Substance Abuse: stofmisbrug Tips

Medicinske anvendelser for metamfetamin

Metamfetamin er en liste II nydelsesmiddel, hvilket betyder at den har et stort potentiale for misbrug og er kun tilgængelig via en recept, der ikke kan genfyldes. Der er et par accepteret medicinsk begrundelse for sin brug, såsom behandling af narkolepsi, opmærksomhed underskud uorden, og - til kortvarig brug - fedme; men disse medicinske anvendelser er begrænset.

Definition

Inhalation er flygtige stoffer med kemiske dampe, der kan indåndes at inducere et psykoaktivt eller sinds-, effekt. Selv om andre misbrugte stoffer kan indåndes, er udtrykket "inhalation" bruges til at beskrive en række forskellige stoffer, hvis vigtigste fælles kendetegn er, at de er sjældent, om nogensinde, truffet af andre end indånding. Denne definition omfatter en bred vifte af kemikalier findes i hundredvis af forskellige produkter, der kan have forskellige farmakologiske virkninger. Som et resultat er det vanskeligt præcist kategorisering af inhalering. Et klassifikationssystem opregner fire generelle kategorier af snifning-flygtige opløsningsmidler, aerosoler, gasser og nitrit-baseret på den form, hvori de findes ofte i husholdnings-, industri- og medicinske produkter.

Misbrug Forebyggelse

Tidlige forsøg på at forhindre steroid misbrug koncentreret om test af lægemidler og på at uddanne studerende om narkotika "bivirkninger.

En mere sofistikeret tilgang har vist lovende for at forhindre steroid misbrug blandt spillere på high school sportshold. I ATLAS program, udviklet til mandlige fodboldspillere, trænere og holdledere diskuterer de potentielle virkninger af anabole steroider og andre illegale stoffer på øjeblikkelig sportspræstationer, og de underviser hvordan at afvise tilbud om narkotika. De har også diskutere, hvordan styrketræning og ordentlig ernæring kan hjælpe unge med at opbygge deres kroppe uden brug af steroider. Senere særlige trænere lære spillerne korrekt vægtløftning teknikker.

Et program designet til unge piger på sportshold, mønstrede efter programmet designet til drenge, er ved at blive testet.

Almindeligt voldsramte Steroider

Det følgende er en kondenseret liste over almindeligt anvendte steroider og den kategori (oral eller injicerbar), hvor de falder.

Oral Steroider:

Anadrol (oxymetholone)
Oxandrin (Oxandrolone)
Dianabol (methandrostenolone)
Winstrol (stanozolol)

Injicerbare Steroider:

Deca-Durabolin (nandrolon decanoate)
Durabolin (nandrolon phenpropionate)
Depo-Testosteron (testosteroncypionat)
Ligevægt (boldenone undecylenate)

Effekter

Mange hjerne systemer kan være involveret i bedøvende, berusende og forstærkende virkninger af forskellige stoffer til inhalering. Næsten alle misbrugte inhalation (undtagen nitrit) producerer en behagelig effekt ved at trykke på CNS. Dokumentation fra dyreundersøgelser tyder på, at en række almindeligt misbrugte flygtige opløsningsmidler og anæstesigasser har neurobehavioral virkninger og virkningsmekanismer svarende til dem produceres af CNS-depressiva, herunder alkohol og medicin såsom sedativer og anæstetika.

En nylig undersøgelse viser, at toluen, et opløsningsmiddel findes i mange almindeligt misbrugte stoffer, der inhaleres, herunder flyvemaskine lim, maling spray, og maling og neglelakfjerner, aktiverer hjernens dopamin-system. Dopamin er blevet vist at spille en rolle i de givende virkninger af mange misbrugsstoffer. Nitrit derimod spile og slappe blodkar stedet optræder som anæstesimidler.

Kardiovaskulære system

Steroid misbrug er blevet forbundet med hjerte-kar-sygdomme (CVD), herunder hjerteanfald og slagtilfælde, selv i atleter yngre end 30. Steroider bidrager til udviklingen af ​​CVD, dels ved at ændre niveauet af lipoproteiner der bærer cholesterol i blodet. Steroider, især de orale former, øge niveauet af low-density lipoprotein (LDL) og nedsætte niveauet af high-density lipoprotein (HDL). Høj LDL og lav HDL-niveauer øger risikoen for atherosklerose, en tilstand, hvor fedtstoffer aflejres inde arterier og forstyrre blodgennemstrømning. Hvis blod forhindres i at nå hjertet, kan resultatet være et hjerteanfald. Hvis blod er forhindret i at nå hjernen, kan resultatet være et slagtilfælde.

Steroider også øge risikoen for, at blodpropper vil dannes i blodkar, potentielt forstyrre blodgennemstrømningen og beskadige hjertemusklen, så det ikke pumpe blodet effektivt.

Definition

Metamfetamin er et stærkt vanedannende stimulans, der dramatisk påvirker centralnervesystemet. Lægemidlet gøres let i hemmelige laboratorier med relativt billige over-the-counter ingredienser.

Metamfetamin er almindeligt kendt som "speed", "meth" og "kridt". I sin røgede form, er det ofte omtalt som "is", "krystal", "krank" og "glas". Det er en hvid, lugtfri, bitter smag krystallinsk pulver, der let opløses i vand eller alkohol. Ligesom amfetamin, det forårsager øget aktivitet, nedsat appetit, og en generel følelse af velvære. Virkningerne af metamfetamin kan vare 6 til 8 timer. Efter den indledende "kapløb", der typisk en tilstand af høj ophidselse, som hos nogle personer kan føre til voldelig adfærd.

Definition

Ecstasy, Herbal Ecstasy, Rohypnol, GHB og ketamin er blandt de lægemidler, der anvendes af teenagere og unge voksne, der er en del af en natklub, bar, rave, eller trance scene. Raves og trance events er generelt natten lange danse, ofte holdt i lagerbygninger. Mange, der deltager raves og trances ikke bruger narkotika, men dem, der gør kan tiltrækkes til den generelt lave omkostninger, tilsyneladende øget udholdenhed og berusende højder, der siges at uddybe rave eller trance oplevelse. Nylige hård videnskab imidlertid viser alvorlig skade på flere dele af hjernen fra anvendelsen af ​​disse lægemidler.

Definition af Addiction

En sygdom proces præget af den fortsatte brug af en specifik psykoaktivt stof trods fysisk, psykisk eller sociale skader.

Hvem bruger inhalation

Folk, der misbruger inhalation er fundet i både by- og landdistrikter. Forskning i faktorer, der bidrager til inhalant misbrug tyder på, at ugunstige socioøkonomiske forhold, snarere end racemæssige eller kulturelle faktorer i sig selv, kan være årsag til de fleste rapporterede racemæssige og etniske forskelle i satserne for inhalant misbrug. Fattigdom, en historie om misbrug i barndommen, dårlige karakterer, og slippe ud af skolen alle er forbundet med inhalant misbrug. Indianske unge, der bor på reservationer, hvor socioøkonomiske nød- og skole frafald er høje, har typisk højere inhalant misbrug end både den generelle befolkning af unge og de indianske unge, der ikke bor på reservationer.

MDA - sundhedsfarer

MDMA er relateret i sin struktur og effekter til amfetamin, som har vist sig at forårsage degenerering af neuroner, der indeholder neurotransmitteren dopamin. Skader på disse neuroner er den underliggende årsag til de motoriske forstyrrelser set i Parkinsons sygdom. Symptomer på denne sygdom begynder med manglende koordinering og rystelser og kan i sidste ende resultere i en form for lammelse.

Infektion

Mange misbrugere, der injicerer anabolske steroider bruger ikke-sterile injektionsteknik eller opdele forurenet nåle med andre misbrugere. Desuden er nogle steroid præparater fremstillet ulovligt under ikke-sterile betingelser. Disse faktorer sætte misbrugere risiko for at erhverve livstruende virale infektioner, såsom HIV og hepatitis B og C. Misbrugere også kan udvikle endocarditis, en bakteriel sygdom, der forårsager en potentielt dødelig inflammation af den indvendige foring af hjertet. Bakterielle infektioner kan også forårsage smerte og abscesdannelse på injektionssteder.

Rohypnol

Rohypnol, et handelsnavn for flunitrazepam, har været af særlig interesse for de sidste par år på grund af misbrug i dato voldtægt. Ved blanding med alkohol, kan Rohypnol lamme et offer og forhindre dem i at modstå seksuelle overgreb. Ligeledes kan Rohypnol være dødelig, når det blandes med alkohol og / eller andre beroligende.

Ud over sedativ-hypnotiske virkninger, herunder muskel afslapning og amnesi, Rohypnol det kan producere fysisk og psykisk afhængighed.

En anden meget lignende stof nu sælges som "roofies" i Miami, Minnesota, og Texas. Dette er clonazepam, markedsført i USA som Rivotril og i Mexico som Rivotril. Det er undertiden misbruges til at forstærke effekten af ​​heroin og andre opiater. Baseret på skadestuen optagelse information, Boston, San Francisco, Phoenix, og Seattle synes at have den højeste brug satser for clonazepam.

Sundhedsfarer

Virkningerne af LSD er uforudsigelige. Normalt brugeren føler de første virkninger af lægemidlet 30 til 90 minutter efter at tage det. De fysiske virkninger omfatter forstørrede pupiller, højere kropstemperatur, øget hjertefrekvens og blodtryk, svedtendens, tab af appetit, søvnløshed, mundtørhed, og rystelser.

Fornemmelser og følelser ændre meget mere dramatisk end de fysiske tegn. Brugeren kan føle flere forskellige følelser på en gang eller svinge hurtigt fra den ene følelse til en anden. Hvis det tages i en stor nok dosis, stoffet producerer vrangforestillinger og visuelle hallucinationer. Brugerens tidsfornemmelse og selvstændige ændringer.

Mange LSD brugerne opleve flashbacks, gentagelse af visse aspekter af en persons oplevelse, uden at brugeren taget stoffet igen. Flashbacks opstår normalt i mennesker, der bruger hallucinogener kronisk eller har en underliggende personlighed problem; kan imidlertid ellers raske mennesker, der bruger LSD lejlighedsvis også flashbacks.

De fleste brugere af LSD frivilligt reducere eller stoppe brugen over tid. LSD betragtes ikke som et vanedannende stof, da den ikke producerer kompulsiv narkotika-søger adfærd som gør kokain, amfetamin, heroin, alkohol og nikotin.

Husstandsundersøgelse om stofmisbrug (NHSDA)

NHSDA rapporterer arten og omfanget af stofbrug blandt den amerikanske husstand befolk ning i alderen 12 og ældre. I NHSDA skøn 1996, den procentdel af befolkningen i alderen 12 og ældre, der nogensinde havde brugt LSD (levetid prævalens) var steget til 7,7 procent fra 6,0 procent i 1988. Blandt unge 12 til 17 år gammel, 1996 LSD langtidsprævalens den sats var 4,3 procent, og for dem i alderen 18 og 25, satsen, der var 13,9 procent. Satsen for tidligere års brug af LSD blandt befolkningen bliver ældre 12 og ældre var 1 procent i 1996. Past-års prævalens var højest blandt aldersgrupperne 12 til 17 (2,8 procent) og 18 og 25 (4,6 procent). Satsen for nuværende LSD brug i 1996 for aldersgruppen 18 til 25 år var 0,9 procent, og det var 0,8 procent for 12- til 17-årige unge.

Hud

Steroid misbrug kan forårsage acne, cyster, og fedtet hår og hud.

Behandlinger

På dette tidspunkt den mest effektive behandlinger for metamfetamin afhængighed er kognitive adfærdsmæssige interventioner. Disse metoder er designet til at hjælpe ændre patientens tænkning, forventede og adfærd og øge færdigheder i at håndtere forskellige liv stressfaktorer. Metamfetamin opsving støttegrupper synes også at være effektive supplementer til adfærdsmæssige indgreb, der kan føre til langsigtet stoffri opsving.

Der er i øjeblikket ingen særlige farmakologiske behandlinger for afhængighed af amfetamin eller amfetamin-lignende stoffer som metamfetamin.

Der er nogle etablerede protokoller, skadestuen læger bruger til at behandle personer, der har haft en metamfetamin overdosis. Fordi hypertermi og kramper er fælles og ofte fatale komplikationer af sådanne overdoser, skadestuen behandling fokuserer på de umiddelbare fysiske symptomer. Overdosering patienter afkøles i is bade, og antikonvulsiva kan indgives også.

Akut metamfetamin forgiftning kan ofte håndteres af observation i et sikkert, roligt miljø. I tilfælde af meget ophidselse eller panik, behandling med angstdæmpende midler, såsom benzodiazepiner har været nyttige, og i tilfælde af methamfetamininduceret psykoser, har kortvarig brug af neuroleptika bevist succes.

Langsigtede virkninger

Selvom de kemiske stoffer, der findes i inhalanter kan producere forskellige farmakologiske virkninger, de fleste inhalanter producere en hurtig høj, der ligner alkoholforgiftning med indledende excitation, så døsighed, disinhibition, uklarhed, og agitation. Hvis indånding tilstrækkelige mængder, næsten alle opløsningsmidler og gasser producere bedøvelse, tab af følelse og endda bevidstløshed.

De kemikalier, der findes i opløsningsmidler, aerosolspraydåser, og gasser kan producere en bred vifte af yderligere virkninger under eller kort efter brug. Disse virkninger er relateret til inhalant forgiftning og kan omfatte aggressivitet, apati, nedsat dom, og nedsat funktion i arbejde eller sociale situationer. Svimmelhed, døsighed, sløret tale, sløvhed, deprimeret reflekser, generel muskelsvaghed og stupor er andre mulige effekter. Kvalme og opkastning er andre almindelige bivirkninger.

Inhalerede nitrit spile blodkar, øge puls, og producere en følelse af varme og spænding, der kan vare i flere minutter. Andre virkninger kan omfatte flush, svimmelhed og hovedpine.

gamma hydroxy-butyrat (GHB)

Siden omkring 1990 har GHB (gamma hydroxy-butyrat) blevet misbrugt i USA for euforisk, beroligende, og anabolske (bodybuilding) effekter. Det er en central nervesystem depressivt, der var bredt tilgængelige over-the-counter i helsekost butikker i 1980'erne, købte i vid udstrækning af bodybuildere til at hjælpe fedt reduktion og muskeltræning. Som med Rohypnol og clonazepam, er GHB været forbundet med seksuelle overgreb i byer over hele landet.

GHB er ikke blevet solgt over-the-counter i USA siden 1992. produkter, der indeholder gamma butyrolacton (GBL), et kemikalie, som omdannes af kroppen til GHB, der anvendes i en række kosttilskud i helsekostforretninger og gymnastiksale .

Rapporter fra Detroit indikerer flydende GHB bruges på natklubber for effekter, der svarer til Rohypnol. Det er også almindeligt i klubscene i Phoenix, Honolulu, og Texas, hvor det er kendt som "flydende ekstase", "somatomax," "scoop", "Georgia hjem Boy" eller "grov legemsbeskadigelse". I Miami, har giftkontrolcenter opkald afspejles problemer forbundet med øget GHB brug, herunder tab af bevidsthed. I New York City, har der været rapporter om GHB brug blandt dem i modebranchen. GHB er en af ​​de mest populære fremstillet narkotika i Atlanta. Den er tilgængelig i nogle fitnesscentre og ry for at være bredt tilgængelige på nogle homoseksuelle mandlige part spillesteder.

En Poison Control Center i Denver rapporterer, at i 1998, 33 opkald involverede GHB, og næsten halvdelen af ​​disse tilfælde blev anset livstruende. GHB tegner sig for et stigende antal seksuelle overgreb tilfælde i Los Angeles og overdosisdødsfald med kombinationer af lægemidler.

Koma og anfald kan forekomme efter misbrug af GHB, og når de kombineres med methamphetamin, synes der at være en øget risiko for anfald. Ved at kombinere brug med andre lægemidler, såsom alkohol kan resultere i kvalme og åndedrætsbesvær. GHB kan også producere abstinenser, herunder søvnløshed, angst, rystelser, og svedtendens.

Sundhedsfarer

PCP er vanedannende.

På et hospital eller tilbageholdelse indstilling, bliver de ofte voldelige eller selvmordstanker, og er meget farlige for sig selv og for andre. De bør holdes i rolige omgivelser og bør ikke stå alene.

Ved lave til moderate doser fysiologiske virkninger af PCP omfatter en svag stigning i vejrtrækning og en mere udtalt stigning i blodtryk og puls. Respiration bliver overfladisk, og rødmen og voldsomme svedeture forekomme. Generaliseret følelsesløshed i ekstremiteterne og muskuløs manglende koordination også kan forekomme. Psykologiske virkninger omfatter særskilte ændringer i kroppens bevidsthed, der ligner dem der er forbundet med alkoholforgiftning.

Ved høje doser af PCP, er der et fald i blodtryk, puls og respiration. Dette kan være ledsaget af kvalme, opkastning, sløret syn, flicking op og ned af øjnene, savlen, tab af balance, og svimmelhed. Høje doser af PCP kan også forårsage kramper, koma og død.

Psykologiske virkninger ved høje doser omfatter illusioner og hallucinationer. PCP kan forårsage virkninger, der efterligner det fulde spektrum af symptomer på skizofreni. Tale er ofte sparsomme og forvansket.

Folk, der bruger PCP i lange perioder rapporterer hukommelsestab, problemer med at tale og tænkning, depression og vægttab. Disse symptomer kan vare op til et år efter ophør af PCP brug.

Addiction

Et stort behov for at fortsætte med at bruge inhalation er blevet rapporteret blandt mange enkeltpersoner, især dem, der misbruger stoffer, der inhaleres i længere perioder over mange dage. Compulsive brug og en mild abstinenssymptomer kan forekomme ved langvarig inhalant misbrug. Yderligere symptomer udstillet af langsigtede inhalant misbrugere omfatter vægttab, muskelsvaghed, desorientering, uopmærksomhed, manglende koordinering, irritabilitet og depression.

Overvågning af Future Study (MTF)

I 1996 begyndte MHF at indsamle data om MDMA brug blandt de studerende. Priser for brug forblev forholdsvis stabilt fra 1996 til 1999 for studerende i 8. klasse, mens brugen blandt 10th- og 12.-gradere er steget.

Antallet af 12. gradere, der havde brugt MDMA i deres levetid er steget fra 5,8 procent i 1998 til 8,0 procent i 1999. Anvendelse i det forløbne år også steget fra 3,6 procent i 1998 til 5,6 procent i 1999. Desuden 12. gradere brug af MDMA i den seneste måned også steget fra 1,5 procent i 1998 til 2,5 procent i 1999.

På den anden side, opstod den største forandring for 10. gradere i forløbne år brug, som steg fra 3,3 procent i 1998 til 4,4 procent i 1999.

Sundhedsrisici

Øget hiv og hepatitis B og C transmission er sandsynlige konsekvenser af øget metamfetamin misbrug, især hos personer, der injicerer stoffet og dele injektionsudstyr.

Forskning indikerer også, at methamphetamin og beslægtede psykomotoriske stimulerende kan øge libido hos brugerne, i modsætning til opiater som faktisk sænker libido. Imidlertid kan langsigtet metamfetaminbrug være forbundet med nedsat seksuel funktion, i det mindste i mænd. Derudover methamfetamin synes at være forbundet med grovere køn, som kan føre til blødning og hudafskrabninger. Kombinationen af ​​injektion og seksuelle risici kan resultere i HIV blive et større problem blandt metamfetaminbrugere misbrugere end blandt opiat og andre stofmisbrugere, noget, der allerede synes at være forekommende i Californien.

Kønsforskelle

Der er identificeret Kønsforskelle i inhalant misbrug på forskellige tidspunkter i barndommen. En undersøgelse viser, inhalant misbrug er højere for drenge end piger i lønklasse 4 til 6, forekommer i samme omfang i lønklasse 7 til 9-når generelle brug er højest og bliver mere udbredt igen blandt drenge i lønklasse 10 til 12. Den nationale husstandsundersøgelse om stofmisbrug (NHSDA), en årlig undersøgelse af stofbrug blandt landets noninstitutionalized civile, rapporterer, at tilsvarende procentdele af 12- til 17-årige drenge og piger misbruges inhalation i 1998. Men andelen af ​​18- til 25- årige mænd, der misbrugte inhalation var mere end det dobbelte af kvinder i denne aldersgruppe, hvilket antyder, at vedvarende misbrug af stoffer, der inhaleres er mere udbredt blandt mænd.

Definition

LSD (lysergsyrediætylamid) er en af ​​de vigtigste stoffer, der udgør hallucinogen klasse. LSD blev opdaget i 1938 og er en af ​​de mest potente humør skiftende kemikalier. Det fremstilles af lysergsyre, som findes i meldrøje, en svamp, der vokser på rug og andre kornsorter.

Flygtige opløsningsmidler

Flygtige opløsningsmidler er væsker, der fordamper ved stuetemperatur. De findes i et væld af billige, let tilgængelige produkter, der anvendes til fælles husstand og industrielle formål. Disse omfatter fortynder og fjernere, renserier væsker, affedtningsmidler, benzin, lim, korrektion væsker og filt-tip markør væsker.

Bevægeapparatet

Stigende niveauer af testosteron og andre kønshormoner normalt udløse voldsomme vækst, der opstår i puberteten og ungdommen. Efterfølgende når disse hormoner nå et vist niveau, de signalerer knoglerne til at stoppe voksende, låse en person i hans eller hendes maksimale højde.

Når et barn eller teenager tager anabolske steroider, kan de resulterende kunstigt høje kønshormonniveauerne signal knoglerne til at stoppe voksende hurtigere, end de normalt ville have gjort.

Mønstre af misbrug

Inhalation-særligt flygtige opløsningsmidler, gasser og aerosols- ofte blandt de første lægemidler, at små børn bruger. Inhalation også er en af ​​de få stoffer misbrugt mere med yngre børn end ældre. Ikke desto mindre kan inhalant misbrug blive kronisk og strækker sig ind i voksenalderen.

Generelt vil inhalant misbrugere misbruge alle tilgængelige stoffer. I visse dele af landet, "Texas sko-skinne," en sko-skinner spray indeholder det kemiske toluen, er en lokal favorit. Sølv og guld spray maling, der indeholder mere toluen end andre spray farver, også er populære inhalering.

Data fra nationale og statslige undersøgelser tyder inhalant misbrug topper på et tidspunkt under den syvende gennem niende kvaliteter. For eksempel den amerikanske Drug og alkohol Kortlægning af børn i 4. gennem 12. kvaliteter viser, at andelen af ​​børn, der nogensinde har brugt inhalation toppe i 8. klasse.

Definition

MDMA, kaldet "Adam", "ecstasy" eller "XTC" på gaden, er et syntetisk, psykoaktive (sinds-) lægemiddel med amfetamin-lignende og hallucinogene egenskaber. Dens kemiske struktur (3-4 methylendioxymethamfetamin) ligner to andre syntetiske stoffer, MDA og methamfetamin, som er kendt for at forårsage hjerneskade.

Short Term Effects

Som en kraftig stimulans, metamfetamin, selv i små doser, kan øge vågenhed og fysisk aktivitet og mindske appetitten. En kort, intens følelse eller rush, er indberettet af dem, der ryger eller injicere metamfetamin. Indtagelse eller fnysende frembringer en langvarig høj i stedet for et kapløb, som efter sigende kan fortsætte, så længe en halv dag.

Metamfetamin har toksiske effekter. Den store frigivelse af dopamin produceret af methamfetamin menes at bidrage til lægemidlets toksiske virkninger på nerveterminaler i hjernen. Høje doser kan hæve kropstemperaturen til farlige, undertiden dødelige, niveauer, såvel som udløser krampeanfald.

Langsigtede virkninger

Langsigtede metamfetamin misbrug resultater på mange skadelige virkninger, herunder afhængighed. Ud over at være afhængig af methamfetamin, kronisk metamfetamin misbrugere udviser symptomer, der kan omfatte voldelig adfærd, angst, forvirring og søvnløshed. De kan også vise en række psykotiske træk, herunder paranoia, auditive hallucinationer, humørsvingninger, og vrangforestillinger (fx følelsen af ​​insekter snigende på huden, kaldet "svien").

I nogle tilfælde misbrugere afkald mad og søvn, mens henfalde i en form for binging kendt som en "run" injicere så meget som et gram af lægemidlet hver 2 til 3 timer over flere dage.

Kronisk misbrug kan føre til psykotisk adfærd, med en intens paranoia, visuelle og auditive hallucinationer, og out-of-control raser der kan kobles med ekstremt voldelig adfærd.

Selv om der er ingen fysiske manifestationer af abstinenser, når brugen af ​​metamfetamin er stoppet, kan brugerne føle depression, angst, træthed, paranoia, aggression, og en intens trang til lægemidlet.

MDA Definition

MDA, moderstoffet af MDMA, er et amfetamin-lignende stof, der er også blevet misbrugt, og ligner i den kemiske struktur til MDMA. Forskning viser, at MDA ødelægger serotonin-producerende neuroner i hjernen, som spiller en direkte rolle i reguleringen af ​​aggression, humør, seksuel aktivitet, søvn, og følsomhed over for smerte. Det er nok denne handling på serotonin-systemet, der giver MDA dets påståede egenskaber af øget seksuel erfaring, ro og hygge.

Eksperiment Effekter

Mange brugere har en tendens til at eksperimentere med en række af klubbens narkotika i kombination. Desuden kan kombinationer af nogen af ​​disse lægemidler med alkohol føre til uventede bivirkninger og dødsfald.

Husstandsundersøgelse om stofmisbrug (NHSDA)

Hvert år NHSDA rapporter om arten og omfanget af stofbrug blandt den amerikanske husstand befolkningen i alderen 12 og ældre. Undersøgelsen 1998 viste, at en anslået 1,5 procent (3,4 millioner) af amerikanerne på mindst 12 år gammel havde brugt MDMA mindst én gang i deres levetid. Ved aldersgruppe, blev den tungeste brug (5 procent eller 1,4 millioner mennesker) rapporteret for dem mellem 18 og 25 år.

Komplikationer

Methamfetamin kan forårsage en række kardiovaskulære problemer. Disse omfatter hurtig hjerterytme, uregelmæssig hjerterytme, forhøjet blodtryk, og irreversible, slagtilfælde-producerende beskadigelse små blodkar i hjernen. Hypertermi (forhøjet kropstemperatur) og kramper forekomme med metamfetamin overdoser, og hvis den ikke behandles med det samme, kan resultere i dødsfald.

Kronisk methamfetamin misbrug kan resultere i betændelse i hjertet foring, og blandt brugere, der injicerer stoffet, beskadigede blodkar og hud bylder. Metamfetamin misbrugere kan også have episoder af voldelig adfærd, paranoia, angst, forvirring, og søvnløshed. Psykotiske symptomer kan undertiden vare i måneder eller år efter brug er ophørt.

Akut blyforgiftning er en anden potentiel risiko for metamfetamin misbrugere. En almindelig metode til ulovlig produktion af metamfetamin bruger blyacetat som reagens.

Føtal eksponering for metamfetamin også er et væsentligt problem i USA. På nuværende forskning viser, at metamfetamin misbrug under graviditeten kan resultere i prænatal komplikationer, en større procentdel af for tidlig fødsel, og ændrede neonatale adfærdsmønstre, såsom abnorme reflekser og ekstrem irritabilitet. Metamfetamin misbrug under graviditet kan også knyttet til medfødte misdannelser.

Gasser

Gasser omfatter medicinske anæstesi samt gasser, der anvendes i husholdningen eller kommercielle produkter. Medicinsk anæstesigasser indbefatter ether, chloroform, halothan, og lattergas, der almindeligvis kaldes "lattergas." Lattergas er den mest misbrugte af disse gasser og kan findes i flødeskum dispensere og produkter, der øger oktantal i racerbiler. Husholdnings- og handelsvarer, der indeholder gasser omfatter butan lightere, propan tanke, flødeskum dispensere, og kølemidler.

Stigning i brug

Club stofbrug synes at være stigende i mange byer rundt om i landet, * med Atlanta, Seattle, Chicago, Detroit, Miami, og Newark rapportering udbredt brug ved rave og klub scener. En netop afsluttet undersøgelse i området Seattle fandt, at 20 procent af de unge, bøsser rapporteret ved brug ecstasy. GHB er det foretrukne stof blandt hvide, homoseksuelle mænd i New Orleans 'franske kvarter og er populær blandt gymnasieelever og universitetsstuderende.

Forskelle fra andre stoffer

Metamfetamin er klassificeret som et psykostimulerende som er så andre misbrugsstoffer som amfetamin og kokain. Vi ved, at methamphetamin er strukturelt ligner amfetamin og neurotransmitteren dopamin, men den er helt forskellig fra kokain. Selv om disse stimulanser har lignende adfærdsmæssige og fysiologiske virkninger, er der nogle store forskelle i de grundlæggende mekanismer i, hvordan de arbejder på samme niveau som den nervecelle. Men bundlinjen er, at methamphetamin, som kokain, resulterer i en ophobning af neurotransmitteren dopamin, og denne overdrevne dopaminkoncentration synes at producere stimulering og følelser af eufori opleves af brugeren. I modsætning til kokain, som hurtigt fjernes og metaboliseres næsten fuldstændigt i kroppen, har en meget længere virkningsvarighed og en større procentdel af lægemidlet methamfetamin forbliver uændret i kroppen. Dette resulterer i methamphetamin er til stede i hjernen længere, hvilket i sidste ende fører til langvarige stimulerende virkninger.

Addiction

En ubestemt procentdel af steroid misbrugere bliver afhængige af narkotika, som det fremgår af de fortsat at tage steroider trods fysiske problemer, negative effekter på sociale relationer, eller nervøsitet og irritabilitet. Også de bruger store mængder af tid og penge Modtagelse af den narkotika og tilbagetrækning erfaring symptomer som humørsvingninger, træthed, rastløshed, tab af appetit, søvnløshed, nedsat sexlyst, og ønsket om at tage flere steroider. Den farligste af abstinenssymptomer er depression, fordi det nogle gange fører til selvmordsforsøg. Ubehandlede, nogle depressive symptomer forbundet med anabolske steroid tilbagetrækning har været kendt at vare i et år eller mere efter, at misbrugeren stopper tage medicinen.

Definition

PCP (phencyclidin) blev udviklet i 1950'erne som en intravenøs bedøvelsesmiddel. Anvendelsen af ​​PCP i mennesker ophørte i 1965, da det blev konstateret, at patienterne ofte blev ophidset, vrangforestillinger, og irrationel mens overvinde sine bedøvende virkninger. PCP er ulovligt fremstillet i laboratorier og sælges på gaden af ​​navne som "engel støv", "ozon", "excentriker," og "raketbrændstof." "Killer samlinger" og "krystal Supergrass" er navne, der refererer til PCP kombineret med marihuana. De mange forskellige gadenavne for PCP afspejler dets bizarre og flygtige effekter.

PCP er et hvidt krystallinsk pulver, der er let opløselig i vand eller alkohol. Det har en karakteristisk bitter kemisk smag. PCP kan blandes nemt med farvestoffer og dukker op på det illegale marked i en række forskellige tabletter, kapsler og farvede pulvere. Det anvendes normalt i en af ​​tre måder: fnøs, røget eller spist. For rygning er PCP ofte anvendt på en grøn materiale såsom mynte, persille, oregano, eller marihuana.

Anvendelse i USA

Metamfetamin, der traditionelt er forbundet med hvide, mandlige, timelønnede, der bliver brugt af mere forskelligartede befolkningsgrupper, der ændrer sig over tid, og adskiller sig ved geografisk område.

Ifølge den 1996 National Household Survey om stofmisbrug, en anslået 4,9 millioner mennesker (2,3 procent af befolkningen) har prøvet metamfetamin på et tidspunkt i deres liv. I 1994 skønnet var 3,8 mio (1,8 procent), og i 1995 var det 4,7 mio (2,2 procent).

Data fra 1996 Drug Abuse Warning Network (DAWN), rapporterede, at metamfetamin-relaterede episoder faldt med 39 procent fra 1994 til 1996, efter en 237 procent stigning mellem 1990 og 1994.

Nida fællesskabstilladelse Epidemiologi Work Group (CEWG), en tidlig advarsel netværk af forskere, der indeholder oplysninger om arten og stofbrugsmønstre i større byer, rapporteret i sin juni 1997 publikation, metamfetamin fortsat er et problem i Hawaii og i store vestlige byer såsom San Francisco, Denver, og Los Angeles.

Aerosoler

Aerosoler er sprays, der indeholder driv- og opløsningsmidler. De omfatter sprøjtemaling, deodorant og hårspray, vegetabilsk olie spray til madlavning, og stof protector spray.

Ketamin

Ketamin er et andet centralnervesystemet depressivt misbrugt som "date rape" stof. Ketamin, eller "Special K", er en hurtigt virkende narkose. Det har sedativ-hypnotisk, smertestillende og hallucinogene egenskaber. Det markedsføres i USA og en række udenlandske lande til brug som en generel anæstesi i både mennesker og dyr medicinsk praksis.

Det svarer til phencyclidin (PCP), selv om ketamin har en hurtigere indsættende og er mindre potent. Afhængig af dosis ketamin fremkalder alt fra følelser af behagelig vægtløshed til fuldgyldigt out-of-organ eller nær-død oplevelser. Ketamine is reportedly used as an alternative to cocaine and is generally snorted.

Nitrites

Nitrites often are considered a special class of inhalants. Unlike most other inhalants, which act directly on the central nervous system (CNS), nitrites act primarily to dilate blood vessels and relax the muscles. And while other inhalants are used to alter mood, nitrites are used primarily as sexual enhancers. Nitrites include cyclohexyl nitrite, isoamyl (amyl) nitrite, and isobutyl (butyl) nitrite. Cyclohexyl nitrite is found in room odorizers. Amyl nitrite is used in certain diagnostic procedures and is prescribed to some patients for heart pain. Illegally diverted ampules of amyl nitrite are called "poppers" or "snappers" on the street. Butyl nitrite is an illegal substance that is often packaged and sold in small bottles also referred to as "poppers."

Definition of the term Drug

The term drug includes any non-food chemical substance or preparation administered for the purpose of correcting or attenuating a disease process (therapeutic drug) or for pleasure (recreational drug). Almost all drugs of interest in the realm of behavioral health care achieve their primary effects in the brain (central nervous system) and may also be referred to as psychoactive or psychotropic. Many such drugs (eg, morphine, diazepam, amphetamine, nitrous oxide) may be used for either of these two purposes.

Health Hazards

Many of the risks users face with MDMA use are similar to those found with the use of amphetamines and cocaine. De er:

Psychological difficulties, including confusion, depression, sleep problems, drug craving, severe anxiety, and paranoia - during and sometimes weeks after taking MDMA (even psychotic episodes have been reported).

Physical symptoms such as muscle tension, involuntary teeth clenching, nausea, blurred vision, rapid eye movement, faintness, and chills or sweating.

Increases in heart rate and blood pressure, a special risk for people with circulatory or heart disease.

Recent research findings also link MDMA use to long-term damage to those parts of the brain critical to thought and memory.

Also, there is evidence that people who develop a rash that looks like acne after using MDMA may be risking severe side effects, including liver damage, if they continue to use the drug.

Extent of Use

Since 1975, MTF researchers have annually surveyed almost 17,000 high school seniors nationwide to determine trends in drug use and to measure attitudes and beliefs about drug abuse. Over the past 2 years, the percentage of seniors who have used LSD has remained relatively stable. Between 1975 and 1997, the lowest lifetime use of LSD was reported by the class of 1986, when 7.2 percent of seniors reported using LSD at least once in their lives. In 1997, 13.6 percent of seniors had experimented with LSD at least once in their lifetimes. The percentage of seniors reporting use of LSD in the past year nearly doubled from a low of 4.4 percent in 1985 to 8.4 percent in 1997.

In 1997, 34.7 percent of seniors perceived great risk in using LSD once or twice, and 76.6 percent said they saw great risk in using LSD regularly. More than 80 percent of seniors disapproved of people trying LSD once or twice, and almost 93 percent disapproved of people taking LSD regularly.

Almost 51 percent of seniors said it would have been fairly easy or very easy for them to get LSD if they had wanted it.

Typer

Rohypnol, GHB, and Ketamine are predominantly central nervous system depressants. Because they are often colorless, tasteless, and odorless, they can be easily added to beverages and ingested unknowingly. These drugs have emerged as the so called "date rape" drugs.

Because of concern about these abused sedative-hypnotics, Congress passed the "Drug-Induced Rape Prevention and Punishment Act of 1996" in October 1996. This legislation increased Federal penalties for use of any controlled substance to aid in sexual assault.

Treatment Issues

Club drugs are an increasing challenge for treatment programs. Many teens and young adults enter treatment with a number of these drugs and alcohol, rather than a single drug, as their primary problem.

Definition

Drug analogs are chemical compounds that are similar to other drugs in their effects but differ slightly in their chemical structure. Some analogs are produced by pharmaceutical companies for legitimate medical reasons. Other analogs, sometimes referred to as "designer" drugs, can be produced in illegal laboratories and are often more dangerous and potent than the original drug.

Extent of Use

NIDA's 1997 MTF shows that use of PCP by high school seniors has declined steadily since 1979, when 7.0 percent of seniors had used PCP in the year preceding the survey. In 1997, however, 2.3 percent of seniors used PCP at least once in the past year, up from a low of 1.2 percent in 1990. Past month use among seniors decreased from 1.3 percent in 1996 to 0.7 percent in 1997.

According to the 1996 NHSDA, 3.2 percent of the population aged 12 and older have used PCP at least once. Lifetime use of PCP was higher among those aged 26 through 34 (4.2 percent) than for those 18 through 25 (2.3 percent) and those 12 through 17 (1.2 percent).

What Are Hallucinogens

A hallucinogenic drug is one that causes the user to have psychotic-like sensations and feelings of detachment and unreality. The user may "hear" colors or "see" music. The walls may look like they're melting. The user has a distorted view of objects and sounds. Users can also have hallucinations and delusions - seeing things that aren't there, and believing things that are impossible such as believing they can fly. LSD, psyillocybin mushrooms, peyote (mescaline) and jimsonweed are examples of hallucinogenic drugs. The "trip" lasts for about five hours, and mimics mental illnesses such as schizophrenia or delusional disorder. The hallucinogenic drugs are extremely dangerous; they are stored in the fatty areas of the body, such as the brain, and cause "flashbacks" days, months, or even years after the drug has been taken.

Fentanyl

Fentanyl was introduced in 1968 by a Belgian pharmaceutical company as a synthetic narcotic to be used as an analgesic in surgical procedures because of its minimal effects on the heart. Fentanyl is particularly dangerous because it is 50 times more potent than heroin and can rapidly stop respiration. This is not a problem during surgical procedures because machines are used to help patients breathe. On the street, however, users have been found dead with the needle used to inject the drug still in their arms.

Community Epidemiology Work Group (CEWG)

MDMA is used most often by young adults and adolescents at clubs, raves (large, all-night dance parties), and rock concerts.

Its abuse is increasingly reported in the 20 metropolitan areas included in the CEWG.

In Kings County, Washington, a recently completed survey of young men who have sex with men showed that MDMA was among the frequently used drugs (20 percent of the sample).

In Boston, a 1996-97 survey of public schools in Boston found that about 14 percent of male and 7 percent of female 12th graders had used MDMA during their lifetime. Increased use of MDMA among youth was also reported in Seattle.

Information about MDMA from other CEWG areas include the following:

In Atlanta, MDMA is reported as a popular stimulant.

In Chicago, it's use is common in the rave and club scenes, especially in the North Side.

In Miami, large-scale sales of drugs such as MDMA are occurring at raves.

In New Jersey, it is available across the state, particularly in college towns.

Behavior

Case reports and small studies indicate that anabolic steroids, particularly in high doses, increase irritability and aggression. Abusers who have committed aggressive acts or property crimes generally report that they engage in these behaviors more often when they take steroids than when they are drug-free.

Anabolic steroids have been reported also to cause other behavioral effects, including euphoria, increased energy, sexual arousal, mood swings, distractibility, forgetfulness, and confusion.

In summary, the extent to which steroid abuse contributes to violence and behavioral disorders is unknown. As with the health complications of steroid abuse, the prevalence of extreme cases of violence and behavioral disorders seems to be low, but it may be underreported or underrecognized.