Spiseforstyrrelse Behandling: Interview med Judith Matz og Ellen Frankel

Spiseforstyrrelse Behandling: Interview med Judith Matz og Ellen Frankel
Forfattere Judith Matz og Ellen Frankel

Sisters Judith Matz og Ellen Frankel er licenseret kliniske socialarbejdere, der specialiserer sig i behandling af spiseforstyrrelser. Sammen skrev de The Diet Survivor Håndbog og drive DietSurvivors.com.

Behandling Spiseforstyrrelser

LoveToKnow (LTK): Hvilke typer af spiseforstyrrelse behandlingsmuligheder er tilgængelige for folk, der lider af anoreksi eller bulimi?

Judith Matz (JM): Der er en bred vifte af behandlingsmuligheder til rådighed, afhængig af sværhedsgraden af symptomer. Disse omfatter ambulant behandling, døgnbehandling, og boligområder behandlingsprogrammer. Behandlingsmodaliteter omfatter individuel terapi, gruppeterapi, og ofte kunstterapi eller psyko-pædagogiske grupper. Terapi fokuserer på både de underliggende problemer og på symptom management.

Inddragelsen af ​​en læge, psykiater og diætist er en vigtig del af behandlingen holdet, fordi spiseforstyrrelse Lidende helbred skal overvåges nøje.

Søge hjælp for Spiseforstyrrelser

LTK: Hvad er konsekvenserne af ikke at søge den nødvendige spiseforstyrrelse behandling?

Ellen Frankel (EF): Spiseforstyrrelser har den højeste dødelighed af enhver psykiatrisk sygdom. Recovery er muligt, men tidlig påvisning og behandling er yderst vigtigt.

Folk kæmper med anoreksi ansigt fejlernæring. Self-sult kan berøre de fleste organsystemer. Potentielt fatale konsekvenser omfatter: uregelmæssig hjerterytme, hjertestop, nyreskader, og nyresvigt. Anoreksi kan også forårsage ændringer i hjernens struktur og osteoporose. Folk kæmper med bulimi kan komme forstyrrelser i elektrolytbalancen, alvorlig dehydrering og hjerteproblemer. Udrensning ved opkastning kan føre til rivning af spiserøret, brud på maven, og livstruende uregelmæssigheder i hjertet.

Det er afgørende at have en læge, der har erfaring med behandling af spiseforstyrrelser som en del af behandlingen holdet.

Støtte en elsket

LTK: Hvis min elskede lider af en spiseforstyrrelse, hvordan kan jeg hjælpe?

JM: For det første er det vigtigt at huske, at spiseforstyrrelse har betydning og er et forsøg på at formidle en intern kamp. Når konfrontere din elskede, er det bedst at tale om dine egne erfaringer snarere end at gøre domme om hendes opførsel. "I" udsagn åbner samtale. Brug af "du" udsagn placerer mennesket i defensiven, hvor ingen bevægelse fremad kan forekomme.

Hold dig væk fra udsagn som "Du er for mager," eller "Du har brug for hjælp." Brug i stedet "I" erklæringer for at give udtryk for dine bekymringer. For eksempel: "Jeg har set dig springe måltider og tabe sig. Jeg er bekymret for dit helbred. Lad os få noget hjælp." Eller: "Jeg har hørt dig opkastning i badeværelset efter måltider, og jeg er bange for, at du er i reel fare. Lad os lave en aftale med en terapeut og en læge til at tale."

Må ikke fokusere på at spise og vægt. Hvis hun er under medicinsk behandling og arbejde med en terapeut, vil disse praktikere at løse disse problemer og overvåge hendes sikkerhed. Den person, der kæmper med en spiseforstyrrelse har brug for folk i hendes verden til at reagere på hende som en person, snarere end at fokusere på hendes symptomatisk adfærd.

Få hjælp og støtte for dig selv. Den person, der kæmper med en spiseforstyrrelse kræver behandling for at hjælpe hende gennem hendes helbredelse. Familien og venner af en elsket en med en spiseforstyrrelse, behøver dog støtter så godt. De fleste spiseforstyrrelse programmer tilbyder støttegrupper for familie og venner af kære med spiseforstyrrelser, og disse grupper kan være uvurderlige i helbredelsesprocessen. Desuden kan familie og kære hjælpe den person kæmper ved at modellere sunde vaner om mad og vægt problemer. Må ikke kost dig selv eller opfordre andre til at kost. Praksis taler positivt om din egen krop.

Selv inddrivelse proces kan være svært for alle involverede, er det vigtigt at huske, at opsvinget er muligt. Mange spiseforstyrrelse programmer tilbyder at lade talere, der er kommet sig efter en spiseforstyrrelse (og ofte deres kære, såvel) dele deres erfaringer og tilbyde inspiration og håb på vejen til bedring.

LTK: Hvordan kan The Diet Survivor Håndbog hjælpe nogen, der lider af en spiseforstyrrelse?

EF: Den Diet Survivor Håndbog kan hjælpe med at forhindre spiseforstyrrelser ved at tilskynde holde op slankekure adfærd, hvilket er en væsentlig medvirkende faktor til udviklingen af en spiseforstyrrelse. Det hjælper også dem, der kæmper med spiseforstyrrelser ved at undervise begreberne afstemt spise.

Ved at hjælpe læserne lære at identificere, når de er sultne, hvad de er sultne efter - uden at dømme fødevarer som "god" eller "dårlig" - og ved at lære at stoppe med at spise, når de er fulde, de er i stand til at normalisere deres forhold til fødevarer. Den proces, der afslutter kostvaner og begynder en afstemt måde at spise fører til udvikling af en glad og sundt forhold til mad, deres krop og sig selv. Gennem at lære at lytte til deres organer behov, dem, der kæmper med en spiseforstyrrelse er i en bedre position til at opfylde disse behov.

Da de lærer, at deres behov kan opfyldes ved afstemt spise, har denne dybe læring en rislende påvirke. De er i stand til at udvide begreberne afstemt spise til et liv i afstemt levende. Ved at nære både krop og sjæl, er de bevæger sig ned ad vejen for genopretning.

Tag kontrol over situationen

For mennesker, der lever med en spiseforstyrrelse, kan få passende behandling hjælpe individiual genvinde kontrollen over hans eller hendes liv. Mennesker, der er i stand til at stoppe deres destruktive forhold til mad willl kunne genvinde deres selvværd, udvikle et stærkere kropsbillede, og bevæge sig mod en filosofi om selvaccept.