Student Career Research

Student Career Research

Leder du efter ideer om den bedste måde at gennemføre studerendes karriere forskning? Uanset hvor du er i forhold til at gennemføre din uddannelse, er det aldrig for tidligt at begynde at lede efter oplysninger, der kan hjælpe dig med at gøre op dit sind om, hvad erhverv er bedst for dig, og at identificere den bedste måde at få rede til at komme ind på dit valg, når du tager en beslutning.

Ressourcer til Student Career Research

Vejleder eller rådgiver

Hvis du i øjeblikket går i skole, er du sandsynligvis tildelt en vejleder eller kursus rådgiver, der kan give dig oplysninger om, hvordan at forske de forskellige typer af karrierer du kan være interesseret i at forfølge. Tal med din rådgiver eller rådgiver åbenhjertigt om dine tanker om din fremtidige karriere. Hvis du ved, hvad erhverv, du gerne vil forfølge, spørge om råd om, hvilke skridt du kan tage for at få forberedt til det felt, du har valgt. Hvis du endnu ikke er sikker på, hvilken type arbejde, du ønsker at gøre, diskutere dine evner og interesser med din rådgiver eller rådgiver, så han eller hun kan hjælpe dig med at identificere erhverv, der kan være et godt match for dig.

Occupational Outlook Handbook

Den Occupational Outlook Handbook, en offentliggørelse af US Bureau of Labor Statistics, er en fremragende ressource for studerende karriere forskning. Håndbogen indeholder oplysninger om hundredvis af forskellige jobs, herunder beskrivelser af, hvad der er involveret i hver position, den uddannelse er nødvendige for at komme ind og komme foran i feltet, realistiske løn forventninger, og mere. Du kan bruge online-version af publikationen gratis, eller du kan bestille en trykt kopi, hvis du foretrækker at have selve bogen. Håndbogen opdateres hvert andet år. Besættelser offentliggøres efter alfabetisk orden, med cross reference- notationer til relaterede erhverv. Hvis du bruger online-versionen, kan du søge efter centrale sætninger, der matcher dine interesseområder.

Informative Interviews

Når du har indsnævret dit karrierevalg til et par områder, kan det være en god ide for dig at planlægge oplysende interviews med fagfolk, der arbejder i erhverv, der interesserer dig mest. Dette kan være en udmærket måde at finde ud af, hvad der virkelig involveret i at gøre jobbet på en dag til dag basis. Faglige sammenslutninger, såsom Public Relations Society of American og Society for Human Resource Management, er en god ressource til at identificere personer, der kan være villige til at mødes med dig til dette formål.

Må en søgning på internettet for at finde ud af, om der er en lokal kapitel i en faglig organisation på området, som du ønsker at arbejde i. Når du har fundet den nærmeste organisation, kontrollere gruppens hjemmeside for at se, om der er et bestyrelsesmedlem tildeles studerende relationer eller udvikling af arbejdsstyrken. Gør kontakt med ham eller hende, eller med kapitlet præsident, hvis foreningen ikke har nogen tildelt en sådan rolle, og forhøre sig om mulig hjælp.

Hvis du er i stand til at planlægge et interview med en professionel inden du overvejer, sørg for at gøre dit hjemmearbejde forud for tid. Opret en liste over spørgsmål, inden udnævnelsen, så du er i stand til at gøre et positivt indtryk ved at komme på tværs som både kyndig og professionel.

Praktik eller frivilligt arbejde

Afhængigt af hvilken type af karriere, du er interesseret i at forfølge, kan det være muligt for dig at få første hånd erfaring ved at udføre frivilligt arbejde eller søger en ulønnet praktikplads position. Hvis denne mulighed er tilgængelig for dig, er der ingen bedre måde at udvikle en solid forståelse af, hvorvidt en bestemt besættelse kan være rigtige for dig. Din vejleder eller rådgiver kan være en god ressource for at finde praktikplads muligheder. Kontakt nonprofit organizaiotions i dit samfund eller se VolunteerMatch.org hvis du er interesseret i at søge frivillige erfaring.

Forberedelse til din fremtidige karriere

De beslutninger, du træffer nu om, hvilken type arbejde, du ønsker at udføre i fremtiden, er vigtigste, og bør ikke gøres let. Den indsats, du lagt i student karriere forskning nu kan hjælpe dig med at træffe kloge beslutninger, der vil tillade dig at være så forberedt som muligt, når det drejer sig tid for dig at træffe beslutninger om erhvervsmæssig uddannelse og beskæftigelse.