Strawberry Wine

Strawberry Wine

For folk nye til vin samt krydret vin drinkers, jordbær vin indeholder en nice alternativ til de drue-drevne vinsmagere. Associationer med smag af friske jordbær, denne frugt vin er ofte en sommer favorit, og par godt med chokolade. Du kan købe jordbær vin fra mange specialbutikker vingårde, samt gøre det selv.

Hvad er Strawberry Wine?

Som enhver anden form for vin, jordbær vin er en gæring af frugtsaft; i dette tilfælde, jordbær. Strawberry vin er meget sød, og som regel har en stor mængde af sukker tilsat. Ingredienserne til jordbær vin er enkle: afskallet jordbær, kogende vand, citronsaft og sukker. De bær er dybest set Mos og varmt vand og citronsaft hældes i. Efter omrøring i nogle få minutter, blandingen tilbage til en uge (omrørt en gang om dagen). Hvorefter blandingen drænet, jordbær pulp kasseret, og sukker blandes i. Det sukker får fermenteringen startet. Lad blandingen i en lerkrukke for omkring en uge, derefter overføre til store glas vinflasker og kork løst. Herfra skal det bruge omkring tre måneder i et køligt, mørkt sted, indtil det er holdt op med at boble. Efter at det kan hældes i enkelte vinflasker, prop og opbevares for omkring et år før drikker.

Køb Strawberry Wine

Hvis du ikke er villig til at gå gennem den indsats eller tid involveret i at gøre jordbær vin, der er mange steder rundt omkring i landet, hvor du kan købe det. Sørg for, at den vin, du får er lavet af 100 procent jordbær og ikke skæres med æble eller druesaft, som er undertiden gjort.

Her er et par gode steder at få jordbær vin:

  • Baldwin Vineyards i staten New York er en af ​​de mest berømte producenter af jordbær vin. Deres vin har vundet fem guldmedaljer og er blevet kåret som den bedste frugtvin i New York.
  • Four Chimneys er en anden New York vingård og har den ære at være den første vingård i Amerika, der er certificeret økologisk. Disse vine er alle naturlige og lavet med økologisk frugt.
  • Mount Bethel er min foretrukne lokale vingård for jordbær vin. Det er i Arkansas, hvor vi ved, hvordan man dyrker bær.
  • Tamuzza Vineyards i New Jersey har alle mulige interessante frugtvin, herunder æble, jordbær og tranebær. De har også en mousserende vin, der er 40 procent jordbær og 60 procent drue.
  • Chatham Hills Søde Carolina linje er udstyret med en stor jordbær vin ud over dets fersken, hindbær og andre varianter.
  • Bainbridge Winery i staten Washington gør deres vine fra Washington årlige rekordhøst af jordbær. Vingården kræver tilmelding at bestille de vine, som de frigiver årligt.

Nyder Strawberry Wine

Strawberry vin er en vidunderlig dessert vin (eller i stedet for dessert), fordi det er så sød og frugtagtig. Det er også fantastisk som en komponent i din dessert, for eksempel drizzled over is eller bruges til at udblødte frugt til at gå på toppen af ​​pund kage.

Strawberry vin er dejligt ved stuetemperatur eller afkølet. Lav din egen spritzer med en blanding af jordbær vin og mousserende vin. Den tilføjer også en dejlig tæve til din favorit slag opskrift.

Tilføj et stænk af jordbær vin til bagværk (før eller efter tilberedning) for at give dem et strejf af frugtagtig smag. Føj til en hjemmelavet vinaigrette dressing, eller bare drikke, som du ville enhver anden form for sød, sommerlig vin. Glem ikke at have et stykke chokolade på den side, eller, endnu bedre, pryde dit glas med en chokolade dækket jordbær!