Spis gulerødder til hud skønhed

Grøntsager og frugt er meget gavnligt for vores sundhed, og deres regelmæssige indtag holder os tonet op, styrker hjertet og hjælper afværge kræft, vi ved alle, at. Men der er nye resultater siger, at grøntsager og frugter også kan afspejle vores helbred på vores ansigt.

Spis gulerødder til hud skønhed

En ny undersøgelse fra Storbritannien med fokus på optrædener fortæller os, at spise farvestrålende grøntsager og frugter fører til huden få ekstra farve og dermed tiltrækningskraft. To måneder en kost med overvægt af sådanne fødevarer vil forbedre farven på huden med "synlige resultater."

Forskerne forklarer, at stærkt farvede frugter og grøntsager indeholder gule pigmenter kaldet carotenoider, der forlener huden en gullig glød. Denne nuance er forbundet med et godt helbred, og derfor betragtes som attraktive.

Denne enkle og effektive midler til at øge den naturlige skønhed går til unge mennesker, især, og bør få dem interesseret i at forbruge mere frugt og grønt, påpeger dr Ian Stephen, en af forfatterne til undersøgelsen.

Resultaterne af den forskning, foretaget af forskere fra universiteterne i Bristol og St. Andrews er planlagt til offentliggørelse i udstedelsen af ​​Evolution and Human Behavior i marts.