Spørgsmål om mulige Mouth Tumorer

Spørgsmål om mulige Mouth Tumorer

LoveToKnow besøgende har spørgsmål om mulige munden tumorer påvirker deres hunde sundhed.

Spørgsmål om mulige Mouth Tumorer i Hunde

Kunne Mouth vækst være en tumor?

Jeg tog mine tre-årige Lab til dyrlægen i dag, fordi hans øverste forreste gummi er meget hævede og begynder at hænge out.I var ikke forberedt på, hvad hun fortalte mig. Væksten kan være en tumor. Hvad skal jeg gøre? Dyrlægen sagde hun kan gøre en biopsi og gå derfra, afhængigt af resultaterne. Hun sagde det nærmeste sted, der skal behandles ville blive ut i Tennessee, men de accepterer ikke betalinger. Er der et sted, du kender, der gør?

~~ Tammy

Ekspert Svar

Hej Tammy,

Jeg er så ked af at høre om den situation, du og din hund er i. Mouth tumorer er mere udbredt end mange mennesker er klar over. Det er meget vigtigt for alle ejere til at inspicere deres hunds mund en gang om måneden for at lede efter unormal vækst i vævene. Jo tidligere der registreres en masse, jo lettere er det at behandle. Der findes flere typer af tumorer, og nogle er mindre aggressive end andre. Der er en chance for, at det bare kunne være en godartet vækst, din dyrlæge kan være i stand til at reducere sig selv, så prøv at holde et positivt livssyn.

For nu vil jeg lade hende gøre det biopsi og finde ud af præcis, hvad du har at gøre med. Jeg vil også checke ind på muligheden for at erhverve nogle sygeforsikring for din hund til at hjælpe dig genvinde nogle af omkostningerne til behandling, hvis diagnosen er ondartet. Du kan tilføje en kræft rytter til de fleste politikker.

Jeg har gjort nogle søgning på dette, og andre end UT, synes der ikke at være nogen anden hunde kræft specialist i Tennessee-området. Har du spørger UT til andre ledninger? Hvis du er i stand til at foretage betalinger for behandling, så skal du måske også overveje at tage et lille lån til dækning af omkostningerne, hvis det er nødvendigt.

Jeg er ked af jeg ikke har en endelig løsning for dig. Desværre, udgifter til dyrlægebehandling ofte efterlader folk, der søger efter alternative måder at give deres kæledyr den hjælp, de har brug for. Jeg vil holde dig i mine tanker og lade dig vide, hvis jeg kommer på tværs af noget, der kunne hjælpe.

Min bedste ønsker for en godartet diagnose ~~ Kelly

Hund har vækster på Tongue

Min ti-årige chihuahua har haft dårlig ånde i et par måneder. Ved behandlingen af ​​hendes tænder at se, om man var muligvis løs, bemærkede jeg drue-store klynger på begge sider af hendes tunge mod bagsiden af ​​hendes mund. De har samme farve som hendes tunge, og de synes næsten som en overvækst af tunge væv. Tror du, at det er noget, jeg har brug for at være bekymret over, eller gør hunde til tider udviser vækster som dette på deres tunger? Jeg fandt ikke nogen løse tænder, så jeg tænker, at disse "klynger" kunne muligvis være årsagen hun har sådan ildelugtende ånde. Hvad er dine tanker?

Jeg har også brug for at nævne, at hun har et meget svagt hjerte, og jeg er bekymret, hun kan ikke være stærk nok til en nødvendig operation. Hjælp mig ud af så meget som du kan med dette, vi elsker vores Chiquita dyrt.

~~ Mid

Ekspert Svar

Hej Mid,

Jeg er ikke en egentlig dyrlæge, så jeg kan ærligt ikke diagnosticere, hvad disse vækster på Chiquita tunge er, men jeg tror seriøst dyrlægen bør tage et kig på dem. De kunne være noget så simpelt som inficerede kirtler eller mandler, der kan behandles med antibiotika.

Lugten kan skyldes denne tilstand, eller det kan stamme fra en gummi infektion. Du vil kun se tænderne løsner hvis infektionen var tilstrækkelig fremskreden.

Jeg ønsker ikke at skræmme dig, men de kan også være relateret til mund kræft. Der er en chance for de kunne bare være godartede vækster, men da de er beliggende længere tilbage på tungen, kan de begynde at blokere luftvejene, hvis de fortsætter med at vokse.

Din Chihuahua hjerte tilstand gør nuværende komplikationer, og din dyrlæge vil tage det i betragtning, da han / hun bestemmer et behandlingsforløb.

Min bedste ønsker for din hunds helbred. Hold os udstationeret.

~~ Kelly

Min hund har Mouth Cancer

Min tre-årige amerikanske Eskimo havde en vækst fjernet fra sin tandkødsranden i august, og resultaterne kom tilbage som kræft. Dyrlægen sagde, at mulighederne for behandling inkluderet stråling og / eller delvis fjernelse af knogle. Han erklærede, at det er dyrt, og det ikke købe meget tid. I min søgen efter information, fandt jeg, at denne kræftform normalt findes i ældre hunde, mørke gummierede hunde og store racer. Min hund ikke falder ind under nogen af ​​kategorierne, men han har det alligevel. I går læste jeg en artikel om, at mikrochippen, der blev implanteret i ham, før jeg fik ham kunne være en synder.

Anyway, ifølge de oplysninger, jeg har fået, har jeg nok 4-5 måneder af kærlig at gøre. Hvad jeg gerne vil vide er, hvad symptomerne kan jeg forvente? Lige nu synes han helt fint. Hvornår vil jeg ved, det er på tide at lade ham gå?

Tak ~~ Nancy

Ekspert Svar

Hej Nancy,

Jeg kan ikke fortælle dig, hvor ked jeg er for at høre om din hunds sygdom. Ingen kan virkelig forstår, hvad du går igennem, medmindre de har været igennem det selv. Vi måtte give slip på en familie følgesvend med kræft næsten sytten år siden, så jeg kan relatere.

Mouth kræft hos hunde synes at være stigende. Nogle mennesker tror, ​​at problemet kan være relateret til kemikalier, der anvendes som konserveringsmiddel i mange kommercielle hundemad mærker. Jeg læser også de seneste nyheder forbinder mikrochips til kræft hos hunde. Det ser ud til vores hunde er potentielt i fare fra mange kilder.

Den tid du har tilbage med din hund virkelig afhænger af, hvor aggressiv tumoren er. At vide, hvad der ligger forude, vil forhåbentlig give dig en bedre indikation når og hvis aflivning kan være venligere end at tillade sygdommen til at komme til sin naturlige konklusion. Her er nogle af de symptomer hunde med munden kræft tendens til at opleve som sygdommen skrider frem.

  • Tumoren vil vokse i størrelse og kan i sidste ende hindre en hund normale evne til at spise. Vægttab vil følge, og dehydrering kan blive et problem.
  • Afhængig af tumorens placering og den retning, det vokser, kan den begynde at hindre en hunds luftveje.
  • Tumoren kan også blastocize, kaste kræftceller, der kunne slå rod og vokse i andre områder af en hunds krop.
  • Med tiden vil en berørt hund begynder at miste sin kraft og bremse. Han vil være mindre interesseret i spil, og i sidste ende blive mindre interesseret i at interagere med mennesker.
  • Tumoren kan også blive smertefuldt.

Det er nogle af de grundlæggende ting, som enhver hund med en ubrugelig mund tumor eventuelt løber. Det betyder ikke nødvendigvis, at din hund vil opleve præcis samme symptomer.

Jeg vil holde dig og din hund i mine tanker Nancy. Tak for dit spørgsmål, selv om jeg ved, at vi begge ønsker omstændighederne var anderledes.

~~ Kelly