Strande på De Amerikanske Jomfruøer

Strande på De Amerikanske Jomfruøer
Magen 's Bay, St. Thomas

Bløde sandede strækninger, afsondrede vige, vand skvulper i forrevne klippeformationer: Strande i US Virgin Islands er idyllisk. Uanset om du lige er at tilbringe dagen der, eller du har en uge til at nyde solen, her er et par af de bedste strande, der findes i Amerikas Caribien legeplads:

Strande på De Amerikanske Jomfruøer - St. Thomas

Den største af de tre amerikanske Jomfruøer, St. Thomas er kendt for sin toldfri shopping, men hovedet ud for Charlotte Amalie, St. Thomas 'vigtigste havneby, for at finde uberørte, frodige, tropiske strande.

· Magens Bay

Den mest berømte af strandene i US Virgin Islands, og velsagtens, den bedste strand på øerne er Magens Bay. Denne dejlige strækning sidder på den nordlige side af St. Thomas, i læ af en lang, tynd forbjerg. Enormt populært hos turister og beboere, Magens Bay er et fantastisk sted for en picnic og en svømmetur. Der er picnic bænke og grill grill til rådighed. Dette er en meget rolig strand, beskyttet af begge sider af to halvøer.

· Sapphire Beach
Langs østkysten af ​​St. Thomas ligger Sapphire Beach. Perfekt opkaldt for sin varme, turkis, krystalklart vand, Sapphire Bay er et dejligt sted at svømme. Udvis forsigtighed, dog. Dette område er også meget populær blandt windsurfere.

· Morningstar Beach
Ved mundingen af ​​bugten, der fører til Charlotte Amalie havn ligger Morningstar Beach. Nyd solen her som du se krydstogtskibe glide ind i havnen. Denne strand har en fantastisk udsigt over både byen og ud til havet. Dette område giver god snorkling og tilbyder en bred vifte af vandsport.

St. Croix

St. Croix (udtales St. Croy) er den største af de amerikanske Jomfruøer. Stort set landbrug, St Croix er berømt for sin sukkerrør og kvæg. Syd for St. Thomas og St. John, St. Croix er blot en kort flyvetur væk fra enten ø.

· Grapevine Beach
På den østlige side af øen er Grapevine Strand, et område, der blev stærkt beskadiget under orkanen Hugo flere år siden. Selv om mange hoteller her blev ødelagt repareres, har stranden tilbage til sin tidligere herlighed. Denne solrige, brede flade af sand er flere hundrede meter lang og har faciliteter til vandsport samt snacks.

· Buck Island
Omkring en mile og et halvt væk fra nordkysten af ​​St. Croix ligger Buck Island Reef National Monument. Denne ø og det omkringliggende rev er en fascinerende undervands marine park med klare, varme vand og koralrev. Ud over mere end 90 forskellige sorter af fisk langs revet, Buck Island tiltrækker en bred vifte af fugle og sommerfugle. Hyppige både og færger forbinder Buck Island med St. Croix. Faciliteter på øen omfatter borde og grill gruber, en dejlig vandresti, og en observation platform.

Strande på De Amerikanske Jomfruøer - St. John

Regelmæssig færgeforbindelse forbinder St. John til St. Thomas og St. Croix. Færgen fra St. Thomas tager cirka 20 minutter, og færgen til St. Croix tager omkring 45 minutter. Virgin Islands National Park optager de fleste af øen St. John - 13.000 hektar, herunder vand og offshore koralrev.

Strande på De Amerikanske Jomfruøer
På St John

· Maho Bay Beach
De tre strande ved Maho Bay er kendt for deres prisvindende, øko-campingplads og high-tech "hytter". Denne campingplads er dedikeret til at bevare miljøet og har taget bevaring og genanvendelse til en kunst. Hver enhed er udstyret med kompostering toiletter; soldrevne apparater, lys og vandvarmere; og er helt selvbærende.

Stranden her giver gode snorkling muligheder og er hjemsted for en stor bestand af pelikaner.

· Cruz Bay
Cruz Bay er indgangen til St. John. Det er her færgerne fra St. Thomas og St. John dock. Besøgende center her informerer rejsende om nationalparken samt aktiviteter og indkvartering og udlejningsbiler. Der er også en atten-minutters video vist her om dyrelivet kiggeri, strande og vandrestier i parken.

· Caneel Beach
Førende ud besøgende center er en mile og en halv sti, der fører til Caneel Beach, en af ​​de bedste strande på St. John. Caneel Beach er hjemsted for flere luksushoteller, men ikke-gæster er velkomne til at bruge stranden samt restauranter der. Caneel Beach er faktisk består af syv, hvidt sand, uberørte, bugt strande. Dette område er et mekka for dykkere og snorklers grund af sine bare-off-shore rev og kokos palmer, forholdsvis uberørt, sandede vidder.Uanset om du vælger spektakulære St. Thomas, lummer St. Croix, eller afsondret St. John, De Amerikanske Jomfruøer har en perfekt strand for dig. Overvej en Virgin Islands strand til din næste ferie.