Spring Digte for børn

Spring Digte for børn


Lokalisering sjove foråret digte for børn få dem begejstrede læsning og ændringen af ​​sæsonen. Naturen er på forkant med disse digte, hvilket gør dem et glimrende valg for børn, der elsker udendørs. Indføre forår poesi som en måde at få børnene interesseret i at læse efter de lange vintermåneder.

Spring Digt Samlinger

April måned er faktisk National Poetry Måned i USA, hvilket gør det det perfekte tidspunkt at introducere forår poesi til børn.

Online Digte

Digte, der relaterer til forårssæsonen regel ender begravet i et større volumen af ​​digte for børn. Flere hjemmesider tilbyder en samling af digte af forskellige forfattere til personlig eller klasseværelse brug:

  • Spring Digte og rim på Apples4theteacher.com: På denne liste af forårets digte er nogle berømte forfattere, herunder Henry W. Longfellow og Robert Louis Stevenson.
  • Songs & Digte - Spring på CanTeach: Mange korte digte, der omfatter gentagelse og rhyming er i denne samling, perfekt til at bruge med små børn.

Inkluderet i Nature Poem sektion af kærlighedsdigte hjemmesiden er flere digte, der relaterer til foråret. Disse er mere passende for øvre elementære og junior high studerende, der har en større ordforråd og evne til at forstå komplekse billedsprog i digtene. Søg gennem digtene til dem som "The Genesis of Butterflies" af William Hugo og "On May Morning" af John Milton.

Spring Poetry Books

Poetry bøger kan omfatte flere sjove digte for børn om foråret inden for deres mange sider, men det er svært at vide, hvilke af dem til at vælge. Men findes et par bøger, der har digte om foråret kun for børn:

  • Laughing tomater og andre Spring Digte af Francisco X. Alarcon: Anbefales 4 til 8, at denne samling af let læse digte på både engelsk og spansk er et godt valg for en tosproget hjem eller klasseværelset.
  • Barnets kalender af John Updike: Læs marts, april og maj digte for et glimt af forår i denne samling af digte for hver måned i året.
  • Spring: et alfabet Acrostic af Steven Schnur: Hver side har en anden acrostic digt, sikker på at glæde et barn, der elsker foråret. Schnur tilbyder tre andre mængder for de andre årstider, også.

Søg efter poesi bøger af et mere specifikt emne end blot foråret. For eksempel kan bøger om havearbejde for kids omfatte nogle rimede digte eller andre fjollede ordsprog. En bibliotekar eller lærer er en stor ressource for at finde poesi bøger at tilføje til en anbefalet læsning liste for børn.

Aktiviteter med Spring Digte for børn

Brug aktiviteter for at hjælpe børnene blive ophidset over foråret digte. Prøv disse aktiviteter med børn til at hjælpe dem nyde poesi:

  • Drej digtet ind i en sang. Brug en melodi de er alle klar bekendt med at gøre det lettere.
  • Tilføj handlinger til et digt, som flagrende arme til at repræsentere vinger, for en fysisk komponent til digtet.
  • Lad børnene skrive deres egne digte, brainstorming rhyming ord til foråret eller skrive en acrostic digt med ordet foråret.
  • Besøg et lokalt naturcenter eller park og bede børnene om at skrive digte, der beskriver deres erfaringer.

Mulighederne for aktiviteter variere afhængigt af digtet (s) læse til børnene. DLTK forårsrapport Poetry side omfatter ikke kun digte, men også nogle forslag til relaterede aktiviteter. De fleste omfatter en printbar sort og hvid eller farve plader; finde en foreslået håndværk eller aktivitet linket nederst i digtet.Spring digte for børn er en glimrende måde at indarbejde nogle cross-pensum undervisning i klasseværelset, der kombinerer en art lektion videnskab med en læsning lektion på poesi. Brug Spring digte hjemme til at hjælpe børnene øve læsefærdigheder og få begejstret for årstidernes skiften.