Sponsorerede Bryllupper

Sponsorerede Bryllupper

En sponsoreret bryllup er, når et par har punkter, såsom catering eller bryllupskage, doneret gratis til gengæld for reklamer. For eksempel kan den modtagelse hall tilbyde en gratis eller nedsatte begivenhed i bytte for at kunne sætte deres logo på bryllup invitationer og bordkort. Bryllup programmer kan også holde reklamer fra sponsorer, som kan bruden og gommen hjemmeside. Denne indstilling kan gøre en parrets drøm bryllup muligt, men kommer med en downside så godt.

Lav en Sponsor Request

Hvis du troede, de par, der betaler for deres egne bryllupper er stresset og over arbejdet, forestille at skulle kontakte sponsorer og hverve freebies til dit eget bryllup. Da de fleste af de reklamer er ikke åbenlys, parret har at gøre deres bedste for at overbevise sælgeren, at hans annonce vil blive set. Der er en hel del at forhandle, når oprettelse af en sponsoreret bryllup, og det kan sammenlignes med at arrangere en business fusion mere end et bryllup. Når du tænker på at sikre sponsorer, overveje følgende:

 • Alt hvad du skal bruge til dit bryllup
 • Noget unikt, der vil gøre dit bryllup skiller sig ud
 • Stor gæsteliste (Jo større brylluppet, jo mere sandsynligt er det, at sponsoreres.)
 • Oprette et bryllup hjemmeside for at vise potentielle sponsorer, som du kan tiltrække virksomheder

Skrive breve til potentielle sponsorer

Skrive et brev er ofte det første tilgang til at kontakte en sponsor. Når du foretager en skriftlig anmodning, skal du overbevise en sponsor at bryllupsgæster vil være interesseret i deres produkt, og at der ved at være en sponsor, vil de få mere forretning. Visse elementer at medtage i brevet anmodning er:

 • Hvem du er
 • Hvorfor du er på udkig efter et bryllup sponsor
 • Hvad du præcis har brug for
 • Dato og sted for dit bryllup
 • Hvordan dette vil appellere til dem

Virksomheder til Kontakt

Afhængigt af hvad du leder efter, er der flere typer af virksomheder til at kontakte for sponsorater. Det er vigtigt at være kreativ, når de vælger leverandører, men det er lige så vigtigt ikke at omstrejfende for langt fra hjemmet. Sponsorer vil ønsker at målrette lokale gæster, der vil være mere tilbøjelige til at besøge lokale virksomheder. Nogle virksomheder at overveje for sponsorater er:

 • Blomsterhandler
 • Party levering butikker
 • Festtøj butikker
 • Caterers
 • Brudekjole designere
 • Rejsebureauer

Reklame muligheder

Når sponsorer bringes om bord, er der flere muligheder for reklame, som du kan bruge uden at komme på tværs som overdrevent tarvelige og indlysende.

Den Invitation

En måde er at annoncere er at vedlægge en liste over sponsorer i med bryllup invitation. Du kunne også nævne sponsorer bag invitationen, sammen med deres logoer.

Wedding Program

Sponsorer kan også blive noteret på bagsiden af ​​bryllup ceremoni programmer. Du kan medtage en tak til sponsorerne og derefter liste hver ved navn.

Nyhed varer

Nogle sponsorer har endda havde deres logoer anbragt på nyhed elementer såsom:

 • Matchbooks
 • Cocktail servietter
 • Favoriserer

Sponsorerede Bryllupper

Spørg om sponsorering, når at få en sælger citat.

 • Kuvert kort

Subtile Suggestions

Der er stadig andre former for subtile sponsorering at overveje. For eksempel et lille skilt foran bryllupskage med ordene "Wedding Cake Courtesy af ABC Bakery" kan placeres på kagen bordet, indtil det er tid til at gøre honnør. Det samme kan gøres ved kok på en buffet.

Berømte Sponsored Bryllupper

Der er mange berømtheder, der sikrer sponsorer for deres bryllupper. Hvilken bedre reklame end at være designeren af ​​en berømt stjerne kjole eller til at have bagt bryllupskage af en trendy rockstjerne? Berømte mennesker har gjort det i årevis, hvorfor så ikke dem, der ikke så berømt? Nu kan du også få en high-end bryllup pakke, du bare nødt til at være villig til at indeholde en liste over sponsorer i med dit bryllup invitationer. Nogle godt-know eksempler på disse typer af bryllupper er:

 • Stjerne Jones havde hendes drøm bryllup til Al Reynolds betalt af sponsorer. Hun sikrede sponsorer for alt fra invitationer til gommens smoking. Der var endda en officiel flyselskab til brylluppet weekenden listen. Sponsorer var interesseret i denne bryllup grundet Stars kendis status og offentlig omtale.
 • Den Bachelorette stjerne Trista Rehn gift Ryan Sutter i 2003 på nationalt tv. Parret blev betalt af ABC til at sende deres bryllup, der tiltrak over 26 millioner seere.
 • I 2006 Carrie Fisher og Dave Kerpen brugt deres markedsføring og salg færdigheder og havde en $ 100.000 drøm bryllup betalt af sponsorer. Brylluppet blev holdt på et baseball stadion i Brooklyn, New York (doneret gratis) og omfattede blomster betalt af 1-800-Flowers samt andre emner og varer fra 25 sponsorer.
 • Kelly Gray og hendes brudgom Karl Gau, både fra Virginia, lavet nationale overskrifter i 2009, hvor bruden-til-være oprettet en eBay auktion for en brudepige plet i hendes bryllup. Hun var på udkig efter en måde at tjene penge til at betale for hendes bryllup. Som svar på auktionen, Dr Pepper vandt auktionen og besluttede at blive en sponsor og vandt $ 10.000, samt drikkevarer til modtagelse.

Ulempen

Der vil altid være dem, der føler sponsoreret bryllupper mangler i smag eller klasse. Produktplacering og reklame, uanset hvor subtile, vil dominere gæsternes samtale og måske endda sully en lykkelig begivenhed. Mange gæster kan føle, at de bør ikke give sådanne generøse gaver siden parrets bryllup og bryllupsrejse er blevet betalt af sponsorer.

Sponsorer giver økonomisk mening

Hvis dit bryllup viser sig at være mere end du regnede med økonomisk, kan du overveje at finde sponsorer til dit bryllup. Husk dog, at der er mange der føler, at det tager noget væk fra den lykkelige begivenhed.