Sport & fitness Don'ts

Øvelser er nyttige, men i nogle tilfælde kan skade dig. Vi tilbyder dig 9 tips om sport og fitness don'ts.

Sport & fitness Don'ts

1. Må ikke forsømme udvælgelsen af ​​sportstøj og fodtøj

Tøj til sport bør ikke omfatte en gammel syntetisk skjorte, som du er ligeglad og shorts, der blev båret sidste år. Kostumer til uddannelse, samt sko, skal købes i en speciel butik, bør de passe din størrelse, sæson og de forhold, hvorunder du træner (hjemme, på gaden, i gymnastiksalen, etc.). Desuden bør de være let og bør ikke hindre dine bevægelser. Eksperter anbefaler ikke at købe bomuld sportstøj: det absorberer sved, klæber til kroppen og forhindrer huden i at ånde. Det er bedre, hvis din kulør er syet fra det materiale, der kombinerer bomuld, lycra, polyester, spandex, og nylon. Denne sportstøj ikke strakt, holder formen og er behagelig for legemet.

2. Du må ikke udøve barfodet

Det er tilrådeligt at overvinde dovenskab og træffe passende sko til gymnastik med dig. Udøver barfodet, i sokker eller endda flad såler sneakers øger belastningen på rygsøjlen og har en negativ indvirkning på dens tilstand. Sådanne barfodet klasser bringe den største skade på dem, der lider af sygdomme i blodkar. Hvis du ikke har den rette fodtøj, vil dine skibe opleve en dobbelt byrde, som vil have en negativ indflydelse på forløbet af sygdommen.

3. Brug ikke en antiperspirant

Under træning, en person sveder stærkt - det er den naturlige måde for kroppen at slippe af toksiner. Brug af en antiperspirant forstyrrer denne proces, og som kan skade dit helbred.

4. Må ikke nægte at drikke vand

Det er nødvendigt at drikke en masse, mens de udøvede. Under aktiv træning, kroppen mister en masse væske, og du bør regelmæssigt genopfylde det ikke at lide af dehydrering. Selv hvis du ikke har en stærk tørst, er det værd at gøre 2-3 slurke af en simpel, ikke-kulsyreholdigt vand med hyppige mellemrum.

5. Du må ikke køre på asfalt spor

Hård asfalt ikke absorbere de stød, der opstår, når løberens fødder skubbe fra jorden, hvilket i høj grad øger belastningen på fødderne. Og det fører til alvorlige problemer med anklerne, knæ, hofteled og endda taljen. Derfor, hvis du ikke kan træne i stadion, hvor sporet har en speciel belægning, er det bedre at flytte til en park, hvor der er glatte jordovn veje (uden stød og gruber).

6. Du må ikke køre langs veje

Under løbetræning er respiration og stofskifte forbedres. Hvis en løber ånder ren luft, kroppen renset og iltet. Luften forurenet med gasser, tværtimod, er skadeligt for kroppen, der arbejder efter den "støvsuger" -princippet, mens den kører.

7. Må ikke jogge i morgen

I modsætning til de foregående afsnit, er det sandsynligvis ikke et forbud, men en ting, der ikke anbefales. I overensstemmelse med vores biorytmer, er det mest nyttigt for folk til at køre den 20.-22 pm, cirka en time efter sidste måltid. Efter jogging, bør man vente i 40 minutter, før du spiser.

8. Du må ikke udøve i en tilstand af træthed

Hvis folk ikke får nok søvn eller er træt, vil øvelser ikke give positive resultater. Alt, der kan opnås i dette tilfælde er frigivelsen af ​​stresshormoner i blodet.

9. Du må ikke tale, se tv, eller tænke på andre ting; ikke udøver i dårligt humør

Alt dette distraherer det vigtigste kontrollerende organ i kroppen - hjernen - fra træningsbanen. Det ophører med at følge arbejdet i musklerne tæt og de begynder at "funktionsfejl." Effekten af ​​disse træninger vil være minimal. Fitness instruktører rådgive klart overvåge dine handlinger og følelser og etablere en psykologisk kontakt med din krop under træningen. Hver coach eller instruktør kan supplere denne grundlæggende stop liste med et dusin af hans / hendes egne love og forbud. Men der er kun én gylden regel: sport skal bringe fordele og godt humør.