt mennesker, der tager Boswellia reducere anfald af colitis ulcerosa, men ikke nok til at gøre forskerne anbefaler denne urt som en behandlingsmulighed. , Nok interesse i resultaterne indikerer dog potentialet for fremtidige undersøgelser.

Andre Forskning

Er blevet udført Anden forskning i de sundhedsmæssige fordele ved Boswellia om brugen af ​​Boswellia exacts i behandlingen af ​​forskellige former for kræft. En undersøgelse undersøgte virkningerne af røgelse olie, som ekstraheres fra de samme eller lignende planter Boswellia på blære cancerceller. I dette laboratorium eksperiment, røgelse olie tilsyneladende handlede kun efter kræftceller, forlader sunde celler alene. Dette er langt fra at bruge Boswellia eller røgelse ekstrakter hos mennesker, men det peger på lovende muligheder for forskning.

Forholdsregler og kontraindikationer

Den aktive bestanddel i Boswellia, boswellic syre, kan medføre visse bivirkninger. Disse omfatter maveproblemer, diarré og andre gastrointestinale virkninger. I sjældne tilfælde har folk haft allergiske reaktioner over for denne urt. Hvis du har pludselig åndenød, udslæt eller hævelse af læber og tunge efter at have taget Boswellia, søge lægehjælp omgående på nærmeste skadestue. Fortæl altid lægen om dette eller urter, vitaminer eller kosttilskud du tager, da mange interagere og reagere med receptpligtig medicin.