Summer Sikkerhed Songs

Summer Sikkerhed Songs

Learning sommer sikkerhedsmæssige sange er ikke kun en fornøjelig aktivitet, men melodierne tjene som en påmindelse til børn for at undgå skade, når vejret bliver varmere.

Betydningen af ​​Summer Sikkerhed Gennem Songs

Sommer sikkerhedsspørgsmål er vigtige for alle. Når temperaturen stiger og børn er ude af skolen, har de tendens til at fokusere på at have det sjovt og nyde den frihed, som kommer med en mindre struktureret tidsplan. Den afslappede atmosfære af sommeren betyder, at nogle gange, forældre er mere afslappet omkring sikkerhedsregler håndhæve, også.

Sommermånederne er en meget travl tid for hospitalet skadestuer. En del af problemet er, fordi børn deltager i aktiviteter, som de ikke gøre på andre tidspunkter af året, og kan glemme eller overse sikkerhedsregler. Et andet spørgsmål er, at der er farer på dette tidspunkt, såsom overdreven udsættelse for solen, hedeslag, insekter og giftige planter, at så meget af et problem, som de er på andre tidspunkter af året.

At være omkring vand præsenterer sine egne sikkerhedsspørgsmål. Forholdene på det åbne vand, kan ændre sig meget hurtigt, og kan resultere i tragedie. Hvis der er gået nogen tid siden en person var på en båd, kano eller andre fartøjer, kan han eller hun glemmer sikkerhedsreglerne de skal følge. Det samme princip gælder for at gå svømning eller vandski om sommeren. En gennemgang af de gældende sikkerhedsregler er altid en god idé, før du starter en af ​​disse aktiviteter.

Singing sommer sikkerhedsmæssige sange er en fantastisk måde at have det sjovt og for deltagerne til at holde fokus på sikkerhedsspørgsmål. De kan også bruges i forbindelse med sommer sikkerheds- lektionsplaner og instruktion om at indføre sikkerhedsforanstaltninger emner til børn.

Hvor finder Summer Sikkerhed Songs Online

Internettet er en vidunderlig ressource for sikkerheds- materialer, og sommeren sikkerhedsmæssige sange er ingen undtagelse. Her er nogle eksempler på musik, der ikke kun sjovt at lære, men bærer et vigtigt budskab så godt.

Educatall

Educatall.com indeholder en række ideer til sjove aktiviteter, der kan hjælpe til at minde børnene om fare i løbet af denne tid af året. Sammen med en sang om solens varme stråler, som kan bruges som en påmindelse til at bruge solcreme og begrænse eksponering i myldretiden, webstedet indeholder også følgende ressourcer:

  • Aktivitet ark
  • Ideer til flashcards
  • Indendørs og udendørs workshops
  • Lektioner Videnskab
  • Billede spil

Aktiviteter, der involverer forældre er også opført her.

Hjem Safety Council

Tjek den Safety Council hjem for at se sikkerhedsmæssige videoer på engelsk og spansk, der omfatter sange til fange et barns interesse. Sitet indeholder også ideer til aktiviteter, beredskab regneark og aktivitet bøger med sikkerhed tema.

British Columbia Cancer Agency

BC Cancer Agency indeholder sikkerhedsmæssige sange, der fokuserer på spørgsmålet om skadelige UV-stråler. De kan downloades og spilles minde børn til at være sikker på, at de har solcreme anvendes på deres hud før venturing ud af døre.

Skriv din egen sang

Hvis du ønsker at lave din egen sjove, prøve at skrive din egen sommer sikkerhedsmæssige sange. De kan være alvorlige eller fjollet, så længe de holder spørgsmålet om opholder sikkert i spidsen for børnenes opmærksomhed. Som du får klar til en aktivitet lave en liste i dit sind af gode råd om sikkerhed og synge dem, som du minde dine børn om sikkerhed. Bed dem om at tilføje deres egne til en sjov aktivitet, der er pædagogisk, også!