Substitution Agave Nectar For Andet sukker

Agavenektar er en sund, uraffineret naturlig erstatning for raffineret sukker og kunstige sødemidler. Agavenektar er et naturligt sødemiddel lavet af planter ud af det centrale Mexico. Det tilføjer vidunderlige smag og giver også mange sundhedsmæssige fordele.

Som et sødestof, agave er sødere end honning og sukker. Men det har en subtil smag, der bringer ud smag af mange bagt fødevarer og drikkevarer, herunder kaffe og te. Agavenektar opløses jævnt i kolde drikke samt i varme drikke.

Substitution Agave Nectar For Andet sukker

Bagning med Agave Nectar

Du kan nemt konvertere opskrifter til bagte fødevarer, såsom boller, småkager, kager og søde brød fra hvidt sukker, agave nektar. Bare bruge ¼ kop agave nektar for hver 1 kop sukker. Også mindske din flydende ingredienser af ¼ kop til hver kop din opskrift opfordrer til. I stedet for at blande Agavenektar med de tørre ingredienser, blande det med fedt eller væske først. Endelig, når udskiftning sukker i opskrifter med agave nektar, indstille din ovn 25 grader lavere end angivet i opskrifter, fordi bagværk med agave nektar brunes hurtigere end bagværk med sukker.

Hvis du erstatte agave nektar til honning i en opskrift, er det nemt. Bare erstatte mængden af ​​honning med den samme mængde Agavenektar og bage ifølge opskriften.

Agave sundhedsmæssige fordele

Mens agave nektar er glutenfri og allergen fri, den største sundhedsmæssige fordel af agave nektar er dens lavt glykæmisk indeks. Agavenektar er en af ​​de sikreste sødestoffer til diabetikere at spise, fordi det ikke vil i løbet stimulere produktionen af ​​insulin eller forårsage blodsukkeret til at spike for højt (ligesom andre sukker substituerede ingredienser kan). Agave er både økologisk og kosher certificeret, og det er sundt og sikkert for folk i alle aldre til at spise i moderate mængder fra barndom til alderdom.

Agavenektar bliver mere og mere populær som en veganer sødemiddel. Og fordi det er opvarmet til mindre end 118 grader, er det også betragtes som en rå fødevarer af mange rå fødevarer entusiaster.

For at få de sundhedsmæssige fordele fra agave nektar, behøver du ikke at ofre smag. Agave er en flavorful sukkererstatning, der smager ligner karamel, toffee, eller ahorn. Fordi dens milde smag og fugtig konsistens er meget konsekvent, agave nektar er meget godt til bagning.